Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali uglavnom rade sa AMD i Intelom, sa ostalima nisam probao

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ma za te pare mogu da se uzmu i 16GB psihicke memorije....
Ahaha koji carevi hodaju planetom, boze.

My Samsung S6 sent this

Pa samo pgledajte koje ostale stvari prodaje, biće jasnije !!

Mislim da je i pozdravio bench ekipu. :)
b8ed996dc2d38657903d814172e375be.jpg

Ko zna, možda nam da popust za personalne hvatače snova. :)

a9959da4a248de780d430eeae6b12e9d.jpg

Mozda je pozdravio Face ili twiter?
Da vam jije to onaj lik o kom ste vec pisali kako bese lordaca ili tako nesto,a?
Da ne nasedne neko na to mislim na memorije kao jedan clan pre par dana.

My Samsung S6 sent this

Dajte mi nick sa foruma...
:D

Amater prodaje na tegle, ozbiljniji igraci na megatone.

Hvatač snova iliti Dream Catcher je od severno američkih indijanaca, u glavnom Irokeza sa zapadne obale ali i kod drugih i nema nikakve veze sa ovom plastikom koju ovaj prodaje. Sastoji se od mnogo više delova i mora da ima bar jedno krilno pero specijalnog orla koji samo tamo živi. Ima i vampun kesicu sa kombinacijom biljaka koje odgovaraju samo jednoj osobi. Sve to pravi šaman koji te dobro poznaje i mora u specijalnoj ceremoniji da to posveti.
Nema šanse da se proda ili da nekom drugom, sve ostalo je samo suvenir ili ukras koji ništa ne znači.

Poslednja izmena od urednika:
Gledam za drugara z3 na kupujem prodajem sajtu... I naiđem na z3 iz vipa koji kao ima garanciju do juna 2018, ali na garanciji ima ona nalepnica sa imei brojem, a ispod olovkom upisano : swap imei: pa drugi broj. Jel to znaci da je aparat zamenjen u servisu ili je neki pokušaj prevare? Čudi me da nije stavljen pečat kad je broj promenjen...

Sent via Xperia Z3

Pa koji broj stoji na garantnom listu?
Ako ti je bitna garancija, to te zanima

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Može da bude da je telefon riknuo pa mu je dat drugi u garanciji. Najbolje da proveriš direktno u Vipu da li važi garancija za taj IMEI ili zajedno sa njim pre kupovine da svratiš u VIP.

Hvala svima, provericemo tako...

Sent via Xperia Z3

Prodavac tvrdi da jeste zamenjen u servisu. Kako bih mogao to u vipu da proverim, zna li neko...?

Sent via Xperia Z3

Pitaš u poslovnici sam, ako ti daju tu informaciju, ili odeš sa njim i proveriš garanciju da li je validna

Okacim juce neki sata 2.5 hdd od 160gb za 1600din sa napomenom da je cena fiksna i javi se covek danas da preuzme uzivo po toj ceni, na kraju mu i prodam, ali u medjuvremenu dobijem tonu poruka.

Svi hoce za manje novca, i to pokusavaju da spuste za preko 10%.
Neki su mi odma poslali podatke da im saljem i to za manje novca.
A onda se na kraju javi korisnik pod imenom Zeljko sa pitanjem: "Pozdrav.Jel bi ga prodali za 10Eura?"
Kao prvo, zbog ovakvog pristupa mu ne bih prodao ni da mi je bio jedina ponuda, a onda me je ova nepismenost navela da mu prodjem kroz ocene. Tako da na kraju zakljucim da se radi o preprodavcu sa 4 negativne ocene gde su kupci dobili poluispravne i neispravne proizvode, a njegov odgovor na to je bio ili da lazu ili "sta ste ocekivali za tu cenu?"...

Nisam prodavao preko interneta nista godinu dana, a sada sam se setio i zasto -.-

Poslednja izmena:
Odma se spusta cena za crvenu pa ako prodje...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Meni je dosadašnji rekord kada sam prodavao auto za 13000 eura i neki zvao i nudi 7000, kao teško je vreme, nema se para, toliko sam skupio..
I onda još nekoliko puta zvao da vidi da li sam se predomislio :)

Okacim juce neki sata 2.5 hdd od 160gb za 1600din sa napomenom da je cena fiksna i javi se covek danas da preuzme uzivo po toj ceni, na kraju mu i prodam, ali u medjuvremenu dobijem tonu poruka.

Svi hoce za manje novca, i to pokusavaju da spuste za preko 10%.
Neki su mi odma poslali podatke da im saljem i to za manje novca.
A onda se na kraju javi korisnik pod imenom Zeljko sa pitanjem: "Pozdrav.Jel bi ga prodali za 10Eura?"
Kao prvo, zbog ovakvog pristupa mu ne bih prodao ni da mi je bio jedina ponuda, a onda me je ova nepismenost navela da mu prodjem kroz ocene. Tako da na kraju zakljucim da se radi o preprodavcu sa 4 negativne ocene gde su kupci dobili poluispravne i neispravne proizvode, a njegov odgovor na to je bio ili da lazu ili "sta ste ocekivali za tu cenu?"...

Nisam prodavao preko interneta nista godinu dana, a sada sam se setio i zasto -.-

Opet ista prica...

Nov HDD od 500gb je 35eur, koliko vredi mator i polovan je subjektivna procena, cena ima raznih.
Ja bih bio zadovoljan dok nude, niko te tu nije uvredio.

Ja sam skoro prodavao polukonfiguraciju za 50eur, pa nista...pa spustio na 5000, javio se samo jedan koji je ponudio 3000, ja trazio bar 30eur i na kraju opet njemu prodao za 3000 din.

Znaci ja bih trebao da se ljutim sto mi je covek odmah u pocetku ponudio 3000din, a ja to prihvatio tek nakon mesec i po dana kada mi je to treci put ponudio?
Ne, naprotiv stvari vrede onoliko koliko mozes da dobijes a ne onoliko koliko ih neko proceni.

"cena fiksna" opcija postoji za pismene, pa eto cak i ko ne vidi to, uvek napisem u tekstu oglasa...svako ko posle toga trazi spustanje cene je bezobrazan

cenu za hard sam formirao na osnovu drugih cena, pa sam stavio onu medju nizima za ispravan i relativno malo koriscen 2.5 hard od 160gb

Ja bas takve oglase "cena je fiksna" ignorisem , gledam sto manju cenu a ne fiksne cene , osim ako je bas ocuvan uredjaj.

"cena fiksna" opcija postoji za pismene, pa eto cak i ko ne vidi to, uvek napisem u tekstu oglasa...svako ko posle toga trazi spustanje cene je bezobrazan

cenu za hard sam formirao na osnovu drugih cena, pa sam stavio onu medju nizima za ispravan i relativno malo koriscen 2.5 hard od 160gb
To "fiksna" ne postoji, to je samo tvoja projekcija u glavi...ne znam kako to drugacije da ti objasnim.

Znaci tebi taj disk stoji ako niko ne da tvojih "fiksnih" 1600 daces ga i za 1000 samo da ti ne stoji, i niko zbog toga nece biti bezobrazan.

Evo da ti slikam gomilu robe koja se prodaje po 300 a na kraju ce morati da se proda ispod cene za 150 i to ce sve da pevamo sto smo pukli samo 50%

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno