Šta je novo?

Call of Duty: Infinite Warfare (11.04.2016)

Leakovani trailer

A danas bi valjda trebao da bude zvanican.

Ovo jedino možda vredi zbog kampanje (max 5€) i to ako ti se mete manje od 50% kampanje same NE nameštaju na nišan i tvoji saborci imaju malo bolji AI od kornjače u Super Mariju.

MP kontam da jeste I biće žešći bullshit, već viđeno kod konkcujecije na 55 mesta (npr. Titanfall, itd.)

Ma kontam jednom će i kampanju da upropaste dodavanjem nekih demona, magija, itd.

Taman kad mislim da ne moze bolje ono trejler rasturi :D kakvo nas ludilo ceka u novembru :D

Hype dostize vrhunac :d :D

Ovi su neumorni sa ovim futuristickim glupostima :smash: Nemam reci koje je ovo djubre sve sto sam odlgedao kao i prosle Advance Warfare i BO3 igre

***a, ocigledno da bi dosta igraca volelo da vide igru iz COD serijala koja bi se vratila svojim pocecima - korenima, dakle sa ww2 ili slicnom tematikom, ali ocigledno da puno ljudi ignorise jednu cinjenicu a to je da je COD definitivno deklarisan od strane izdavaca da bude moderna pucacina, sto u prilog tome govori i da od evo sada vec ukupno 13 igara iz serijala svega 4 nisu bile modern ili future fps.

Poslednja izmena:
Smorio sam se jer sam ocekivao WWII igru sa fantasticnom grafikom a dobili smo spejs operu sa okej grafikom. Medjutim presrecan sam zbog neceg drugog. Ova igra ce za samo godinu, dve da uradi sve ono sto hajpuje Kris Roberts vec godinama da ce napravi. Bukvalno su se popisali po njemu :D

*** ja pomislio da je novi Freelancer u pitanju...bog sa njima u kom smeru odose od ww2 igre!!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ako se i ove godine nisu odlucili za WW2 tematiku, znaci da ih ona vise uopste ne zanima, I ici ce se sve vise u buducnost. Mislim dok se ovo bolesno dobro prodaje bas njih briga dal neko zeli WW2 ili ne... Isto vazi i za BF, ako i oni sada zaobidju WW2, sto se velikih fransiza tice mislim da mozemo polako da zaboravimo na WW2 tematiku, eventualno ce neki indie tim da uskoci, ali naravno kvalitet i produkcija igre nece biti sigurno na CoD 1 ili 2 nivou...

Jel moze neko da preimenuje temu? Zahvaljujem :)

Krs.

Mozda bude neka varijanta za standalone MW remastered, to bi me obradovalo.

Evo i pesme iz trailera, u fanstasticnoj prezentaciji...

P.S. nije 11.04.2016 nego 04.11.2016. (osim ako nije tema za amere sa foruma)

Poslednja izmena:
Zalosno je to sto se Battlefield sprda sa grafikom COD-a a njihov Hardline je potpuno ****** prepuno bagova.Grafika nikad ne bi trebalo da bude najvaznija stvar u nijednoj igri.COD 2 je po meni najbolja COD igra i igram je i sada vrlo rado bez obzira sto je grafika stara.I sve dok deci od 10 god keva i cale budu kupovali igrice mi cemo dobijati ovakve polu-zavrsene igrice.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Ovo bi mogao kupiti, ima dosta sadrzaja :D

Hahaha kodacina u svermiru, dal je ovo realno?!? :d
Jel ovo i dalje Quake II engine?

Jeste li videli glasanje za i protiv, na youtubu, za onaj trejler: 234k je dalo + ... a 971k je dalo - :D

Jos samo 20k do milion dislike-ova :d

Hahaha kodacina u svermiru, dal je ovo realno?!? :d
Jel ovo i dalje Quake II engine?

Q3A engine bogohulnice. Zanimljivo da je Kanter (Goldsrc iliti QI engine) uvek imao bolje napucavanje na cemu hvala Gejbu Debelom. Veci broj u oznaci ne znaci uvek da je nesto bolje, sto fino demonstriraju Battlefield 1 i Battlefield 4 :d

Zanimljivo da je Kanter (Goldsrc iliti QI engine) uvek imao bolje napucavanje na cemu hvala Gejbu Debelom.

Što njemu? Pa nije on pravio kanter, nego je kupio tim koji je pravio kanter. Sa druge strane, HL ima grozno ponašanje oružja, a to je Gejb Debeli radio.

haha video je bolji nego sto sam ocekivao

Totalni hipi :beat:

hipi.jpg

2,5miliona...

Ovo već izašlo?

/sarcasm off

Deder, promenite taj datum u naslovu i dodajte tačku posle 2016.

Prodaju dve pune igre, 2 multija i 2 kampanje za 80 evra. Strasno! Mnogo je bolji dil BF1 multiplejer za 60 evra i France DLC za 30 evra, zar ne?

Mnogo bolji dil nema sta, pogledao sam onaj gameplay na YT u onom svemirskom brodu i uopste ne izgleda lose, iskreno ja sam presao na CoD, mnogo mi je zanimljiviji njegov gameplay nego BF, nisu velike mape za mene i takticka igra, samo run and gun, ove godine se kupuje Infinite warfare definitivno [emoji2]

Prodaju dve pune igre, 2 multija i 2 kampanje za 80 evra. Strasno! Mnogo je bolji dil BF1 multiplejer za 60 evra i France DLC za 30 evra, zar ne?

Vala bas, greh bi bilo propustiti ovakav deal. Da li si vec preorderovao?

Ja ne znam zasto se dize tolika galama oko COD-a, svi kao nesto ocekuju ww2 i sta ti ja znam, a dosta njih nikako da vec jednom shvate da je COD future shooter vise nego bilo sta, a to nam pokazuje cinjenica da je od svih delova najvise bilo onih iz modernijeg doba.

Uostalom da im ne ide dobro, i da se ne prodaje oni bi nesto menjali, ovako sve OK. Meni licno su poslednja 3 dela bili zaista dobra zabava, a verujem da ce i ovaj da bude u slicnom duhu.

@G@W
Inace komplet dve COD igre, nova i remastered, ima da se kupi i za manje od 50e na cdkeys.com.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno