Šta je novo?

LG G3

Ja imam v30b i nemam nekih problema, ne pregrijava, osim ako zesce ne.maltretiras na punjac, igras zahtjevne igrice i slicno

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

@16mdell posle ovog flesa telefon se ne graje vise u tolikoj meri , oseca se po malo ali je dosta haldniji. :D Idemo na pivo kad dodjes u leskovac :D Hvala ti :)

Imam stock Android 6.0 na mom G3 sa 2 Gb rama. Problem koji imam je taj što mi je RAM memorija uvek zauzeta 95%. Najveći potrošač je sam sistem. Kakva je situacija kod vas? Na prethodnoj verziji Androida ovo mi se nije dešavalo.

Više troši 6.0 od 5.0, na verziji sa 3 GB šiša debelo preko 1 GB, Lollipop se držao na 800-900 uglavnom

Zasto je kmaera onako seckava kad je pomeras pre fotografisanja? Kad se prebaci u rezim snimanja klipa ide tecno sve? :(

Ja ga flešnuo na ženin telefon, ne žali se :)

Citajuci po raznim forumima kao i na XDA ispade da je i dalje najbolja 30b, koja meni fercera ok bez ikakvih problema, tako da se ne bih cimao da zbog niceg sad posebno fleshujem na neku drugu verziju jer izgleda da na drugim verzijama svima nesto smeta.

Je l' na svim 30 verzijama secka skroll u recents-u?

Na 30b uzas.

Je l' na svim 30 verzijama secka skrol u recents-u?

Na 30b uzas.

da, ubija. naročito kad dođe do 3.-4. kartice, tad preskoči jedno 10 ako si zaleteo prstom :D

to je jedina stvar koja radi lošije nego na lollipopu

Imam pomalo čudan problem. Dešava mi se ovo

Screenshot_2016-06-30-19-35-18.jpg nekoliko puta na dan i posle toga se restartuje.
Star je godinu dana i otključan je. Kupljen je u mts, otključan je i koristim ga u vipu.

Od kako sam instalirao king root i rutovao telefon je poceo sporije da radi. Jel mora king root da ostane instaliran da bih mi ostao root ?

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

KingRoot nesme da ostane. Treba ga obrisati (uninstal iz njegovog menija). Pre toga moraš instalirati AutoRec MM d855 apk (recovery za g3) da možeš flešovati HacerPermissivo (makepermissivo) i BETA-SuperSu-v2.52.zip.
Napiši šta si do sada radio, samo pokrenuo KingRoot (koju verziju) da rutuje i šta još?
Ovde ti je objašnjen postupak rutovanja
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/root-twrp-marshmallow-d855-30b-t3286268
Ako posle svega ostane KingRoot, onda ga deinstaliraj iz njegovog menija, ali obavezno prvo flešuj Autorec.
Ja sam nabacao malo bez reda, ali kad javiš šta si uradio biće sve ok.

Послато са GT-I9100

Sve sam uradio po uputstvu i sve je proslo kako treba. Kingroot se izbrisao sam nakon restarta , ali je ostala aplikacija Purify , da brisem to ? I autorec je ostao i to mogu da brisem ? Odmah sam zamrznuo sistemske applikacije koje ne koristim i root radi. :D

Purify i Autorec aplikacije briši.
Sad imaš Recovery i rot. Možeš flešovati stock rom i zip varijantu. Nemoraš da se kačiš na pc.
Flešni zadnji TWRP, ima puno korisnih stvari
https://dl.twrp.me/d855/
Kad već imaš TWRP probaj Xceed kernel tb 4h. Koristim ga od izlaska i nijedan bootloop ili zamrzavanje. Još sam postavio max 2256mhz cpu, -15 mA i -50 mv u Sinapsy. Sad kad je toplo vreme dobro dođe da se manje greje.

Послато са GT-I9100

Poslednja izmena:
Purify i Autorec aplikacije briši.
Sad imaš Recovery i rot. Možeš flešovati stock rom i zip varijantu. Nemoraš da se kačiš na pc.
Flešni zadnji TWRP, ima puno korisnih stvari
https://dl.twrp.me/d855/
Kad već imaš TWRP probaj Xceed kernel tb 4h. Koristim ga od izlaska i nijedan bootloop ili zamrzavanje. Još sam postavio max 2256mhz cpu, -15 mA i -50 mv u Sinapsy. Sad kad je toplo vreme dobro dođe da se manje greje.

Послато са GT-I9100

Jel ovo treba da skinem za kernel ?
http://prntscr.com/boapfj

Nema ikonice. Skini Synapse sa google play.
Prvo probaj da ništa ne podešavaš. Kairi_zeroblade kaže da je sve podesio kako misli da treba.
Posle možeš probati (nakon par dana) podešavanja u mom postu od pre koji dan.

Drustvo imao sam g3 2gb ram pa je prodat zbog finansija, nakon nekog vremena sam uzeo huawei p9 lite ali me sad vuce da se vratim na G3. Sta vi mislite jel pametna ideja i koji je bolji?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

16mdell, hvala .

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Drustvo imao sam g3 2gb ram pa je prodat zbog finansija, nakon nekog vremena sam uzeo huawei p9 lite ali me sad vuce da se vratim na G3. Sta vi mislite jel pametna ideja i koji je bolji?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Pitaš nas a ti si imao oba :)

Reci ti nama kakav je P9 lite. Vidim da može da se uzme relativno povoljno u Vipu, a ističe mi ugovor.

Vrh Dno