Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Koji god rom da dobijes, Global odradis za 10 min...A sto se tice unlock-a... par dana nema pravila...Kako kome se zalomi...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Nisam siguran koliko ću imati vremena za to kada mob stigne, pa ću zato odabrati global, jer dodje sa Playstoreom za razliku od ovog drugog

Pa Global je definitivno najbolje ako dobijes, on je funkcionalan out of box...

Zasto mi na to2c uvijek vrati na dolare prilikom plaćanja bez obzira koju valutu da odaberem?
Fino bi se uštedjelo sa funtama ali jok, opet prilikom plaćanja vrate na dolare

Ispade mi danas na plocice sa metar visine i puce touch. Ima naprsline, ali radi. Cekam iz kine da stigne zastita i ispade danas, *** sta da se radi.

Nemam viber kontakte, je l' poznat problem da izlistam forum? I da, evo prikljucih se jatu :) kad sredim po meri , pišem poduzi review.

@Kidence hvala ti! :)

Poslednja izmena:
Security app- Permission- Viber-Contacts cekiraj i sve sto mislis da treba da dozvolis Viberu...Tako i za ostale app...

Kasno prijatelju,taj telefon je već "demode" [emoji12]

"Ako kanis pobijediti ne smijes izgubiti"

Ma uopste xiaomi...propada firma,zadnji trzaji sa mi max..p

RN3 + Mokee ROM = Win-Win

Ćao, da li bi mi neko dao savet gde da kupim ovaj telefon? Razmišljam da li da poručim preko njihovog sajta http://www.xiaomidevice.com/ ili u Nemačkoj jer kapiram da su tamo malo bolji nego što ovi naši nabavljaju u ovim radnjicama ili eventualno da naručim sa aliexpress-a... Hvala na pomoći, pozdrav.

Vladimir sa kp...od njega kupi

Kome je bese ovde puko touch? Jel ima kod nas ili mora iz kine da se narucuje?

Velika ponuda za tempered glass ...sta predlazete da uzmem? Na KP da ne cekam iz Kine...

Sent from my Redmi Note 3 PRO

Evo malo baterije na Mokee ROM-u MTK verzija telefona...

[url=https://postimg.org/image/w0i8h47uf/]

Vecina vremena na wifi(85%), auto brightnes, tri mejla aktivna, 30 min razgovora...

Poslednja izmena:
sutra sestri stize Pro 16gb od Vere. Da li dolazi sa normalnim romom,ili odmah moram da flesujem nesto?

Ja sam morao da flesujem zvanicni rom.

Jel ima neko preporuku za neki kvalitetan kozni pull out case ako sam se dobro izrazio. Ono na izvlacenie. I da li ima neko kaljeno staklo koje prekriva cijeli ekran?

Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk

@nikitref

Jesam, otkljucao sam(oficijalnom metodom) i ubacio twrp...

Vrh Dno