Pa umoran sam od objasnjavanja da je stvar nova i ispravna i ako sam ja platio 20 a prodajem za 100... sve im je sumnjivo.bakara pricam ti za ove sto donose od preko robu...kakve veze ima sto je on platio manje...
postoji jedno pitanje pre toga - a kako da bude uopšte trgovac ako nema firmu?
A sta su onda ljudi koji prodaju raznu robu nebitno u kom poslu? Pa trgovci valjda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
jesu oni "trgovci" ali nisu legalno, posto nemaju dokaz niti ugovor o tome
a ovi sto donose robu od preko isto nisu trgovci nego sverceri
trgovac je profesija kao i sve drugo i podleze zakonima kao i druge profesije
niti sam ja automehanicar kada popravim komsiji auto, niti sam trgovac kada prodam nekoliko stvari
zna se koji su uslovi i za jedno i za drugo
ali ovde uopste nije u tome poenta
@srb85
oces da kupis od mene na poverenje iphone 6s za 150e, doduse u crnoj kesi za djubre, bez racuna i slika proizvoda koji se prodaje, ali ono poverenje, trgovina, ludnica, zezanje, usmeno garantujem da je nov i da postoji -.-
prestani da na ovom forumu siris sibicarski mentalitet u svakoj temi koje se dohvatis
ima na ovom forumu i dobrih i postenih trgovaca koji zive od toga, pa ih ovde drugi clanovi dozivljavaju pogresno zbog nekolicine slicnih tebi
ako ti se zakoni ne svidjaju, idi osnuj partiju, skupljaj potpise, prijavi se na izbore, mozda predjes cenzus pa udjes u vladu, pa se bori da menjas zakone kako ti se svidjaju
i onako vec imas pristup i vokabular kao stvoren za skupstinu
ja podrzavam prevarante? boze citas li ti bilo sta?
eto opet se samo brukas na ovom forumu...
pre par nedelja si isto imao slicne ispade...
covece nelegalno je trgovati ako nemas zakonsko odobrenje
prodavanje par stvari sto imas ponekad nije trgovina
razmisljaj kao covek od 30 i kusur godina, a ne ko klinac iz bloka
to sto zile iz obrenovca valja filtere za klimu ne znaci da je trgovac niti da radi legalno
@probotzor
Losa ti je filozofija. Znaci ja bi trebao da sam na robiji jedno 15 godina zbog toga sto je nesto ilegalno, a nesto legalno. Pa jel jesam? Zakon vazi samo za ljude cije su inteligencije ekvivalentne ovcama. Ne razumem, zasto mesas pravo tj. zakon i politiku u ovoj temi. Sve se moze dok se moze. Sta drugi kazu za mene briga me iskreno, ako je u negativnom kontekstu. #thuglife
Znas ko je lik? Klosar koji vara ljude za 1500 dinara.Evo da se i ja uclanim u klub prevarenih, pre par dana nabasam na neku ram memoriju na kp, ok, cujem se sa prodavcem preko kp poruka, navodno neki Dragan iz Uba bez ocena, dogovorimo cenu i kazem mu da cu mu javiti kada da mi posalje.
Posle 2 dana stize mi poruka od njega kako je poslao ram, bez da sam ja to trazio od njega, istina, dao sam mu adresu.
Pitam ga zasto, on kaze, nema veze ako hoces preuzmi ako neces vratice mi se za par dana.
Danas, ja bio na poslu, kad paket stigao, moji kuci platili i uzeli paket, prethodno kurir iskljucio telefon i nisam mogao da ga kontaktiram.
Dodjem kuci, otvorim paket, kad patka, umesto 4gb ddr3 dobijem 256mb ddr, ja prso.
Skroz neki deseti lik poslao ram iz Beograda.
Ja ga pozovem, kaze, ne znas ko sam, od****.
Na uputnici stoje podaci posiljaoca, ovog iz Uba naravno ne mogu da dobijem na tel.
Sta mi je ciniti?
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari