Šta je novo?

LG G3

Pozdrav momci,

kupio bih zeni LG g3 16GB i dodao bih SD karticu. Cuo sam da se telefon zagreva, a neki ovde na forumu kazu da je G3 kao krs, dok je G4 mrak. Molim vas za savet, jer mi je dosta da kupujem uredjaje koji ce da mi prave probleme. Takodje, interesuje me i da li ce on doci sa LL ili MM i koliko je tesko da se upgraduje na MM? Hvala puno.

Pozdrav momci,

kupio bih zeni LG g3 16GB i dodao bih SD karticu. Cuo sam da se telefon zagreva, a neki ovde na forumu kazu da je G3 kao krs, dok je G4 mrak. Molim vas za savet, jer mi je dosta da kupujem uredjaje koji ce da mi prave probleme. Takodje, interesuje me i da li ce on doci sa LL ili MM i koliko je tesko da se upgraduje na MM? Hvala puno.
Kupi zeni sony z2 ili huawei p9 lite. G3 generalno nije los tel, ja ga imam vec par mjeseci i nemam problem sa zagrijavanjem, ali da naglasim ne igram igrice, desi se da se zagrije kad se nesto apdejtuje....ali ne tako strasno. A ako vec hoces da kupis onda je grijeh ne kupit 32gb verziju.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Kupi zeni sony z2 ili huawei p9 lite. G3 generalno nije los tel, ja ga imam vec par mjeseci i nemam problem sa zagrijavanjem, ali da naglasim ne igram igrice, desi se da se zagrije kad se nesto apdejtuje....ali ne tako strasno. A ako vec hoces da kupis onda je grijeh ne kupit 32gb verziju.

pozz i hvala na odgovoru. LG G3 je osetno jeftiniji od huawei-a, a ima i veci ekran jer ona ne vidi bas najbolje, pa ce joj veci ekran dobro doci. Neke druge opcije :) ?

Nexus 5x i G4 su mnogi bolji izbor za vrlo sličan novac. G4 obavezno sa jakom garancijom.

Vojkane, na kupujem prodajem tesko da ima neki sa jakom garancijom :) ? Govorim o G4 telefonu :)

Da, to jeste nezgodno... Jedino da pitaš nekog od tih dilera šta se dešava ako G4 otegne papke, to je poznat problem i verovatno su imali takve slučajeve

To je valjda odredjena serija koja je problematicna.

Prodavci sa KP su mi rekli da modeli LG G4 pre 2016-te imaju tih problema, medjutim vecina mi je predlozila da uzmem apsolutni best buy Xiaomi redmi note pro, tako da idem posle da ga prezumem.Znam da je kamera losija, ali neka nosi fotoaparat ako joj je to toliko bitno :)
Nadam se da ce se supruga obradovati :) hvala vam svakako.

Preporucujete 5x i sakom i kapom kome god stignete. G4, G3, Z3 i Z2 su bolji izbor za ljude koji ubace karticu u tel, upale i ne filozofiraju mnogo, dok na 5x vecito neka trka sa romovima i kernelima.

Sta se desava tacno, nesto zajednicko za sve ili kako se zalomi?
Imaju nekih problema sa pločom, upadne telefon u bootloop i ćao. Kažu da je problem samo sa starijim serijama ali ko ti garantuje da se to neće desiti i novijim kad budu dovoljno stari :) ja poverenja nemam
Preporucujete 5x i sakom i kapom kome god stignete. G4, G3, Z3 i Z2 su bolji izbor za ljude koji ubace karticu u tel, upale i ne filozofiraju mnogo, dok na 5x vecito neka trka sa romovima i kernelima.
Napisao sam 5x i G4. Z2 i Z3 mogu isto da prođu mada ti oblici mi ne idu za žensko.
Na 5x ne moraš ništa da juriš. Telefon kao telefon. To što ima odličnu podršku ne znači da je moranje da je i koristiš.
Pretpostavljam da nikada nisi imao Nexus?

G3 je liga ispod svih ovih telefona i ne može biti bolji izbor od bilo kog od njih ni u ludilu.

Poslednja izmena:
Imaju nekih problema sa pločom, upadne telefon u bootloop i ćao. Kažu da je problem samo sa starijim serijama ali ko ti garantuje da se to neće desiti i novijim kad budu dovoljno stari :) ja poverenja nemam

Napisao sam 5x i G4. Z2 i Z3 mogu isto da prođu mada ti oblici mi ne idu za žensko.
Na 5x ne moraš ništa da juriš. Telefon kao telefon. To što ima odličnu podršku ne znači da je moranje da je i koristiš.

G3 je liga ispod svih ovih telefona i ne može biti bolji izbor od bilo kog od njih ni u ludilu.
Slazem se da su z3,g4 bolji od g3. Z2 je tu nedje, u necemu je bolji od g3 a u necemu gori, kada sam ja kupovao rado sam htio kupit Nexus da sam na njega naisao. Sve u svemu jabuka je tata za sve telefone, tu fluidnost i stabilnost softvera android nikada nece imati. Ali....koliko para toliko muzike.

Po serijskom broju moze da proveri datum proizvodnje?

Da, prve 3 cifre, prva je godina, sledeće dve su mesec. 505 maj 2015, 601 januar 2016 itd.

5x je odlican za one koji nista ne diraju. Cak i bolji od gore navedenih. Nista menjao nisam, sve fabricki i nemam zamerki

pa tako pričaju... a možda samo nisu dovoljno matori ti primerci da riknu? :D
kao što rekoh, ja nemam poverenja... jedino da se uzme sa skroz regularnom garancijom, tipa od operatera na svoje ime ili tako nešto, ovo ostalo preveliki stres i nepotrebna egzibicija, makar za moj ukus

pa tako pričaju... a možda samo nisu dovoljno matori ti primerci da riknu? :D
kao što rekoh, ja nemam poverenja... jedino da se uzme sa skroz regularnom garancijom, tipa od operatera na svoje ime ili tako nešto, ovo ostalo preveliki stres i nepotrebna egzibicija, makar za moj ukus
A sto bi se kupovalo nesto sto moze da izazove problem, kad ima drugih modela i proizvodjaca koji rade odlicno. 380e nisu male pare da bi ih prezalio, toliko je kod nas taj g4 u CG.

stoji... ovde mu je dosta pala cena, može i za ispod 300 da se nahvata nov, htedoh da ga uzmem za ženu, da zameni G3 baš... ali isti mi je rezon kao i tebi, zašto rizikovati :)

stoji... ovde mu je dosta pala cena, može i za ispod 300 da se nahvata nov, htedoh da ga uzmem za ženu, da zameni G3 baš... ali isti mi je rezon kao i tebi, zašto rizikovati :)
Ja sam prije 3 mjeseca platio 280e g3 32gb, ne znam ni sam zasto se odlucih za njega, a razmislja sam izmedju z2,g4 i s6 samsung.

Pa G4 i S6 su klasa iznad, G3 nikako ne moze sa njima.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Forum i sluzi za razmenu misljenja i iskustava. G 3 telefon je zmaj od telefona ,veliki displej savrseno slusa sve komande,slika da se poseces,baterija fino traje sa androidom 6,kamer isto brza...sta god rekli G 3 je zmaj... a ovi ostali G4,G5 ne donose nista revolucionarno niti nesto extremno bolje od G3,G5 cak ima i manji displej,po meni je isti dizajn kao ajfon,G4 po dizajnu a i ostalim unapredjenima skoro pa da i nije bio potreban..Cenim da ce i G3 i dalje dobijati apdejte jer je hardverski izuzetno jak..Vredi svaku paru.....Po meni ko kuburi sa kesom LG G 3 ce mu ispuniti svaki zahtev,ali svaki...ovo ostalo je skoro pa bacanje para,jer je LG mora prosto zbog godine da izbaci model ali to nije nista revolucionarno...niti bog zna sta novo.

Poslednja izmena:
Koji je poslednji fw za G3? Ja sam na 30b. 30c je imao kod mene bagove sa kamerom pa sam se vratio na 30b a posle nisam ni pratio jel bilo updatea ili ne

Beyond Genius Lies Insanity

Juce popodne restart za restartom.Pokrenem kameru-restart,neko me pozove-restart,poruka restart...i tako jedno 30tak puta.Sad opet sve normalno,sta mu je bilo pojma nemam.Posle zadnjeg restarta baterija pokazala 30procenta manje.Da nije problem sa njom?

Послато са LG-D855

Nazad
Vrh Dno