Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Tvoja logika je bolja, ali mi reci gde mogu da kupim dva nova npr. J5 (nebitno moze bilo koji telefon) za 21000? Idem odmah ako ima negde☺

Ovo i mene zanima,pa nas malo n1tr0 prosvetli koji je to mob 2x puta jeftiniji od onog preko TB-a?
Cene su manje vise slicne,ima ih dosta i koji su po par hiljada jeftiniji nego u radnji.
I mani me garacnije po 1 god.,tu moram da se kockam da li ce mi hteti prihvatiti ili ne,znaci samo ovlasceni sa po 2 god.

Poslednja izmena:
Pa dobro, odprilike sam napisao. Neka je i 23000, gde da nadjem za te pare takva dva? Bilo koji model srednje ili nize klase nadjite, cene su priblizne ili malo skuplje. Za to se dobija garancija dve godine i znas sta si i gde kupio.

Sada gledam cene na KP baš za J5 i izgleda da si u pravu.Za razliku od 20e dobijaš telefon sa validnom garancijom i na 24 rate.Doduše ne za sve modele jer većina je bezobrazno skupa ali konkretno za J5 se ne isplati dati keš.

Pa za svaki je ta razlika, 20-30 evra vise. J5, J3, P8 lite, Meizu M2 Note... Ovi jeftiniji isto, Coolpad Modena, Y6... Iphone ne razmatram za kupovinu

Jel J5 ima metalnu lajsnu ili je ona plastika?

Covek je lepo pitao za 6S i ja sam odgovarao vezano za 6S. Ne trebas bukvalno da shvatis, ali preko TB imas 30% popusta na pretplatu i platis 116.880 RSD ZAKLJUCAN telefon - dakle mozes ga koristiti samo na telenoru. A mozes i kupiti preko oglasa za otprilike 81.800 RSD i dobiti 50% popusta na pretplatu u Telenoru za SIM-FREE telefon. Dakle - da li ces pre uzeti zakljucan telefon, placati skuplje pretplatu i pokloniti telenoru 36.000, ili ces ovo drugo? :)

585f1911fdb228a458438b9e6ab03eda.png
b0ab4cada7ad3caa6e6701e7ef36efd2.png

Evo mozes i sem kes kredita pa na rate preko oglasa, uzeti i u istyle na 24 rate, platiti telefon 113k (opet naravno sim free sto je jako bitno) i uzeti 50% popusta na ugovor bez telefona.

bdcba6ee1cddf7e2dfdd115efdf95874.png

Ajde sad DZOSUA ti meni objasni kako je Telenor povoljniji?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena od urednika:
presao na prenesi play l i ukljucim deezer i oni mi naplate 500din iako imam pravo na 3 digitalna servisa i ja kliknuo na onaj plus i dodao...zalio se i kazu zasebno ste aktivirali ...sta da radim?

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

I kod mene isti slučaj bio, ali su posle žalbe stornirali zaduženje... Rekli su ti da ne može da se stornira ili?

Smorište, te pare za zaključan 6s preko njihove banke je ludost, kada je jeftiniji sim free sa fiskalnim u zvaničnoj radnji, a da ne govorimo koliko se jeftinije prođe na oglasima. Ne znam kako se nekom ovo uopšte isplati, ako već nema lovu i uzima na lastiš, bolje da se pozajmi i kupi jeftinije nov sa oglasa sim free.

@n1tr0, kako samo imaš živaca? Vidiš da sve kupuju legalno i sa fiskalnim. Sigurno od OS na PC, preko muzike na PC i fonu, do app na fonu, za sve imaju fiskalni.

A to otvaranje računa u TB? Jel to smaranje sa papirologijom?
M jok,mozes i preko app podneti zahtev i onda odaberes oces papiri da ti stignu u poslovnicu ili na kucnu adresu i posle samo ispotpisujes. Bar je tako bilo pre godinu i po kad sam ja otvarao racun,mislim da je i sad tako.

Nego ljudi u stanu mi 4g signal -100 dBm i oko 35-40 asu,koliko znam to i nije neki kvalitet (imam 99% 3 od 4 crtice),ali za divno cudo jako dobro radi. Jel na 4g to kao neki bolji rezultat ili?

Poslednja izmena:
Smorište, te pare za zaključan 6s preko njihove banke je ludost, kada je jeftiniji sim free sa fiskalnim u zvaničnoj radnji, a da ne govorimo koliko se jeftinije prođe na oglasima. Ne znam kako se nekom ovo uopšte isplati, ako već nema lovu i uzima na lastiš, bolje da se pozajmi i kupi jeftinije nov sa oglasa sim free.

@n1tr0, kako samo imaš živaca? Vidiš da sve kupuju legalno i sa fiskalnim. Sigurno od OS na PC, preko muzike na PC i fonu, do app na fonu, za sve imaju fiskalni.
Druze, ja sam samo uporedio cene za par modela telefona u Telenoru i u slobodnoj prodaji, dodje mu na isto, a bar znam sta sam kupio. Vi koji kupujete Iphone 6S mozda vam se i ne isplati, ja govorim o telefonima koje vecina ljudi koriste.

Druze, ja sam samo uporedio cene za par modela telefona u Telenoru i u slobodnoj prodaji, dodje mu na isto, a bar znam sta sam kupio. Vi koji kupujete Iphone 6S mozda vam se i ne isplati, ja govorim o telefonima koje vecina ljudi koriste.
A u iStyle ne znas sta si kupio? iStyle, Macola i ostali prodaju mnogo duze Apple-ove proizvode nego Telenor, a i sto se tice servisiranja takodje su bolji. Takodje ne znam kako ni kod kupovine novog telefona od fizickog lica ne znas sta kupujes - za iPhone se lako proveri da li je nov novcat i uvek imas wordwide jednu godinu garancije od datuma aktivacije.
Molio bih te samo da ne zbunjujes ljude ako se ne razumes u tematiku :)

Pa dobro, nije bas da je iPhone redak telefon, naprotiv. Telefonu u Telenoru su generalno uzasno skupi, ne znam kako se isplati ljudima da ih uzimaju uopste.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Zar Apple nije u obavezi da u Evropi obezbedi min. 2 godine garancije, kao i svi ostali što moraju?

Da li ocekujete da ce se pojavom novih postpejd paketa u skorije vreme promeniti uslovi/cene sada vec starih paketa? Konkretno mislim na Play+ Solo/Duo/Trio. Nisam dugo postpejd korisnik, pa ne znam kakva im je cenovna politika.

Da li ocekujete da ce se pojavom novih postpejd paketa u skorije vreme promeniti uslovi/cene sada vec starih paketa? Konkretno mislim na Play+ Solo/Duo/Trio. Nisam dugo postpejd korisnik, pa ne znam kakva im je cenovna politika.
Ako si na nekom od starih Play + paketa, dok ti traje ugovorna obaveza ne menjaju se uslovi. Ukoliko ih i promene, imaš pravo da raskineš ugovor bez plaćanja penala. Kada ti istekne ugovor, možeš da potpišeš novi, za isti paket sa 20% popusta, na godinu dana, i tako 2 puta u ukupnom trajanju od dve godine. Posle toga moraš da pređeš na neki od aktuelnih paketa. Ovo važi bez kupovine novog telefona. Ako nakon isteka ugovora hoćeš i novi telefon, onda moraš da pređeš na neki od aktuelnih paketa.

Poslato sa HUAWEI MT7-L09

Zar Apple nije u obavezi da u Evropi obezbedi min. 2 godine garancije, kao i svi ostali što moraju?

Pricao sam da cak i kada ne kupujes u prodavnici i nemas fiskalni imas godinu dana od aktivacije garanciju kod Apple ovlascenih servisa. Inace nisam siguran kako je u svim zemljama u EU, ali u Srbiji cim imas fiskalni na tehnicku robu trebalo bi po zakonu da imas pravo na min 2 godine garancije.

Ne bi trebalo nego jeste tako, zakon ne ulazi u politiku proizvođača, dve godine i tačka.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Huawei daje za P9 3 godine garancije.

Poslato sa HUAWEI MT7-L09

Jaci telefoni su jako skupi, ovi slabiji ne toliko.
Problem je u nama sto je lakse da se uzme i otplacuje na rate koja god da je cena. Tu oni hvataju.

Ne bi trebalo nego jeste tako, zakon ne ulazi u politiku proizvođača, dve godine i tačka.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Napisao sam trebalo bi, jer ne znam na koji fazon se prodaju ovi neki telefoni tipa LG i ostali, sto kazu ljudi kupili u prodavnici a 6 meseci garancija. To jedini ako kupe bez fiskalnog, ali zasto bi onda kupovao uopste u prodavnici? :)

Jaci telefoni su jako skupi, ovi slabiji ne toliko.
Problem je u nama sto je lakse da se uzme i otplacuje na rate koja god da je cena. Tu oni hvataju.
Kao sto rekoh - mid i high klasa. Ali moze se i kod drugih na rate - ostale prodavnice takodje daju na rate, a mozes uzeti i kes kredit i kupiti za kes... Ja sam gledao cene kod vipa bas juce i poprilicno su jeftiniji za neke telefone. Jos kada se uzme u obzir da su im iPhone sim free... Samo jos da testiram VIP u ruralnim sredinama i vidim kakav je...

To i jeste problem. Nekim ljudima ne odgovara vip pokrivenost i cene padaju u vodu. Meni recimo u stanu nema vip domet nikakav, dzaba mi niska cena. Telenor je najaci signal.
Ja bih prvi presao na vip.

Vip ima lošiji signal i kod mene u stanu, ali to nije neko merilo, jer kod svih ima ponegde neki problem. Generalno Vip je sasvim dobro sredio pokrivenost signalom u celoj zemlji. Zabluda je da je pokrivenost loša. Ranijih godina je bilo dosta lošije, ali sada je savim dobro i mislim da nema nikakvog razloga za izbegavanje Vipa zbog toga.
Svakako treba svako za sebe da proveri tamo gde najviše vremena provodi i gde mu je najbitnije da je signal dobar.

Poslednja izmena:
7bb52e5f56a784a4119b5083b406a984.jpg

Krenule push notifikacije [emoji33]

stiglo i meni ja kliknuo da procitam i izbaci da nema informarija trenutno...sta je pisalo u taj promo?

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

Tako je, krenule su push notifikacije i služe - ničemu, bar za sada.

d737af1566e8afbcae893b0a94106661.jpg

Od kako su promenili post paid pakete, još uvek nisu naveli koliko roaming minuta ima u Premium paketu.

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno