Šta je novo?

Huawei P9

Poslednja izmena:
Na xda izgleda da je procureo beta emui koji je na androidu 7.0.
Kapa dole za huawei

Sent from my Redmi Note 3

Most importantly, it reveals a new option that allows you to enable an app drawer in the interface.

igra moze da pocne :) napokon..
lepo sam ja rekao pre 2 godine "za oko 5 godina huawei ce po prodaji biti ispred samsunga :) "

Poslednja izmena:
Most importantly, it reveals a new option that allows you to enable an app drawer in the interface.

igra moze da pocne :) napokon..
lepo sam ja rekao pre 2 godine "za oko 5 godina huawei ce po prodaji biti ispred samsunga :) "

To bi svakako bila dobra stvar jer bi Samsung morao konacno da se uozbilji.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sta je pametnija kupovina po vama, xperia X ili P9? Koliko sam video na KP, tu su negde isti i sa cenom...

Od Sony-a Z5 uz odredjenu ustedu a umesto P9 bih razmislio o htc 10, S7/e, 6P, OP3 a treba sacekati i nove Nexuse jer prema svim najavama bice odlicni uz prihvatljivu cenu.

Sent from my D6503

Od Sony-a Z5 uz odredjenu ustedu a umesto P9 bih razmislio o htc 10, S7/e, 6P, OP3 a treba sacekati i nove Nexuse jer prema svim najavama bice odlicni uz prihvatljivu cenu.

Sent from my D6503

Ti bas nesto izbegavas ovu novu X seriju od Sony-a.. :d HTC10 i S7 ne dolaze u obzir jer mrzim telefone sa tim fizickim dugmetom napred. Za sada su u igri P9, Z5 i X. Otisao mi ekran na Z3 i ne mogu vise da se *****... sa sestrinim starim g2mini sr*njem. :D

Ako možeš da svariš emui onda p9.

Ja sam toliko razočaran sa (sadašnjim) emui, da bih svakako izabrao sony ili neki drugi uređaj.

@desp, na kom modelu? Šta te nervira na emui? Ovo me jako zanima jer me oduševila izrada P9, ali ništa više ne znam.

@SvenGoran, P9 ima bolju kameru definitivno, izrada P9 vrhunska. Kod mene bi to prelomilo. Što se tiče emui, meni nikad nije nešo bio privlačan, ubacio bih launcher tipa Nova.

Emui, sve je stvar navike, deluje na prvi pogled komplikovano, ali je sve vrlo jednostavno.
Ivane, pa recimo ovako, pošto si koristio iphone, približno tome je i emui, jako slično.
A velika je i razlika izmedju emui 4.1 koji je na Mate s i emui 3.1 koji je na mom x2 i m2,jos lepše sve upeglano :)

Gesendet von meinem GEM-701L

@SvenGoran, P9 ima bolju kameru definitivno, izrada P9 vrhunska. Kod mene bi to prelomilo. Što se tiče emui, meni nikad nije nešo bio privlačan, ubacio bih launcher tipa Nova.

I mene je izrada odustevila zato i razmisljam o P9 a sto se tice kamere to je diskutabilno... Onaj DxOMark je ocenio P9 za 1 bod bolje nego moj stari Z3 a daleko ispod Sony X serije... Emui nije problem. :d

To zato što on u završnu ocenu uzima i video kvalitet a tu je p9 daleko lošiji od konkurencije. Za fotkanje je verovatno odličan

@Ivan.I
Koristio sam ga na Honor 5X. Nerviralo me što je preterano agresivan i voli da ubija aplikacije, pa i kad sam aplikacije postavio kao zaštićene. I pored toga što sam na kraju sve aplikacije stavio kao zaštićene, umelo je da se desi da poneka notifikacija ili poziv ne prođu (wa, viber, zoiper), kao i da mi ponekad ubije deezer usred slušanja muzike, kao i da me stalno propituje da li da ubije poneku aplikaciju, jer navodno troši mnogo baterije. Multitasking je stoga bio prilično loš. Drugo je to što usporava telefon. Treće, što su ga (za mene lično) zakomplikovali. Takođe i taj "wanna be apple" izgled; ako želim apple, kupiću apple a ne kinesku imitaciju :)
Tek kad sam na isti telefon (Honor 5x) instalirao CM, uvideo sam koliko ga je emui ustvari gušio i kako je ustvari lep prost i čist android :)

Poslednja izmena:
Hvala. To me malo odbija od telefona. Ne bih da budem u situaciji da ne zvoni viber i whats, više pričam preko njih nego preko glasovnih poziva mreže. Baš me čudi ako si ih zaključao da gasi i ubija app. Koliko me izrada telefona oduševila (među najboljim koju sam video, sam vrh), toliko me smara sad emui. Cenim da bi launcher to rešio, samo da ne gasi app.

Možda na P9 bolje radi, ipak je znatno bolji telefon...

E pa sad, tako bas nije na svakom Huawei, imam 4 različita huawei uređaja, i na svakom iste sekunde stižu notifikacije, od email, viber, whatsapp, telegram i sta ti ja znam već od kojih app, ukoliko je sve podešeno kako treba, ponavljam, na sva 4 uređaja uredno stižu notifikacije. Zašto pojedinci imaju problem, to ne bih znao... Izneo sam samo kakva je situacija kod mene!
EMUI se ne guši i ne koči ni na jednom uređaju, radi odlično sve.. Cak i na Huawei Mediapad x1 sa 2.3 emui opet sve lepo radi. A o Mate s i da ne pričam koliko sve lepo doterana i upisano sa emui 4.1 i Android 6.0.

Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L

Ok, prihvatam da i ja možda nešto nisam znao da podesim kako treba. A i malo sam navikao na čist Android, pa i to verovatno ima nekog uticaja (gde u principu i ne treba ništa podešavati).
U svakom slučaju, P9 je vrhunski telefon, i zaista smatram da bi trebalo da ga opreme modernijim softverom (UI).

Poslednja izmena:
Na vavei telefonima mora da se u opcijama posebno dozvoli viberu i vatsu da stizu notifikacije, i tako i za ostale aplikacije. Ono sto mi mnogo nedostaje sad na drugim telefonima, a sto ima vavei, je sto je moguce za svaku aplikaciju pojedinacno podesiti mobile data. Tj koje aplikacije mogu da koriste mobile data, a koje ne.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

To ima svaki kineski rom. Npr miui

uploadfromtaptalk1470586916477.png

Da li se isplati dodati jos 10000 din i uzeti S7 umesto P9, na paket mts/a. Treba razmisljati kasnije i o prodaji istog....??

Koliko sam vec video, za p9 je vec izašao Android 7.0 beta verzija, eto što se Update tiče. Inače generalno u zadnjih par meseci se Huawei popravio oko Update.
Nije ni bitno šta je bolje p9 ili s7,vec sta se tebi vise lično svidja, oba uređaja sigurno rade odlično, stvar je ukusa eto sta tebi vise odgovara /želiš.

Gesendet von meinem GEM-701L

Na vavei telefonima mora da se u opcijama posebno dozvoli viberu i vatsu da stizu notifikacije, i tako i za ostale aplikacije. Ono sto mi mnogo nedostaje sad na drugim telefonima, a sto ima vavei, je sto je moguce za svaku aplikaciju pojedinacno podesiti mobile data. Tj koje aplikacije mogu da koriste mobile data, a koje ne.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

To ima svaki kineski rom. Npr miui

Pogledajte prilog 206546

Zar to nema Android sam po sebi?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1470596363202.png
    uploadfromtaptalk1470596363202.png
    82.1 KB · Pregleda: 150
Nije to to.. ovde ti blokira i kada slučajno odeš na youtube a npr si na 3g onda on neće da skida mb nego ti kaže da odeš u setings i dozvolis mu to

Ono je kao firewall verovatno, onemogucava uopste koriscenje mob neta u toj aplikaciji, dok ono na stock androidu onemogucava koriscenje neta u pozadini ali ako sam udjes u aplikaciju radice.

Sent from my Nexus 5X

Ko ovde stvarno poseduje tel, nesto slabo idu postovi ??

Vrh Dno