Šta je novo?

HTC One M8

Imao sam i Z2 i Z3,nisam nesto impresioniran. Sony je dosta kvarljiv i tesko se popravlja sto je najgore.

Nele, ne znam odakle ti te dezinformacije. Nista se vise ne kvari od drugih a sto se tice popravki mnogo je laksi od M8.
Dzoni, M8 radi veoma lepo ali od kidanja nema nista. Rad je slican (veoma fluidan) ali giga rama kod Z znaci dosta.

Xperia Z2

Da, dosta znači ako hoćete više da keširate. I Sony, Z2/Z3 imaju bolju kameru.

Što se tiče softvera, Sense/GPE za nijansu bolji od Sony UI, iz razloga što je i dobra podrška, i što im treba manje vremena da optimizuju sistem. Bolje optimizacije SoC-a sa high binned cpu-ovima.

Nego ne razumem Sony... Mnogo im je potrebno da optimizuju ogoljen UI.

Nele, ne znam odakle ti te dezinformacije. Nista se vise ne kvari od drugih a sto se tice popravki mnogo je laksi od M8.
Dzoni, M8 radi veoma lepo ali od kidanja nema nista. Rad je slican (veoma fluidan) ali giga rama kod Z znaci dosta.

Xperia Z2

Dezinformacije? Ne bih rekao...Imao sam vise Sony modela posto sam bio fan istog brenda jos od vremena Sony Ericssona,t100,t230,k500,k700,k850...Trazio sam neki iz Z serije da mi odgovara i svakom je nesto falilo i u koji god servis da sam nosio,niko nije u potpunosti mogao da resi probleme. Doduse ima nesto i u tome sto sam uzimao polovne telefone iz oglasa,ali opet nemoguce da bas uvek ja naletim na takve falicne modele.. A i drugar sto drzi servis sam kaze da je Sony za popravku problematican,pa ako je to dezinformacija,onda se izvinjavam.

Poslednja izmena:
Koliko znam, niko se nije žalio ovde na forumu. :) Dobar je Sony, svakom zapadne loša serija. Izgleda da tada nisi imao sreće. Ni ostali proizvođači nisu bolji.

Da, dosta znači ako hoćete više da keširate. I Sony, Z2/Z3 imaju bolju kameru.

Što se tiče softvera, Sense/GPE za nijansu bolji od Sony UI, iz razloga što je i dobra podrška, i što im treba manje vremena da optimizuju sistem. Bolje optimizacije SoC-a sa high binned cpu-ovima.

Nego ne razumem Sony... Mnogo im je potrebno da optimizuju ogoljen UI.

Slazem se skroz, Sony je katastrofalan po pitanju brzine apdejtovanja i peglanja sistema. I podrska na xda je tragicna. :D
Nele, izgleda da si uzimao neke kojima je svasta radjeno. Ne secam se da je neko na forumu imao probleme.

Xperia Z2

Moguce da je onda problem do mog izbora :) Mada nisam bas siguran,nije valjda da sam bas takve srece da uvek naletim na pogresan :) Sve u svemu kazete da je M8 masina i da mu je jedino kamera mana...A sto se tice brzine,vidim da na nekim testovima ima bolje vreme i od iphone 5s,cak i 6.

Ma bombona telefon, kamera nije krš ali ako se lozis na slikanje, mislim da će te razočarati meni je sasvim ok[emoji4] a lepši je od 90% sadašnjih telefona..

Sent from my HTC M8 using Tapatalk

Da, mašina. Ako treba neka pomoć oko romova, tu smo :) Videces, podrška kida. Možeš i GPE da zveknes, ako voliš pravo Nexus iskustvo.

Kamera nije kao na ostalim telefonima, ***, jeste slabija, ali je i zanimljiva. Ima manuelna podešavanja, pa možeš malo da se igraš :D

Ko normalan jos kupuje telefon zbog kamere. :)
Uzimaj telefon i uzivaj u fluidnom radu. :)

Xperia Z2

Ko normalan jos kupuje telefon zbog kamere. :)
Uzimaj telefon i uzivaj u fluidnom radu. :)

Xperia Z2
+1
Uzmi dslr a ne da se igras sa socivima od par milimetara...
P.s. mozda bude nesto, al' nece skoro.
d8a9336f0ca26c06e3aeed8c515a29fa.jpg

Sent from my m8 using Tapatalk

Malo se razlikuju Sense 7 i Sense 8, samo je olakšan + vuče na čist Nexus UI :)

Mogli bi da odrade 6.0.1 update, čisto zbog boljih ART optimizacija.

E, a prednja mu je dobra. Ako voliš da pucaš selfie slike ( :D ), onda može da prodje.

Steta ali to je ocekivano,
N ce zvanicno biti predstavljen tek na jesen 2016. a na telefone van Nexus linije pocece da stize krajem godine ili u toku sledece. M8 je sada vec 2+ godine star kao model pa nije bas realno ocekivati N apdejt.

U nekoj dalekoj, dalekoj budućnosti, možda je čak i doživimo, ćemo imati telefone stare 5 godina sa up-to-date android sistemom..
-.-

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

HTC HD2? :)

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ocekivano za M8 :) Neka izbace 6.0.1 ako mogu, npr. update-uju TW bazu. Ako to ne odrade, ***, JW/S.ROM vec postoje...

Jos ne flesnuh neki novi rom a vidim izasle nove verzije pa koji je sad najkompletniji? Ako moze i link to njega zahvalan bih bio

Ma ja sam, baš sam popi... Ej, još kuka, kao ne radi mu, ne valja ništa.. [emoji4] inače sam i dalje na 7.5, lepo radi, šta znam..

Klasican troll. Ne ceni tudji rad. Sta je mislio da je official Sense 8 :D

Radi sve kako treba sada. Jedino miracast, ali ko j to :)

Poslednja izmena:
Ja ne koristim to, tako da jedan bag manje [emoji4]

Ja ponekad :)

Nego, ne stizu mi notifikacije za sve prijavljene teme preko tapatakl-a na M8. Ne mogu lepo da pratim temu.

...
c9c9653eb62d7297b4f877bb4f75429b.jpg

Faux sound. Probajte :)

Poslednja izmena:
Flesnuh JW, nema sta stvarno prelijepo... Mogu mislit kako na 10 ovo izgleda i radi.

Tvoj post je dvosmislen. :)

Radi super, a znam da ce biti jos bolji sa sledecom verzijom.

Haha... Pa na HTC 10 sigurno bolje, ali i ovo je dobro :D

Nazad
Vrh Dno