izvinite al pretrazio sam forum al nisam mogo da nadjem neki odgovor. kakav je ovo USDT na poloniex?
Stigla mi danas kartica sa advcash, goldi tebi? Smor je sto treba da zovem broj za pin, koji je najjeftiniji nacin?
Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока
Zavisi vam od carine meni advcash stigla danas kartica
Sad cu daa pogledam, mada na papiru sto sam dobio ucinilo mi se da pise da zovem broj da dobijem pin, tebi zeljko jel pise to negde?
Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока
da se javim, digoh evre u banci malopre.
rezime:
poslato sa cex.io 100e na visu elektron vezanu za devizni rachun u intezi, leglo 96.5e nakon 7 dana, dignuto u banci 50e probe radi, skinuto 50e sa rachuna.
Krenuo sad da verifikujem Intesinu Visa Internet karticu, ali kod nje je i onaj trocifreni kod sa prednje strane. Ako im pošaljem sliku mogu bez problema da je koriste. :d
Neeego..... oće l' ovo gore il' da rasprodajemo novčiće...:eyebrows:
Ma kakvi, gotovo je to. Ceo dan je mirisalo na pad ali nisam ovoliko occekivao. Videcemo dokle ce u ovom krugu.Mislim da ce biti jak tesko da se odbrani 700$ do sutra
Samo da se citiram, jos u nedelju vidilo se da se nesto sprema, nazalost bio je ovaj drugi scenario, ovaj put izgleda nece na 1000$, sad ocekujem malo da se sve umiri, pa vjerovatno pred polovljenje da krene opet gore. Eth ga je uzdrmo zestoko, cim se pojavilo ono hakovanje stao je rast.Nego 3 pu BTC se priprema za napad na 800$ ocekujem jos veceras, mozda u nocnim satima, ali ima sanse sad da prolitimo kroz 800$, u protivnom strmoglavicemo se blizu 700$
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari