Dobijas potencijalno ljepsu kartu, blower style hladnjak i to je to![]()
Jedno pitanje da li su FE 1070gtx bolje od ovih da kazem obicnih custom modela? sta je tu poenta sta ja dobijam sa FE...
e sad dal je lepsa to je stvar ukusa ali izgelda nekako mocnije onako gola bez lampica![]()
Jedno pitanje da li su FE 1070gtx bolje od ovih da kazem obicnih custom modela? sta je tu poenta sta ja dobijam sa FE...
Dobijas referentnu kartu, onakvu kakvu je Envidija dizajnirala.
Blower kuler i tako dalje. Vec sam gore objasnio drugom kolegi o cemu je rec.
Problem sa tim kartama je sto su neopravdano skuplje i sto ih Envidija sada prodaje kao ekskluzivu, premium klasu.
Kako je krenulo jos malo ce ti modeli da odu u "rucni rad". Pa ce pored Founders Edition stajati i ono Hand Made a cena ce biti
jos veca. Karikiram naravno ali shvatas poentu. Ponasaju se kao da prodaju Rolls Royce.
Ti sacekaj nereferentne, bar ove koje ce se pojaviti kod Madjara. Ocekuje se cena krajem jula od oko 400 evra.
Pitao sam Fantu za MSI Aero:
"MSI GTX 1070 AERO 8G OC GTX1070 8GB GDDR5 OC - 495 eur"
Čekam mesec-dva da padne ispod 450e.Ili onu KFA sa sličnim krš kulerom.
I 495e nije skupo, bolje 1070 nego dve RX480 za te pare.![]()
Pitao sam Fantu za MSI Aero:
"MSI GTX 1070 AERO 8G OC GTX1070 8GB GDDR5 OC - 495 eur"
Čekam mesec-dva da padne ispod 450e.Ili onu KFA sa sličnim krš kulerom.
Jos bolje, kupis jednu 480 i igras se u 1080/60 sve da prsti. Ali ko voli drugacije - samo napred![]()
Pa ta je grafa jedna od najjeftinijih 1070 na net-u
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari