milanpavke
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 24.12.2015
- Poena
- 100
Све најгоре о Теленоровој „брзини" ширења 4Г!
Isto kao pre - 20 minuta za aktivnosti u romingu.Tako je, krenule su push notifikacije i služe - ničemu, bar za sada.
![]()
Od kako su promenili post paid pakete, još uvek nisu naveli koliko roaming minuta ima u Premium paketu.
Možeš da otkupiš uvek. Ako npr. uradiš otkup 01.08. platićeš oko 1600din i onda si slobodanRačun za Juli platićeš kad dođe, kao i za deo Avgusta dok ne preneseš broj.
Do kraja godine će 4g signalom biti pokriveno 50% stanovništva, što ne mislim da je sporo, posebno uzimajući u obzir i mali procenat korisnika koji koriste 4g u područjima koji su pokriveni 4g signalom.Све најгоре о Теленоровој „брзини" ширења 4Г!
Do kraja godine će 4g signalom biti pokriveno 50% stanovništva, što ne mislim da je sporo, posebno uzimajući u obzir i mali procenat korisnika koji koriste 4g u područjima koji su pokriveni 4g signalom.
Sent from my SM-N920I using Tapatalk
A u potpisu "specijalista za komunikacije"?! Jebt koje foliranje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Recimo da Srbija ima 7miliona stanovnika, Bgd 1.3mil, NS 0.3, Niš 0.2, KG 0.15, Su 0.1 i Pa 0.1 to mu dođe oko 2.15mil stanovnika. Polovina je oko 3.5mil, tako da moraju da pokriju još oko 1.3miliona ljudi... Eto zašto im trebaju stanice, ako stvarno hoće da pokriju taj broj.
da ste zivi i zdravi Bg ima 2 miliona jos od davno.Bg,Ni i NS imaju preko 2 miliona samo ta 3 grada. Nije ni bitno,u svakom slucaji cim pokriju ovih 8,9 najvecih gradova ispunice tu cifru od pola stanovnika.
Zato sam i ubedjen da oni taj posao privode kraju vrlo brzo,kakvih crnih do kraja godine![]()
Bitno da ste ga reklamirali svuda (od tv-a, preko neta, bilborda, itd) kada jos niste ni mrdnuli od airport city sa istim, a da obavestite korisnike koji su u gradovima gde ima 4G i objasnite istima sta treba da urade da ga koriste je problem.što zbog toga što nisu uzeli usim, što zbog toga što jednostavno ne znaju da uključe 4g
da ste zivi i zdravi Bg ima 2 miliona jos od davno.
drugo, sta ti znaci : A bre ljudi sta se toliko lozite na taj 4g,brzine neta su i na H+ bile dobre?
ja sam dobio karticu za 4 i imam signal H+ . Jel nas ti to lozis ?
siljem from mog toshiba pc, brez tapatapa
Druze koju mrezu ti koristis? Telenor ti je ocigledno najgori, nadam se da si zadovoljan u svojoj mrezi? Ovo za podesavanje rutera, ili uporedjivanje Iphona i androida mislim da nije neznanje, nego ih je sigurno mrzelo da to rade tada, a u drugom slucaju je verovatno bio pokusaj uvaljivanja korisnicima koji nisu bas upuceni u ono sto kupuju. A i cime se ti bavis kad imas vremena da obilazis poslovnice i podesavas ljudima rutere ili im pomazes u kupovini? [emoji2] Bez uvrede, salim se, ali olako govoris drugima da li se u nesto razumeju ili ne i totalno si nezadovoljan i besan na sve u Telenoru, kao da su ti ne znam sta uradili.Bitno da ste ga reklamirali svuda (od tv-a, preko neta, bilborda, itd) kada jos niste ni mrdnuli od airport city sa istim, a da obavestite korisnike koji su u gradovima gde ima 4G i objasnite istima sta treba da urade da ga koriste je problem.
Uostalom ne bih se iznenadio ni da zaposleni ne znaju isti da nameste jer sam vise puta intervenisao u poslovnicama jer zaposleni nisu znali VASIM klijentima da podese 3G router i nakace telefon/tablet/laptop na isti... Da ne pricam o onom nedavno telefonu sa ekranom koji ima burn-in ili pojasnjavanja ljudima kako je neki low end android koji je quad core jaci od najnovijeg iPhonea zato sto je ovaj dual core.
Dakle - ulazite u mrezu, podrsku, informisanje, a ne da reklamirate nesto sto ni ne nudite kao uslugu...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Do kraja godine će 4g signalom biti pokriveno 50% stanovništva, što ne mislim da je sporo, posebno uzimajući u obzir i mali procenat korisnika koji koriste 4g u područjima koji su pokriveni 4g signalom.
Sent from my SM-N920I using Tapatalk
Nije još pokriveno 50%, da jeste, to bismo već znalimapa pokrivenosti bi trebala da bude ažurirana jednom mesečno.
Koristim Telenor i istice mi ugovor 30. ovog meseca napokonDruze koju mrezu ti koristis? Telenor ti je ocigledno najgori, nadam se da si zadovoljan u svojoj mrezi?
Aha, znaci, ok je posto su upuceni ali ih mrzi pa ko j korisnike... To je onda jos gore, ali ja znam da nisu znali oko routera jer su poslednji put napravili toliku guzvu (ja sam cekao caletu da zamenim karticu), posto je njih 3 radilo oko toga pa su zvali i poslovodju, i na kraju sam ja se probio kroz guzvu i podesio zeni sta treba kako mi ostali ne bi cekali jos sat vremena dok ih ne usere random metodom ili ne odustanu. I takve scene se nisu jednom desavale, vec vise puta.Ovo za podesavanje rutera, ili uporedjivanje Iphona i androida mislim da nije neznanje, nego ih je sigurno mrzelo da to rade tada, a u drugom slucaju je verovatno bio pokusaj uvaljivanja korisnicima koji nisu bas upuceni u ono sto kupuju.
To je vec privatna stvar, iako mozes naci ako pogledas postove. Budem u Telenoru jer sam u poslednje vreme cesto menjao par kartica na nano ili micro, pa sam opet menjao za 4G kartice posto se to treba specijalno traziti iz nekog razloga iako nista ne kostaju, imao sam i reklamacija uredjaja i sl. Nezadovoljan sam Telenorom, mozda bih bio nezadovoljan i drugima, ali ne dolazim u dodir sa drugima. Zasto sam nezadovoljan - pa ako im dajem svaki mesec min 5k valjda imam pravo da budem nezadovoljan ako cekam sat ili vise vremena u poslovnici jer nisu obucili ljude, imam valjda i pravo da se bunim kada im internet ne radi po NS, kada imaju bezobrazne cene paketa, uredjaja i slicne stvari. Jel treba mozda da im pisem hvalospeve neke?A i cime se ti bavis kad imas vremena da obilazis poslovnice i podesavas ljudima rutere ili im pomazes u kupovini? [emoji2] Bez uvrede, salim se, ali olako govoris drugima da li se u nesto razumeju ili ne i totalno si nezadovoljan i besan na sve u Telenoru, kao da su ti ne znam sta uradili.
Aha, znaci, ok je posto su upuceni ali ih mrzi pa ko j korisnike... To je onda jos gore, ali ja znam da nisu znali oko routera jer su poslednji put napravili toliku guzvu (ja sam cekao caletu da zamenim karticu), posto je njih 3 radilo oko toga pa su zvali i poslovodju, i na kraju sam ja se probio kroz guzvu i podesio zeni sta treba kako mi ostali ne bi cekali jos sat vremena dok ih ne usere random metodom ili ne odustanu. I takve scene se nisu jednom desavale, vec vise puta.
Naravno da nisam - izbegavam domace firme (za ovaj Telenor i njegovo poslovanje odluke donose ljudi u Srbiji kao i za vecinu stranih firmi koje su registrovane u Srbiji), a sa "nasim" firmama se ne posluje - to ti je #1 pravilo kada imas firmu u sw vodama@n1tr0
Da li si nekad učestvovao na nekom konkursu ili tenderu kod njih za neku vrstu posla, pa su te odbili?
Pa valjda računaju da ako su nekoliko koraka ispred u odnosu na konkurenciju, treba to i da naplate. E sad da li su se precenili, to je već stvar za diskusiju. Danas ni prodavci na pijaci nisu raspoložni da se cenkaju.
Poslato sa HUAWEI MT7-L09
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari