Preblizu je zid. Zato imas osjecaj da ide ubrzano ali vidjet cu da odem nekada pa i da snimim.
Iams pred kraj klipa se onaj zayebava gore-dole i izgleda da ne ide brze od 35km/h.
Jutros na nasipu redovno stanje - automobila više nego svih drugih.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Nije ubrzano, cak ne idu ni preterano brzo, jedino sto je na kraju ovaj ispred stao ne razmisljajuci o ovome iza da li ima mesta da prodje.A dobro 60 FPS ali pored toga ima par sumnjivih pokreta, bar na ovom ispred. Izgleda da sam utripovao ipak. XD
Koje bi ste rukavice preporucili do 1500-2000 dinara? Da li vrede one sa gelom, kazu da kod jeftinijih kao da nema gela.
Ti vidiš to svetlo kad uključiš po mraku, deluje ti dovoljno, a vozač treba da ga vidi tako što će da bude jače od njegovog svetla. A, ono, neće... :d U nekim uslovima se ne vide ni zadnje pozicije drugih kola kako treba, kamoli to sr*njce.Ako vozac ne vidi ono gumeno LED crveno svjetlo od 1€, nece ni taj cirkus.
Ti vidiš to svetlo kad uključiš po mraku, deluje ti dovoljno, a vozač treba da ga vidi tako što će da bude jače od njegovog svetla. A, ono, neće... :d U nekim uslovima se ne vide ni zadnje pozicije drugih kola kako treba, kamoli to sr*njce.
Sports tracker
Posle dosta dosta korišćenja, mogu da kažem da je očajan program. Bar verzija za Windows Phone. Užasno puno troši bateriju i ima neki gadan problem sa curenjem memorije. Maltene samo još jedan program ako otvorim kada je ST aktivan, već dobijem poruku da nema dovoljno memorije. Hike&Bike, koji sam koristio pre toga, nema taj problem. Sa ST sam se nekako bio ustalio, jer me je mrzelo da ručno prebacujem trekove na neki sajt, ali otkako je ST ukinuo mogućnost logina bez praćenja, ionako ne mogu više da pristupim tim podacima, a pritom nemam svoje kopije. Katastrofa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari