Grešiš, pljuvali smo cenu P9ke...niko nije rekao da je loš telefonSvi napljuvase p9, a ishvalise htc 10, a ovaj p9 je ultra dobar telefon, cak ovde brze otvara od htca
Zdrava logika. Njihov cipset Kirin je super optimizovan, manje jede bateriju od sd820, plus tel ima fullhd ekran. Samim tim bice sig bolja baterija. Cekamo testove da potvrde.Odakle ti to za bateriju?
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Ja bih ga kupio da kosta isto kao s7, bas zato sto ga retko ko ima, kao i v10 sto nema skoro niko. Ali sve preko 250e mi je mnogo tako da nista od togaPa u tome je problem. Da stvarno košta tih 100,200€ manje bio bi odličan izbor..No Huawei misli da može da uzme marginu od 300-400% po komadu
![]()
Ne verujem da će biti bolja nego na S7, ali videćemo...Zdrava logika. Njihov cipset Kirin je super optimizovan, manje jede bateriju od sd820, plus tel ima fullhd ekran. Samim tim bice sig bolja baterija. Cekamo testove da potvrde.
Sent from my D6503 using Tapatalk
Baterija na 5x se napuni za sat i 15 minuta na brzom punjacu, a ne za 2h
Ne verujem u te testove, iphone 6s nema tako dobru bateriju.
Cudno mi je da je Gizmu mate 8 pregurao samo malo preko 7h upaljenog ekrana. Pa mi je tako i cudno da je p9 isto pregurao preko 5h. A realno ovaj prvi bi trebao da ide lagano preko 8h lagano a cak i preko 9h. A p9 bi trebao biti malo bolji od s7, gledajuci karakteristike. Cudno mi je sve ovo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari