Iskreno meni ne znači pa se nisam ni interesovao, ali ako sam dobro ukapirao, na snazi je neka akcija koja traje do kraja maja, i u okviru koje korisnici starter paketa imaju mogućnost dinarskog plaćanja bez provizije, a korisnici progresiv paketa imaju mogućnost kupovine / prodaje eura bez provizije. Neka me neko ispravi ako grešim.
Poštovani korisniče,
Usled isteka važenja lične karte privremeno vam je onemogućeno obavljanje svih odlaznih transakcija sa vašeg tekućeg računa. Svi prilivi na tekući račun se nesmetano realizuju.
Kako bi vam korišćenje tekućeg računa za plaćanje bilo ponovo dostupno, molimo vas da sa novom ličnom kartom lično dođete u najbližu Telenor prodavnicu.
Ukoliko ste predali zahtev za izradu nove lične karte, pošaljite sliku ili kopiju potvrde na mejl [email protected] kako bismo vam produžili rok za dostavu nove lične karte za 15 dana i ponovo omogućili odlazne transakcije.
Vaša,
Telenor banka
Imaš evidenciju kad je koji bankomat bio van funkcije, čim kažeš da su često?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Toliko bankomata u gradu, svih banaka... Ako ti treba kes podici ces ga na bilo kom, sa provizijom ili bez. I da platim proviziju nije problem, a posto sam progresiv, ne razmisljam o tome. Tehnika zataji pa sta, zdrav se razboli, umre...
Sent from my Jy-S3 using Tapatalk
Mene interesuje da se i novac koji ljudi uplaćuju na račun preko bankomata odmah vrti i služi kao rezerva istom?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari