Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na kom događaju oni beše predstave nove nexuse?

Ili organizuju nešto zasebno? Stao mi mozak...

Nikada se ne zna.. nekada ima događaj a nekada se samo pojavi na google prodavnici i to je to.
Sa njima se nikada ne zna.

Meni će biti zanimljivo kada note7 izadje sa android M a ovi posle 20dana predstave finalni android N :)
A posle ovi što su platili 800e note7 moraju da čekaju 4meseca da dobiju updejt. Tu se ne zna ni ko pije ni ko plaća

Sent from my Redmi Note 3

Poslednja izmena:
Mislim da launch price nece biti ispod 500$/€, pa htc je to [emoji387] [emoji123]

Sent from my D6503

Kada smo već kod googla.

Moreover, Alphabet's non-advertising revenue increase was even higher at 33%, propelled by cloud storage, hardware sales, and Play Store revenues. While still a fraction from the core ad business revenue, it shows a growing amount of diversification at Alphabet, which was pleasing enough for investors to push the stock higher in after-hour trading.

http://www.phonearena.com/news/Goog...he-bets-on-Android-cloud-and-hardware_id83645

Nikada se ne zna.. nekada ima događaj a nekada se samo pojavi na google prodavnici i to je to.
Sa njima se nikada ne zna.

Meni će biti zanimljivo kada note7 izadje sa android M a ovi posle 20dana predstave finalni android N :)
A posle ovi što su platili 800e note7 moraju da čekaju 4meseca da dobiju updejt. Tu se ne zna ni ko pije ni ko plaća

Mislim da to moraju da promene, ne može to tako da funkcioniše ako hoće uticaj.

Videćemo da li će da menjaju politiku, Google phone, GPhone I slično.

Ako tako bude, mora neko pompezno predstavljanje svake godine i tona marketinga, ne ide ovako.

Ako im je cilj da Nexus bude popularniji , ako nije, onda nek nastavljaju.

Mada njima sve ide, tako da ih boli uvo. Više ja navijam za tu promenu nego oni :D

Poslednja izmena:
Koliko je kostao 5x ("plastikaner") kada se pojavio?

Mnogo, i nema sanse da htc nexus bude jeftiniji.

Ali je zato 5x posle nekoliko meseci postao odlicna kupovina po oglasima zbog primetnog pada cena, valjda ce tako biti i sa ovim htc mada nema sanse da bude bas tako jeftin.

Sent from my D6503
Nije mi bitno sto je plastikaner, bitno je da batakuje dobro

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Batakovace odlicno,siguran sam,ipak je to nexus :)

Sent from my Nexus 5X

Pametno. Ne trebaju nam dva "premium" metalca vec samo jedan za one kojima je to bitna stavka u zivotu. Nama ostalima valja i kinder jaje plastika :)

Poslednja izmena:
Sad kad sam se navikao na Nova Prime, mogu vala da ubacuju i izbacuju sta hoce! :)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Pogrešna tema :)

Poslednja izmena:
Pa ne verujem nešto da će za 2,3 nedelje. Tada se očekuje android N ali niko ne pominje da će tada i novi nexusi.

Nesto mi osecaj da ce i nexusi tada. Deluju mi kao spremni za objavu.

Ово је послао 6п!

Deluje, ali adroidpolice i dalje ćuti.. plus svi tekstovi koji najavljuju android N u drugoj polovini avgusta izbegavaju da napišu očekujte i nove nexuse tada.
Veoma čudna situacija

Cek je l' bilo rendera za veci nexus?

Ово је послао 6п!

Bilo je ovih fan rendera kazu da ce fon 90 posto tako izgledati.
Ocekuje se uskoro neki real leak.

Sada sam probao launcher, brz je, lepo radi, drawer je i dalje tu osim sto se sada ne klikce na dugme nego kao nekada povlaci ka gore. Iskreno ne razumem cemu promena ali kako god.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Estetski je lepo, a i malo promene ne bi škodilo. :)

Edit: Sry za off... Zna li neko kako mogu da obojim navbar bez Xposed-a? Tipa hoću belu sa opacity da stavim.

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Poslednja izmena:
Zbog konzistentnosti sa notifikacionom trakom, na primer.

Estetski je lepo, a i malo promene ne bi škodilo. :)

Edit: Sry za off... Zna li neko kako mogu da obojim navbar bez Xposed-a? Tipa hoću belu sa opacity da stavim.

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Jedino ako nadjes neki layer za navbar koji je drugacije boje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno