Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam podatke lica koje je poslalo paket, koje se naravn.o ne slaze sa onim sa kp, naravno da je klosar, beda neka koja je umislila da ce me ******* za crvenu i po, nije mi problem da napisem, to je izvesni Aleksandar Isirinović, Zdravka Jovanovica 26, po ip adresi registrovano od kp, pripada opstini Čukarica, kako je on uspeo da napravi lazni nalog na kp i dalje mi nije jasno

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

Poznatiji Lordaca prevarant koji ima psihicke probleme.

To je taj prevarant,realno dobro si prosao.

Isto Aleksandar Isirinovic, lordaca. Sto puta je banovan sa ovog foruma, ko ce popamtiti sve te nickove... xD

a toliko je ovde pricao da se promenio XD
pa je sam sebe branio sa duplih naloga...jako mentalno nestabilna osoba ili mozda najveci trol

Te priče na telefonu batali, svima je on tako pretio i samo je na tome ostalo. Dok ne dobije poštene batine neće se promeniti.

Kad bi batine lecile od psihickih oboljenja... Manite se corava posla.

Lik je jadan i bolestan imao sam tu nesrecu da ga vidim,zao mi bi bilo da ga udarim a kamoli nesto vise.Realno u kombinaciji bolesti i nevaspitanja dobijes taj profil propaliteta.

Poslednja izmena:
Kako imate poverenja da kupite memoriju preko kp?
Aj sto moze da ne posalje ili da poslaje pokvareno, ali sta bi ustedeo i da je ispravna?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

nije on nista osmislio, vec skida gotove modele sa neta i samo ih printa...

a za lordacu.... nema psihickih problema, nego je zapusteni pajser koji se vadi na to... bio je zaljubljen u devojcicu iz skole koju je napao srafcigerom,pa su ga proglasili ludim... i sada mu je to opravdanje za sve...

i ja sam imao priliku da ga vidim uzivo, da probam ssd, ali cim sam video coveka, znao sam o cemu se radi.... izgleda kao stidljivo, zapusteno dete. moze da glumi nesto na netu, ali uzivo je stvarno smesan... secam se da ga je majka zvala 5 puta da ga pita kad ce kuci i jel se nasao sa mnom....

Poslednja izmena:
Kao i uvek, potpuno si u pravu u svojim procenama. Nema psihickih problema, nego je napao devojcicu iz skole srafcigerom, pa ga na pravdi boga proglasili ludim.

Sunce ti, gde na njega naidjoh od toliko prevaranata na kp :)

Cekajte, ne kapiram bas najbolje jel to neki lik sa foruma nozem ili sravcigerom uboo devojcicu pre dve godine a sad i prevario clana za memoriju?
Jesam li dobro shvatio? Odkud znate da je on taj(samo pitam) tj da je isti sto je prevario clana i koji je taj (ako moze koji mu je nick ovde i na kp) cisto da ga izbegavam i ovde i tamo(kp).
Hvala.

My Samsung S6 sent this

Druze, dobro si shvatio, mene je prevario za ram, da sam znao i ja bih ga izbegao ali je imao lazni nalog na kp, navodno Dragan iz Uba, taj nalog je blokiran jer sam ga prijavio administraciji, znam da je on jer imam podatke na uputnuci postexpressa.
Ima i nalog na fb na profilnoj slici je sa maskom Anonimusa, poznat je i kao Lordaca.
Cak se jutros i javio u ovoj temi sa nickom Ispravka, ali je njegov kao i moj post ispod, administracija obrisala, pa pretpostavljam da mu je i nalog banovan.
Ja sam dobio upozorenje zbog strong language-a.

Meni i dalje nije jasno zasto si kupovao memoriju na KP kada po istoj ceni ima sa garancijom.

Valjda poznajete to sto kupujete i njegovu cenu pre nego pocnete traziti po oglasima.

Poslednja izmena:
Druze, dobro si shvatio, mene je prevario za ram, da sam znao i ja bih ga izbegao ali je imao lazni nalog na kp, navodno Dragan iz Uba, taj nalog je blokiran jer sam ga prijavio administraciji, znam da je on jer imam podatke na uputnuci postexpressa.
Ima i nalog na fb na profilnoj slici je sa maskom Anonimusa, poznat je i kao Lordaca.
Cak se jutros i javio u ovoj temi sa nickom Ispravka, ali je njegov kao i moj post ispod, administracija obrisala, pa pretpostavljam da mu je i nalog banovan.
Ja sam dobio upozorenje zbog strong language-a.

Ti si dobio opomenu jer si pozivao na zakon linca ("davanje vaucera sa adresom" da se tamo pocini krivicno delo). Ne slazemo se ni sa njegovim, ali ni sa ovakvim tvojim razmisljanjem (za svaku osudu, a dobio si jedan poen koji istice za 10 dana).
Koliko se slazemo sa lordacom govori to da mu ne dozvoljavamo da ovde obitava, jer ljudi sa takvim postupcima i razmisljanjem ne zasluzuju da ovde borave, vec da se upute u ustanovu koja im moze pruziti adekvatnu pomoc.
Ne ocekuj da mozes povratiti novac, jer imas posla sa psihicki poremecenom osobom koja misli da je taj nacin funkcionisanja (kradja novca od drugih ljudi) sasvim normalan, jer je to nivelisanje sredstava medju ljudima (ti imas, ja nemam i normalno je da ti uzmem malo).

Poslednja izmena:
Svestan sam zasta sam dobio opomenu, ostalo si rekao i potpuno se slazem

Uopste nije trebalo da se upustas u tu kupovinu, nema pozitivnih, nema negativnih, jos ako je bio nov nalog... odmah je trebalo da se upali crvena lampica.

Ali to kazu, opet nije neka kinta bila u pitanju, opekao si se na mlakoj ringli, proci ce.

Konačno da dobijem celu sliku o "čuvenom" LordAci. Hvala što niste obrisali postove ovaj put.
Sent from Lumia 535 using Tapatalk.

Nema veze, pregledas ocene. Ako ih nema - lampica. Ako ih ima, gledas koliko ih ima. Ako ima npr. 123 pozitivnih i nula negativnih, 99.99% sansi je da ces ti da budes 124 ALI za svaki slucaj pogledas na brzinu sta je prodavao, ako lik prodaje mobilne telefone i prodaje tu jednu graficku iz svog kompa koji je kupio ko zna kad, mozda on i ne zna da ima nekih ostecenja, skrivenih kvarova itd. pa ga malo vise iscimas ili jos bolje odes i probas licno. Ako ima 100 pozitivnih i 1 negativnu, pogledas zasto negativna cisto da vidis ko ga je cimao i sto je jos bitnije kako je taj neko odgovorio na tu prozivku jer tako mozes da vidis kako se covek ponasa kada stvari krenu naopako i pazis malo vise jer znas da ipak postoji sansa da ti budes drugi.

Ja licno imam 8 pozitivnih (od toga samo 2 prodaje) iako sam kupovao i prodavao svasta nesto, ali zato nudim sve zive kanale kontakta i dogovora, cak sam i vise puta nudio bar preko Skype da se pogleda nesto i da se samim tim cujemo/vidimo ako vec ne moze licno.

zasto je razlog za oprez ako neko se ne razume u sitna crevca u stvar koju prodaje?licni primer - pre par godina dobije devojka sokovnik preko nekih kupona - u maloprodajama je bio koliko se secam desetak hiljada,nama nije trebao i oglasim ga za 8 hiljada,uredno popisem sve sta kako,naruci devojka iz kragujevca,uredno zapakujem,posaljem.odmah devojka sutra zove - nece se upali.ja lepo kazem - 'esi gledala osecenja itd,cura kaze nema itd,ja kazem nije problem,ja iskreno nisam ni upaljivao,kontam da ne kvarim anboksing kupcu.poslala,vratio lovu,zamenio za novi i sve okej.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno