Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel si na progresiv?

A i nemoj danas da prodaješ, već kupuj, s obzirom da sutra ide za 24 para na gore [emoji4]

Poslato sa HUAWEI MT7-L09 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Nisam, na starteru sam. Jel to važi samo za progresiv? Sutra mi treba zamena malo veće količine, značilo bi mi.

Iskreno meni ne znači pa se nisam ni interesovao, ali ako sam dobro ukapirao, na snazi je neka akcija koja traje do kraja maja, i u okviru koje korisnici starter paketa imaju mogućnost dinarskog plaćanja bez provizije, a korisnici progresiv paketa imaju mogućnost kupovine / prodaje eura bez provizije. Neka me neko ispravi ako grešim.

Iskreno meni ne znači pa se nisam ni interesovao, ali ako sam dobro ukapirao, na snazi je neka akcija koja traje do kraja maja, i u okviru koje korisnici starter paketa imaju mogućnost dinarskog plaćanja bez provizije, a korisnici progresiv paketa imaju mogućnost kupovine / prodaje eura bez provizije. Neka me neko ispravi ako grešim.

Mislim da je samo za Progresiv u pitanju po srednjem kursu kupovina/prodaja

Poslednja izmena:
Poštovani korisniče,

Usled isteka važenja lične karte privremeno vam je onemogućeno obavljanje svih odlaznih transakcija sa vašeg tekućeg računa. Svi prilivi na tekući račun se nesmetano realizuju.

Kako bi vam korišćenje tekućeg računa za plaćanje bilo ponovo dostupno, molimo vas da sa novom ličnom kartom lično dođete u najbližu Telenor prodavnicu.

Ukoliko ste predali zahtev za izradu nove lične karte, pošaljite sliku ili kopiju potvrde na mejl [email protected] kako bismo vam produžili rok za dostavu nove lične karte za 15 dana i ponovo omogućili odlazne transakcije.

Vaša,

Telenor banka

ne mož da zaboraviš da ti istekla LK.... :) :)

85e9f3521b0184659e5cf806b42e6dd4.jpg

Delta City, sada

Лијеп и бескористан.

Ja i dalje tvrdim da oni nemaju ni serverske snage za ovoliko korisnika, a za bankomate je svima jasno da nemaju dovoljno :)

Uuuu jednom van funckije i odmah drvlje i kamenje. Ja recimo prvi put vidim da je taj u Delti van funkcije. To su bre ljudi normalne stvari kod svih banaka. Nije bankomat svemoguća mašina koja se nikad ne može pokvariti.
A možda je samo nestalo keša :D

Cesto su TB bankomati van funkcije.

Imaš evidenciju kad je koji bankomat bio van funkcije, čim kažeš da su često?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Шта значи ван функције,покварен?

Imaš evidenciju kad je koji bankomat bio van funkcije, čim kažeš da su često?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Pa dok nijednom nisam video RF ili Intesim u 10 filijala oko mene da ne rade, 2x sam licno video da ne rade TB bankomati oko mene:)
I jos 3 se secam da su ovde prijavljeni bili.

Premalo ih je, zato se i primeti da je cesto.

Alfa setaj malo vikendom po centru Bg-a videces i kod drugih da su "cesto" van funkcije , nestane papira ili kesa pa nastane haos - frka panika nema love :) ili jos gore od toga zaglavi se iznutra cash dispenser, ili mobilnim telefonom zbunis anti skimmer. :D

Toliko bankomata u gradu, svih banaka... Ako ti treba kes podici ces ga na bilo kom, sa provizijom ili bez. I da platim proviziju nije problem, a posto sam progresiv, ne razmisljam o tome. Tehnika zataji pa sta, zdrav se razboli, umre...

Sent from my Jy-S3 using Tapatalk

Kako su u Delti postavili bankomat, tako su mogli i u Aviv parku u Pancevu isto da postave bankic, medjutim sve to ima svoje zasto i kako, a to sto se kvare bankomati to je sasvim normalna stvar , jedina zamerka je tehnicka sluzba, mislim da je u inostranstvu na boljem nivou, ali i to shvatamo ovde imamo jednu firmu koja bukvalno pokriva sve :hump: Regionalni lider :)

Poslednja izmena:
Telenor banka i 3-u-1 kartica: Marko Carević, Telenor (video)

Toliko bankomata u gradu, svih banaka... Ako ti treba kes podici ces ga na bilo kom, sa provizijom ili bez. I da platim proviziju nije problem, a posto sam progresiv, ne razmisljam o tome. Tehnika zataji pa sta, zdrav se razboli, umre...

Sent from my Jy-S3 using Tapatalk

Pa nisam platio Progresiv ili uzeo Starter da bi placao podizanje, to sam mogao u drugoj banci besplatno.
Sreca pa kod mene imaju 4 bankomata blizu, inace..

Недостатак новца у банкомату је чиста неодговорност и ту су у предности класичне банке.Обавезно пуњење по потреби а посебно на крају радног времена.Зна се већ дневна,седмична и мјесечна потрошња тог банкомата,плате и пензије кад доспијевају,већи број филијала с већом количином новца итд.То што се новац може подићи на банкомату друге банке није баш похвално за банку која нуди толико уникатне услуге уплате и исплате девиза тј. евра.

Cek a ti mislis da se bankomati BT ne dopunjuju :D samo je pitanje gde im je centralni trezor :)

Mene interesuje da se i novac koji ljudi uplaćuju na račun preko bankomata odmah vrti i služi kao rezerva istom?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Мислим да се онлајн допуњују:)Не разумијем питање.

Mene interesuje da se i novac koji ljudi uplaćuju na račun preko bankomata odmah vrti i služi kao rezerva istom?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ovo je glupost svih bankonata. Samo novcanice od 500, 1000, 2000 rsd i 50eur se mogu podici. Znaci ostale novcanice koje se unace su beskorisne.

Ne daje da se podize nesto sto nije deljivo sa 50eur.

Od kad to, ja svaki mesec podižem po 140€, i svaki put mi izbaci u apoenima 2x50 i 4x10? Jel to nešto promenjeno? Čak je i pametan pa mi svaki put kad ubacim karticu nudi da podignem sumu od 140€.

Ja sam jednom prilikom podigao 40eur, dobio sam koliko se sećam 2x20eur. Lakše mi bilo nego da rasitnjavam u menjačnici :)
Bankomat TB u Mirijevu.

Poslednja izmena:
Zavisi da li ima tih apoena u bankomatu trenutno. Meni na istom bankomatu nekad daje, nekad ne...

Sent from my ASUS_Z010D using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno