Compliance Team (CEX.IO)
Jun 27, 21:08 BST
Thank you for your application on CEX.IO
To make final positive decision on your application, we kindly ask you to provide us any of technical parameters of your transaction at CEX.IO by your card {5574 89** **** 4450} on { 27 .06.2016}. :
- the authorization code of your transaction*;
- our (CEX) acquirer reference number;
- our (CEX) MCC (merchant category code).
* An authorization code is a 6 symbols (numerical or alphanumerical) code sent directly by your card bank issuer to the merchant (CEX.IO (http://cex.io/) ) stating that the transaction was successfully completed and authorized.
You can find the authorization code and/or other above mentioned technical parameters by contacting your Bank.
Ukucan cvv broj, uplaceno 200din medjutim isto izbacuje...Pa ukucaj to sta je problem?
Telenor.A koja banka?
Sent from my MX5 using Tapatalk
Napisao si da mora biti 1 dolar na racunu, da bi prosla provera. Ja sam imao samo dinare, naravno u vecoj vrednosti od 1 dolara. Jel moraju biti bas dolari?A koja banka?
Ne mora. Ja sam imao 200din i na onoj verifikaciji sam stavio 0.9$ posto ti ne dozvoljava vise 1$. Povukli pare, vratili nazad i to jeNapisao si da mora biti 1 dolar na racunu, da bi prosla provera. Ja sam imao samo dinare, naravno u vecoj vrednosti od 1 dolara. Jel moraju biti bas dolari?
Sent from my MX4 using Tapatalk
Ponovio sam citav postupak, kontaktirao banku, ni oni ne vide taj auth code.Ne mora. Ja sam imao 200din i na onoj verifikaciji sam stavio 0.9$ posto ti ne dozvoljava vise 1$. Povukli pare, vratili nazad i to je
6 auth code ti je 2fa. Mozda zbog bezbednosti moras da aktiviras 2fa autentikaciju. Drugi 6 cifreni kod nemaPonovio sam citav postupak, kontaktirao banku, ni oni ne vide taj auth code.
Znaci ovi ca cex izmisljaju toplu vodu.
To nije to.6 auth code ti je 2fa. Mozda zbog bezbednosti moras da aktiviras 2fa autentikaciju. Drugi 6 cifreni kod nema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari