Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Stari ćeš dobiti punu kvotu za taj mesec, novi ćeš minute i sms dobiti proporcionalno broju dana koji su preostali a internet dobijaš punu kvotu. Tako da ako hoćeš da prebacuješ moj savet je čekaj kraj meseca. Trošiš normalno saobraćaj iz ovoga, na kraju meseca promeniš, celu kvotu interneta preneseš u sledeći mesec i to je to, sledeći mesec startuješ sa dupliranim MB.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Pošto je 31 nedelja, hoće li proći to ili će ti u ponedeljak biti aktivan novi paket?

M2 Note

Neću čekati baš poslednji dan, nikakva drama i 30tog da promenim mada to ne bi trebalo da ima veze, pogotovo što ako menjaš u poslovnici promena je trenutna. Jedino zbog čeka bi trebalo izbegavati 31. je zbog preseka, da ne uletiš u sledeći mesec.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Ljudi mozda se ja tripujem,ali mislim da sam to i ovde procitao. Naime,kad god zovem neki MTS broj kvalitet razgovora nije bas zavidan,nesto mutiran,izoblicen cesto. Kad zovem telenor broj super bude. Za Vip nisam obratio paznju,a i nemam puno Vip brojeva. Koliko procitah negde,a mislim ovde,MTS koriste neke slabije kodeke za glas ili kako se vec to naziva,jel gresim?

Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka

Ne gresis tako je. Mts ima krs kvalitet zvuka. Vip i Tnor su vasiona za njih.

Pojavili su mi se i minuti i poruke odjednom, sinoć sam ih cimao na faceu. Kao jutros mi šalju poruku "jutro je pametnije od večeri", kako sam se slatko smejao. :d
6e8aee3a5c4c5a9b4c461365acb69ba1.jpg

Možda je bilo al ne mogu da listam sve postove, elem, ugovor mi ističe sredinom septembra meseca i navodno mogu da ga produžim tek kad istekne, nikako ranije. U VIPu može da se produži tri meseca pre isteka ugovora dok ispade da u Telenoru ne može. Jel ovo stvarno ili me tip iz Telenora manda?

presao na prenesi play l i ukljucim deezer i oni mi naplate 500din iako imam pravo na 3 digitalna servisa i ja kliknuo na onaj plus i dodao...zalio se i kazu zasebno ste aktivirali ...sta da radim?

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

Meni se to isto desilo ali su mi uvažili žalbu
Šta znači "zasebno aktivirati"

tipitilk

Sta je trenutno moguce dobiti za produzenje ugovora?

25% plus telefon, 50% bez telefona ili nesto trece?

I da li moram da pretim za prelazak u drugu mrezu ili da samo pozovem call centar i trazim sam da mi produze opciju jedan, odnosno da uzmem nov telefon a da mi ostane 25% popusta?

presao na prenesi play l i ukljucim deezer i oni mi naplate 500din iako imam pravo na 3 digitalna servisa i ja kliknuo na onaj plus i dodao...zalio se i kazu zasebno ste aktivirali ...sta da radim?

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Tako je kod nekih korisnika, svima ce da storniraju.

@paloma: moze jedan mesec ranije ako si uzimao telefon. Ako si sa popustom onda možeš ranije ukoliko uzimas telefon, a koliko se secam moze i bez telefona.

Poslednja izmena:
Sta je trenutno moguce dobiti za produzenje ugovora?

25% plus telefon, 50% bez telefona ili nesto trece?

I da li moram da pretim za prelazak u drugu mrezu ili da samo pozovem call centar i trazim sam da mi produze opciju jedan, odnosno da uzmem nov telefon a da mi ostane 25% popusta?

20% + telefon
Ili 30% + telefon preko Telenor banke

Ok, a jel to lagano mogu da dobijem, samo pozovem ili je potrebno natezati se :D

Moze malo detalja oko te opcije sa telenor bankom? Ili neki link...

Nema natezanja, samo odes ili mozes i online za 20%.
Meni su rekali samo otvorim racun u Telenor banci, bez odrzavanja (proveri dobro da nije prevara, pa naplate na kraju godine nesto).
Ali necu da uzimam ugovor dok mi ne daju 50%

20% + telefon
Ili 30% + telefon preko Telenor banke

Sky_Spy_89 Nije 20%+tel vec imas nekoliko opcija (marko_ns nije dobro obavesten) ;):

1. Zvanicne ( 20% na pretplatu bez moba ili 30% na pretplatu i mob ali preko TB-a tj.tel po regularnoj ceni) od ove dve koju oces odmah ce ti dati
2. Nezvanicne (25% na pretplatu i mob ili 50% na pretplatu bez moba) za ove dve ces morati da pretis prenosom broja,pisao sam vec o tome proceduru detaljnu,citaj moje postove cini mi se od 27.juna,tad sam sve objasnio kako i sta sam ja radio i sad imam 25% na pretplatu i mob i to za x2 paketa ;)

Poslednja izmena:
Ja sam upravo dobio 25% + telefon (novi paket 1650 dinara).
Pisao sam prvo na onaj mail servis@ valjda i odbili su me, odnosno ponudili nešto 30% na pretplatu a da uzmem telefon preko telenor banke ili tako nekako.
Onda sam tražio da predjem na VIP, zvali me i ponudili 25% plus telefon ili 50% bez telefona.
Pristao :)
U principu, sada sam jako zadovoljan jer bez tog popusta realno skidaju kožu sa ledja.

PS
kada kažem da sam tražio da predjem u VIP mislio sam ustvari da sam podneo zvaničan zahtev jer mi je dan pre toga istekao paket.

PS
kada kažem da sam tražio da predjem u VIP mislio sam ustvari da sam podneo zvaničan zahtev jer mi je dan pre toga istekao paket.

Isti slucaj krajem juna,izgleda da sad samo tako odobravaju. Mada onaj meni rece i onu foru sto sam vec napisao u poslovnici da se podnese zahtev,ali nesto mi to ne pije vodu da je istina u praksi,ne znam.

A koje su negativne strane te telenor banke? Jel ima neke cake, koliko vidi ne placa se nikakva provizija i slicno?

EDIT: DZOSUA, kako to mislis telefon po regularnoj ceni? Po kakvoj drugoj ceni mogu da dobijem telefon?

Poslednja izmena:
A koje su negativne strane te telenor banke? Jel ima neke cake, koliko vidi ne placa se nikakva provizija i slicno?

EDIT: DZOSUA, kako to mislis telefon po regularnoj ceni? Po kakvoj drugoj ceni mogu da dobijem telefon?
Pa negativna strana TB je sto telefon placas po punoj ceni kao sto je i u obicnoj prodavnici bez obzira koji paket odabrao. Pozitivna strana uzimanja na ovaj nacin je sto nemas ugovornu obavezu,vec cim otplatis mob mozes uzeti drugi.

Npr.Uzimas preko TB paket Play XL od 2350 i npr.Honor 5x mob,dobices 30% na tu pretplatu i mib ces placati oko 33000 na 12 ili 24 rate
Ako uzimas na ugovor uz iste uslove onda ce te taj mob uz taj paket ispasti 14000 i ako izboksujes i popust 25% na pretplatu onda je to super.

Poslednja izmena:
Mene konkretno interesuje 6s, a koliko vidim za njega na postoji nikakav popust nigde :D

U slucaju koji si naveo gore, bolje mi je da uzmem telefon za kes (sim free) i 50% na pretplatu...

Poslednja izmena:
Nebitno koji mob i paket uzimas,poenta uzimanja preko TB je da nemas ugovornu obavezu,ali mob placas po punoj ceni.
Ako uzimas na ugovor vezan si 2 god. i mob ces platiti jeftinije zavisno od paketa. E,sad fora je u tome sto su "Jabuke" kod operatera abnormalno skupe.

Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka

Aha, pod punom cenom u ovom slucaju mislis 116.880,00 dinara (koliko kosta na telenor sajtu)?

Aha, pod punom cenom u ovom slucaju mislis 116.880,00 dinara (koliko kosta na telenor sajtu)?

Ispod svakog telefona kad udjes da vidis info o njemu imas i deo u kome pise koliko kosta ako se uzima preko TB (stavka "kupi na rate bez kamate",tu ti pise i koliko ti ispadaju rate ako uzimas na 12 ili 24 meseca)

Poslednja izmena:
Meni je telefon preko Telenor banke dobra stvar. Platis punu cenu telefona na onoliko rata koliko hoces, dobijes telefon sa dve godine garancije i dve godine popust. Jedino sto nije sim free, ali meni to nije vazno. Uvek bih pre tako kupio nego preko nekog oglasa, ili u nekoj ko zna kakvoj radnji...

Meni je telefon preko Telenor banke dobra stvar. Platis punu cenu telefona na onoliko rata koliko hoces, dobijes telefon sa dve godine garancije i dve godine popust. Jedino sto nije sim free, ali meni to nije vazno. Uvek bih pre tako kupio nego preko nekog oglasa, ili u nekoj ko zna kakvoj radnji...

Ima istine u tome,jedina mana je sto nije neka usteda ;)

Ne da nije ušteda nego cene nemaju veze sa mozgom. Doduše mora se platiti kamata za kredit od dve godine.

Послато са ZP952 уз помоћ Тапатока

Istom logikom uzmes kes kredit i kupis na 24 rate 2 takva ista sa po 1 ili 2 godine garancije u zavisnosti gde kupis, pa sad ti meni reci jel pametnije kupiti 2 takva ista za tu cenu ili jedan. I jos uz to uzmes ugovor na 2 godine bez telefona sa 50% popusta :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tvoja logika je bolja, ali mi reci gde mogu da kupim dva nova npr. J5 (nebitno moze bilo koji telefon) za 21000? Idem odmah ako ima negde☺

Vrh Dno