Upravo tako. Nema fiskalnog nema ni garancije!
Pozdrav, uzeo redmi note 3 pro juce. Pokupio sam 7.3.7 update sinoc i ostavio ga pred spavanje na 92%, jutros se budim, baterija na 70%. U battery usage, android system i android su bili po 50 i 40% , ostalo nista. Je l ima nesto sto ne znam ili je battery drain na ovom modelu jednostavno preveliki? : )
Pozdrav, uzeo redmi note 3 pro juce. Pokupio sam 7.3.7 update sinoc i ostavio ga pred spavanje na 92%, jutros se budim, baterija na 70%. U battery usage, android system i android su bili po 50 i 40% , ostalo nista. Je l ima nesto sto ne znam ili je battery drain na ovom modelu jednostavno preveliki? : )
@valeksandar
Ne znam sta nije jasno? Nemas fiskalni znači ne možeš da ostavris pravo na garanciju.
Evo ovde imaju neka pitanja i odgovori http://www.ceps.rs/pitanja-i-odgovori
I naravno posle je pitanje kako sve ovo ostvariti jer zivimo u Srbiji u kojoj sve funkcioniše napola?
Ćao, da li bi mogao da mi kažeš koje radnje gledaš, jer u onoj gde sam ja gledala (u Beogradu, Balkanska ulica) daju telefon bez fiskalnog (cena sa sajta +20%) sa garancijom od jedne godine "pošto je to kineski telefon", sve po zakonu naravno... Kupovina preko kp ne dolazi u obzir, samo se još dvoumim da li da naručim sa njihovog zvaničknog sajta, pa me zanima i tvoje mišljenje...![]()
Iskljuci google backup i restartuj telefon.
u additional settings - backup & restore - pa "back up my data" ? Iskljucim, al cim izadjem iz settings pa se vratim vidim da je ponovo ukljuceno, what's the catch?
Mozda je tako, ali 2 RN3 telefona iz kine sam proverio na istom sajtu i pokazuje tacno svaku karakteristiku...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari