Šta je novo?

LG G3

A normalno je da ce da trosi bateriju kad ima onoliki i onakav displej, mene je smanjeno osvjetljenje na 31%.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Meni je recimo baterija trajala 24h i 53 minuta-u tom trenutku je bila na 5 %,zatim 4h i 47 min valjda je teleon bio koriscenj od toga-tipa ono ekran ON..Ok je baterija...meni je osvetljenje recimo na 38 %,gps naravno iskljucen,wi fi je non stop upaljen..I Izvalio sam da kad ga ne kroistim recimo 2-3h da mu baterija opadne tek za 1-2 %

Poslednja izmena:
Pa ja bih to izvukao samo pod uslovom da sve iskljucim (gps,bt,wifi,4g) i osvetljenje na 0%

Jel se nekome dogadja kao i mnei...da kad krenem da preslusam glasovnu poruku na whatsappu da se ekran momentalno ugasi i krece reprodukcija poruke? To mi se desavalo i na prethodnom teelfonu...Znaci kliknem da otvorim glasovnu poruku i ekran se momentalno zarcni..:O

Pa ako stavis na uvo, normalno je da ce da se zacrni i tada poruku mozes cuti na slusalici. Ako telefon drzis na stolu i pustis poruku, cujes je na zvucnicima.

Drzim ga na stolu...sta ima da se zacrni cim pustim poruku? Valjda treba da prodje onih 15-30 sekundi apa ako nista nae radim onda tek..

Razumeo sam da glasovnu slusas preko slusalice, a ne preko zvucnika pa je to razlog sto se zacrni. Ne znam onda u cemu je problem, bas sam malopre preslusao 4,5 glasovnih i sve normalno. Probaj sa restarom.

Pa ja bih to izvukao samo pod uslovom da sve iskljucim (gps,bt,wifi,4g) i osvetljenje na 0%

To što ti je uključen bt, ir, gps, nfc, ne znači ništa ako ih ne koristi ni jedna aplikacija.

Poslednjih mesec dana telefon koristim samo na Wi-Fi-ju i skoro svaki put mi izgura 24h i 4h sota sa baterijom starom godinu i sedam meseci, pre toga je bilo pola pola i izvalčio sam 3 sata. Tako da je velika razlika ako si na Wi-Fi-ju ili mobile data.

Ne bih se bas slozio da ne utice na potrosnju kada su ukljucene ove opcije. Evo bas juce 13h usage, 5h sot-a i 3% baterije ostalo. Ceo dan na wifi u stanu sa auto osvetljenjem. Ne igram igrice.

5h sa ovom krvopijom od displeja je super, meni SOT sa 30% osvetljenja i ugasenim bukvalno svim na stock MM varira izmedju 3:30 i 3:45.

5h, stim sto sam ceo dan u stanu, wifi, a osvetljenje se krece od 0-10%

Od kada je telefon na build-u 30c imam problem da D3Go izbacuje grešku vmx:android_6 i meće da pusti ni jedan sadržaj. Sve ostalo radi odlično.

KingRoot stalno izbacuje nove verzije. Ako radi dobro šta će ti drugi program. Znam da neko vreme unazad ni jedan nije mogao da rutuje g3 MM osim KingRoot (metoda tute123456 sa xda)

Oce li mi ko objasnit, koja je svrha rutovanja tel?

Danas mi se ugasio tel iz cista mira, bio je na punjac i bilo je vruce, odma sam pokusao da ga upalim ali nista, tek posle par minuta.Gase li se ovi androidi da ne bi pregrijali ili je baterija problem.

G3 ima 'mali' problem sa pregrevanjem ako se puno koristi, pogotovo na punjacu, ali ne bi trebalo da se to desava iz cista mira. Ja koristim thermal modove koje mozes da flesujem putem rikaverija i nemam tih problema.

G3 ima 'mali' problem sa pregrevanjem ako se puno koristi, pogotovo na punjacu, ali ne bi trebalo da se to desava iz cista mira. Ja koristim thermal modove koje mozes da flesujem putem rikaverija i nemam tih problema.
Pa i nije bas iz cista mira, zaboravio sam da napomenem jedno sat ipo maltretiranja na punjacu, posle toga radi normalno i to mi se danas prvi put desilo...a koliko cujem i ajfoni se gase, samo sto njima pise ohladite uredjaj.

Pa i nije bas iz cista mira, zaboravio sam da napomenem jedno sat ipo maltretiranja na punjacu, posle toga radi normalno i to mi se danas prvi put desilo...a koliko cujem i ajfoni se gase, samo sto njima pise ohladite uredjaj.

Nista cudno ;) Pustis ga malo da se o'ladi pa udri opet :D Inace i meni se desavalo dok sam bio na stock romu i dok nisam krenuo sa flesovanjem malocas pomenutih thermal modova.

Nisam koristio termal modove. Stavi link koji si flešovao i na koji rom.
Video sam tu temu ali nažalost nisam se dovoljno bavio time.
Za g3 je tako nešto potrebno zbog povećanog grejanja.
Koristim Fulmics i Xceed kernel pa malo izbegnem zagrejavanje.

KingRoot stalno izbacuje nove verzije. Ako radi dobro šta će ti drugi program. Znam da neko vreme unazad ni jedan nije mogao da rutuje g3 MM osim KingRoot (metoda tute123456 sa xda)
Meni king root nece da se instalira. Probao sam vise verzije i izbacuje istu gresku. Ima neka druga aplikacija ?

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Koju grešku izbaci, jesi li rutovao nekad sa KingRoot.
Sada sam instalirao v4.6, 4.9.2 i 4.9.3.
Kod 4.93 jedino izbaci upozorenje ali prihvatiš da je instalacija sigurna i instalira se.
Još bolje u podešavanjima idi na bezbednost i uključi
- nepoznati izvori i
- verify (provera..).
Kad je tako podešeno mora da se instalira.

Moze li neko da mi objasni kako da nadogradim na android 6 a da ne izgubim garanciju? Ne nudi mi azuriranje u telefonu.

Vrh Dno