Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Ljudi provalio sam jedan bag, ne znam da li još neko ima sličan problem, naime nekada kada me neko ujutru pozove budem nedostupan. To se desi samo kada je telefon neaktivan celu noć pa me neko ujutru zove. Ali whats stiže uredno. Da nema nešto što ugasi GSM u toku noću pa ga to baguje?

Sent from my A0001 using Tapatalk

Ja ludim sa ovim zahtevom za unlock, nemogu ni da dobijem potvrdni sms da sam podneo zahtev.Ni iz telefona kad hocu da promenim nesto u acauntu nece da mi salje potvrdni sms jebala ih zastita.

Vec receno, ko je podneo zahtev za unlock i nije dobrio sms potvrdu posle 10-15 dana, neka pokrene mi unlock i neka se uloguje. Cesto se desava da nalog dobije unlock privilegije, a ne stigne sms obavestenje...

Sent from my Redmi Note 3

Evo od pre dva dana sam i ja korisnik ovog fona, 2/16 GB varijanta.

fcf4622c7463204dcfd19e984a6d6b7d.jpg

17e46cd9a2add82383d8c585b1b0df99.jpg

b569b71f0816559495699669472d6c2e.jpg

47df79f3b10b01bc370b2de0cf9b9c15.jpg

Prešao sam na njega sa Mi3 koji se nakon dve godine pokvario. Prilično sam zadovoljan, mada mi deluje da je Mi3 nešto živahniji.

@Drakensanger

Predji na neki noviji rom, imas taj kuvani, jos je mator poprilicno...Ti imas MIUI 7.0...a vec se fura 7.2 verzija za MTK...

Poslednja izmena:
Ima li smisla, ako ovaj radi OK, a MIUI 8 uskoro izlazi?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ti neces ni dobiti MIUI 8 jer imas custom rom...

Znam, znam, ništa ne prijavljuje preko OTA apdejta, nego sam hteo da ovako radi dok ne izađe osmica, pa da ga onda flešujem.

Taj je ROM sto imas je na bazi 7.0.19...A on ima silne bug-ove...Ako ti ne smeta, tj. ne primecujes ih,onda cekaj MIUI 8 :D Iskreno, ja sam na 7.1.8. i sve radi kao podmazano, tako da ne menjam nista dok ne dodje isto MIUI 8... :D

Ima li gde u Bg da se ovaj model uzivo vidi i proba?

Pa za dva-tri dana nisam ni provalio neke opasne bagove, sem nešto kineskih aplikacija i menija.

Kad izađe osmica javljam se sa svojim utiscima. Ovako, na prvu, sjajan fon za 165 evra.

Ja sam ti dao dobronameran savet, a svako radi sta hoce sa svojom telefonom :D btw, multitasking je bolji makar 30% na 7.1, a i boje na ekranu su bolje takodje ako imas Tianma ekran... Na tom 7.0.19 multitasking je tezak krs...

Ja sam pobrisao sve te gluposti od kineskih s****.

Vajda ce biti neki kuvan rom za njega.

Nisam imao snage da idem do kraja.
6d2e719767bcef0e7ae1ecf70c363135.jpg
9181ccafeb1f3a440366a07687ce6689.jpg
6afcc56095a8e05e512fd71e2206610e.jpg

Kada bi iskljucio google backup u backup & reset imao bi 10-12 sati. Vidis da ti je awake puna skoro linija, sa malo prekida.

Ako imas root, nabaci BBS 2.1.0.0 (to je stable), pa okaci jedan log od nekoliko sati bez cackanja i okaci jedan log tako pred punjenje (bez dopunjavanja).

Otidji u neki kineski trzni centar, kidnapuj Kineskinju neku i reci im, imam vaseg coveka, salji unlock code :d

Ja sam ima par dana problem da mi je telefon bio awake non-stop.
Wake lock detector mi je pokazivao da Google app i FB Messenger drže telefon budnim.
Posle par apdejta iz Play Store-a situacija se sredila. Uradio sam pre toga Clear Data i obrisao apdejte za obe.
Sestra je na drugom telefonu imala isti problem pre nekoliko dana. Punila je 3 puta dnevno telefon. Obrisao sam joj FB Messenger i sad je sve ok.

Odavno se zna da su FB i Messenger dve najgore app i da se brisanjem istih produzava poprilicno zivot bateriji...

Moguce da je zbog mesindzera, podesio sam sve tako da bude aktivan non stop ne bi li mi poruke stizale na vreme :)

Evo nakon update-a prestao da radi ulaz sa sluske :( 7.3.5.0 ne preporucujem da stavljate

Ja napisah juce nesto , ali slabo citate sta ja pisem... :D bice uskoro 7.3.6... trenutno je pustena beta...

Da li je uopste moguce rutovanje uredjaja bez otkljucavanja bootloader-a? Govorim o SD modelu...

Nazad
Vrh Dno