Šta je novo?

LG G2

Vidim raspravljate o telefonima a ja se dvoumim između G2 i G flex 2. Flex mi deluje kao bolji hardver, ali nema mogućnost dodavanja custum romova, barem ne laku kao kod G2, pa me zanima kakvo je vaše mišljene tjs. šta preporučujete, budžet je do 240e, hvala

Pa nexus 5x ako vec imas 240e..
Danas uzeh 5x, prvi utisak je da ima dosta razlike izmedju g2 i 5x.. Nisam bacio pare xD

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Poslednja izmena:
ce2859a26be4b75842c2e544de0b1480.jpg

c68f712114ff709ac2fe7e9e9ee3b0fe.jpg

Nije lose, i ako sam ceo dan bio kuci, bolestan sam ***, ceo dan wifi ukljucen, osvetljenje 30%, whatsapp, instagram, viber, internet, tapatalk,.... Ako je ovako posle godinu i po dana, mogu da zamislim kako bi bilo da je nova baterija.. CloudyG2 3.3 i dorimanx 10.7 kernel, default profil [emoji1] [emoji1]

Poslednja izmena:
Zavisi u kakvom stanju hoces da ga kupis. Sa dobrom baterijom i ocuvan se krece oko 140, 150. Sa 32gb su malo skuplji.

Veruj mi da neces naci dobrog i ocuvanog da sve radi kako treba da nema mrlje na ekranu ispod 140. Malo ofucane imas za 120, 110.

Nesto mi nije u redu sa tel, sinoc mi je skinuo za noc 5%, a nista nije bilo ukljuceno, iskljucio sam google backup i nista se ne desava.. :/

Prodavacu ja 32gb moram samo da ga vratim na factory. Nema tackcicu na sebi xD

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Meni je skidao i preko 10,ne vidim kako 5 za noc nije u redu.

Zato sto mi je godinu i po dana skidao 0-2%, uglavnom uvek 1% ili nekad nista.. Ali u poslednjih mesec dana skida dosta, a ne znam u cemu je problem :/

Imam i ja jedan beli 32gb, nisam jos stigao okaciti oglas :D

Moj je kao nov, nema ogrebotinice, nema žutu mrlju, baterija mi traje 2 dana, igrice nikad nisam igrao i naravno, ne prodajem ga.

Zato i nemas mrlju, nije se zagrevao.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zato sto mi je godinu i po dana skidao 0-2%, uglavnom uvek 1% ili nekad nista.. Ali u poslednjih mesec dana skida dosta, a ne znam u cemu je problem :/
Verovatno baterija popusta. Posle godinu ipo dana to je za ocekivati.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Instaliraj bbs i vidi šta ti jede bateriju, ne može ti niko reći napamet.

Pa nexus 5x ako vec imas 240e..
Danas uzeh 5x, prvi utisak je da ima dosta razlike izmedju g2 i 5x.. Nisam bacio pare xD

Jesam li ja dobro skontao da 5x nema "double tap to wake" i da možda ima da se namesti preko nekog kernela? G2 me je navukao na to. Prežalio bih malo slabiju bateriju ali double tap nema šanse. :)

Uz double tape to wake na 5X jos slabija baterija. I ja sam presao sa G2 na 5X, vec sam se navikao.

Double tap to wake može da se namesti pomoću Nova Launcher za gašenje, a za paljenje ekrana nisam siguran. Možda je potreban određeni kernel?

Za paljenje mnogo trosi bateriju tako da zaboravi na to. Za gasenje preko Nova launchera i to je to.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zašto bi stavljali double tap to wake kad ima fingerprint pozadi? Pretpostavljam da svi koriste fingerprint koji ga poseduju na telefonu :D

Ja se odvikao od dt2w i navikao na fingerprint..malo nervira kad moram da ga podizem sa stola,ali navikao sam se i na to.

Pa dobro, da je fingerprint sa prednje strane, bio bi dobra zamena za dt2w. Ja često dt2w koristim kada mi je telefon na stolu. Samo pokucam i on zasija. :)

Za gašenje koristim Action Launcher 3. Podesi se kao na Novi i to je to.

ja sam jako navikao na t2w, a sada na telefonu imam sa strane dugme za odkljucavanje i ni to mi se ne svidja . Ili t2w ili home dugme ili senzor s prednje strane ! Nista bez toga :)

DT2W nešto najbolje što su ikad izmislili za telefone :D
G2 me baš navikao na to, super stvar. Power dugme maltene ne koristim.

Al' dobro, kontam da ću se navići na FP kad pređem na 5X nekad u budućnosti :)

Nazad
Vrh Dno