Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
izvinite al pretrazio sam forum al nisam mogo da nadjem neki odgovor. kakav je ovo USDT na poloniex?

Može li pomoć kako da BTC sa poloniexa prebacim na cex.io?

Najpre se loguješ na cex.io, ideš na deposit, tamo imaš BTC adresu, na poloniexu ideš na withdraw, tu iskopiraš adresu sa cex.io, i uneseš broj novčića koje prebacuješ

da se javim, digoh evre u banci malopre.

rezime:
poslato sa cex.io 100e na visu elektron vezanu za devizni rachun u intezi, leglo 96.5e nakon 7 dana, dignuto u banci 50e probe radi, skinuto 50e sa rachuna.

Stigla mi danas kartica sa advcash, goldi tebi? Smor je sto treba da zovem broj za pin, koji je najjeftiniji nacin?

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

@nesicu nije stigla nikad pisao supportu ignorisu me tj. ne odgovaraju tako da sam zavrsio sa njima. Sad cu koristiti Cex.io Manji fee, u mom slucaju instant transakcije sta mi treba vise.

@demios to je odlicna opcija slati € na devizni i dizati na salteru-znaci bez ikakvi provizija (izuzmemo li oni 3.5€ sto uzima cex.io)

Poslednja izmena:
Kad sam ih kontaktirao pre rekose da cekam 7 nedelja, mozda ce i tebi za neki dan, *** kad smo vec narucili neka je

ni meni nije jos stigla, support im je extra spor, ako stigne stigne, nije zapela, a od glave visak ne boli :d

Sad cu daa pogledam, mada na papiru sto sam dobio ucinilo mi se da pise da zovem broj da dobijem pin, tebi zeljko jel pise to negde?

Sad cu daa pogledam, mada na papiru sto sam dobio ucinilo mi se da pise da zovem broj da dobijem pin, tebi zeljko jel pise to negde?

Na sajtu aktiviras karticu, tako sto uneses tacan broj sa kartice. Kada aktiviras karticu imas u gornjem desnom uglu view PIN. Kliknes na to, dobijes mail sa kodom, ukucas ga i vidis pin. Pin ti je vidliv 15-20 sekundi, zatim se gasi prozor.

Ok, moguce da sam se istripovao, hvala

Krenuo sad da verifikujem Intesinu Visa Internet karticu, ali kod nje je i onaj trocifreni kod sa prednje strane. Ako im pošaljem sliku mogu bez problema da je koriste. :d

Svejedno ukucavas taj kod i kad je pozadi tako da ne brini mogu sve nase kartice da koriste [emoji23] ja zato iskljucujem online placanje kod Telenora preko aplikacije kad ne koristim.

Ljudi sta mislite o ovom sajtu https://topmine.io/ ?
Novina je, zvuci vrlo zanimljivo, nesto poput cuvenog nekadasnjeg Cointelecta...Bilo je lepo dok je trajalo, a ovo mi deluje jos zanimljivije...Ulazete u Torex (nesto slicno nasem mhs-u) i on vam je ovde sva mudrost i snaga, birate valutu koju kopate i posle isplata kad hocete...
Poenta je samo sakupiti sto vise Torexa u startu, jer vam brze zaradjuje i rudari, znaci nesto kao virtuelni rig...
Nemamo sta da izgubimo, a kontam da mozemo da dobijemo...
Voleo bih da cujem iskustva i misljenja iskusnijih rudara...
Ko hoce nek se reg. i nek proba, zanimljivo je veoma, a nema sta da izgubimo...

da se javim, digoh evre u banci malopre.

rezime:
poslato sa cex.io 100e na visu elektron vezanu za devizni rachun u intezi, leglo 96.5e nakon 7 dana, dignuto u banci 50e probe radi, skinuto 50e sa rachuna.

Znači 7 dana se čeka. Ja danas isplatio 67eur da probam Cex.io isto na Visu Electron javljam čim dobijem.

Krenuo sad da verifikujem Intesinu Visa Internet karticu, ali kod nje je i onaj trocifreni kod sa prednje strane. Ako im pošaljem sliku mogu bez problema da je koriste. :d

Pa i za Visa Electron traže ti ona pozadi 3 broja u principu mogu jel imaju sada sve podatke. Ali CEX.io su već par godina aktivna menjčnica pa s obzirom da se niko nije žalio do sad.
Ono skidaš pare čim dobiješ i nema da te boli glava u princpu.

Poslednja izmena:
ahaha meni stigla advcash kartica :D goldi samo tebe nece, a prvi si ih poceo koristiti. reci ti njima koliko ljudi sada zbog tebe koristi njihove usluge. Ja narucio u dolarima neka sluzi kao backup :)

vidim da koriste usluge wave crest holdings ltd, pitam se u kojoj firmi sam prijavljen :D da dodam u cv

edit: sada sam podesio da hocu da dopunim za 735$, trazi oko 1.029 btc-a, fee je samo 0,99$ nema % na advcash kartice. Mozda posle cex-a najbolja opcija, s tim sto ne ide na vasu licnu karticu iz banke, mozda bude dobro...

Poslednja izmena:
Mene ignorisu nece da odgovore na pitanje, mmammicu im :d

Ja koliko vidim bitstamp i bitfinex je jedini uticao na dump, kinezi samo prate... ne verujem da ce oni ostaviti da im drugi kroje kapu

Nego 3 pu BTC se priprema za napad na 800$ ocekujem jos veceras, mozda u nocnim satima, ali ima sanse sad da prolitimo kroz 800$, u protivnom strmoglavicemo se blizu 700$
Samo da se citiram, jos u nedelju vidilo se da se nesto sprema, nazalost bio je ovaj drugi scenario, ovaj put izgleda nece na 1000$, sad ocekujem malo da se sve umiri, pa vjerovatno pred polovljenje da krene opet gore. Eth ga je uzdrmo zestoko, cim se pojavilo ono hakovanje stao je rast.

ako ne padne jos malo danas najkasnije sutra ja kupujem, mislim da ce za oko 10tak dana biti jos jedan pump.

Ja sam od jutros uhvatio zadnji voz izgleda i prodao nekoliko btc-a 665-640E... Sto se mene tice sad moze na 550 ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno