Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

[youtube]v0hI_Q6ZxJs[/youtube]

miui8

zanimljivo ,pogotovu ovo za kloniranje apk i ovo za odvajanje prostora.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ovi indijci su mi antipaticni i ne volim da ih gledam, ali ovaj miui izgleda odlicno.

Indijci su dobri ljudi i jako pametna rasa!

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Rasisti dele ljude na rase. [emoji6]

U svakom slučaju, ako i kažemo da postoje bela, žuta i crna rasa. Indijci svakako nisu rasa.

Poslednja izmena:
Da li postoji MIUI rom za s3 neo i9301L zna li neko?

Jel imao neko problem sa letv x500 ove prirode "igrao asasian creed i posle toga mi je malo pozuteo ekran u donjem uglu" !?!?

Pa da li ce se povuci i sta da radim? Kupio preko aliexpresa a treci dan ga koristim!?

Nemam iskustva sa tim, al verovatno neće. Procesljaj temu za meizu m2 note i lg g2, mislim da su tamo spomiljali problem za tim.

Jel imao neko problem sa letv x500 ove prirode "igrao asasian creed i posle toga mi je malo pozuteo ekran u donjem uglu" !?!?

Lepak. Imao sam isti problem sa Meizu M1 Note. Vremenom ce se fleka samo siriti.

Gledam nesto razlike u ceni u Madjarskoj Xiaomi Mi5 PRO(4/128) dakle najjaca verzija kosta (HUF-forinte 121,539) sto je po danasnjem kursu u Madjarskoj 390 EUR, ok super cena.
Ajde reko kod nas da vidim kako se krece u jednoj radnji u BG(da je ne reklamiram jer bi to bila ANTIreklama) pazi sad pocetna verzija 3/32 kosta 410 EUR ili 51.250 RSD, srednja verzija 3/64 kosta 500 eur ili ti 62.375 RSD a naravno PRO verzije ni nema tamo a mogu zamisliti koja bi cena bila, ispod 600 keka ne bi bila.
A u Madjeskoj 390 i + odnosno - AFA ili ti njihov PDV koji je 27%, da li je ova razlika normalna, znam NIJE a da li smo mi ovce tolike, znam jesmo!!!
Izadji i bori se!!!

Ukoliko sam dobro razumeo, u Rusiji ce poceti novcano da kaznjavaju korisnike necertifikovanih mobilnih uredjaja, te oduzimanjem istih. Tako da nece prolaziti "garazno" pravljeni modeli mobilnih telefona i raznoraznih gedzeta i koji ce se naci na sivoj listi. Putin licno potpisao ovaj zakon ;-)
https://hi-tech.mail.ru/news/fines/?frommail=1

https://translate.googleusercontent...mail=1&usg=ALkJrhi_Hv_vyLdaRhVi3KNHkENYXAqlEA

Sad bas razmisljam, jednog dana ce se ovakav zakon i kod nas pojaviti, zato beware - cuvajte se i pazite sta kupujete...
Sent from my U3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Najvažnija rečenica koja sve objašnjava je "Experts also agree that the law is introduced for lobbying the interests of authorized dealers"
Tako da nema to veze sa tzv. "garažno" pravljenim modelima telefona...

Da, tako je. I moj Iuni bi se sigurno nasao na toj "gray" listi, a nije "garazno" pravljen, i ko zna koji sve jos poznatiji brendovi bi bili ilegalci. Ali jedno je sigurno, a to je da su "garazni" sto odsto ugrozeni.

Poslednja izmena:
Kod nas bi se izbor telefona tog momenta prepolovio.

Zakoni u Rusiji nemaju nikakve veze sa nama. So, relax.... dok ne udjemo u zajednicu sa Rusijom ili se odreknemo suvereniteta u njihovu korist. (Ne verujem da će biti za vreme naših života). [emoji1] [emoji6]

Poslednja izmena:
Jos nisi razumeo [emoji14] da ovi nasi sadasnji, a i ovi pre njih rade copy - paste skoro svega sto ne valja, a ono sto valja to preskacu tj. zapostavljaju...
Zakoni u Rusiji nemaju nikakve veze sa nama. So, relax.... dok ne udjemo u zajednicu sa Rusijom ili se odreknemo suvereniteta u njihovu korist. (Ne verujem da će biti za vreme naših života). [emoji1] [emoji6]

Zanima me vase misljenje iymedju Xiaomi Redmi Note 3 Pro i Meizu m2 note. Razlike tj prednosti i mane od oba modela...treba da odaberem za prijatelja al niti imam vremena da idem u sitna crevca a nisam ni toliko detaljno upoznat.
Hvala

Po komentarima sa tema oba telefona se moze zakljuciti da su oba modela jako dobra. E sad, Redmi Note 3 Pro ima bolji procesor, metalno kuciste, senzor za otisak prsta i vise ram memorije u zavisnosti koji model gledas. Redmi Note 3 Pro je skuplji 35e, odnosno 75e za 3/32gb model od Meizu M2 Note koji je 150e. Cene su od Madjara sa KP. Ja sam isto razmisljao koji da kupim od ta dva ali sam ipak narucio Redmi Note 3 Pro 3/32 jer smatram da je bolja varijanta na duze staze.

Nazad
Vrh Dno