Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Neeee, sad sam baš video na fejsu, a taman sam se nakanio da uzmem iPhone SE :D Sad će biti mozganja ogromnog, hmmm.

Dal si mogao da nađeš dve različitije opcije [emoji23]

Mislio je Iphone VS Samsung...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Je li nema roota bez okidanja Knoxa?
Da li ga je bilo na prošlim verzijama Samsunga (recimo S6 porodica)?

Нажалост нема још увек.
Ја колики се сећам, било је, ал сад ће неко да се јави да потврди/оповргне.

Prosto nisam mogao da odolim :)

Prilozi

• IMG_20160517_210506.jpg
    IMG_20160517_210506.jpg
    1,008.7 KB · Pregleda: 286
Srebrni, znači VIP? :)
Ja bih išao na dual SIM, mislite da će update za njih da nešto kaska za običnom verzijom?

Vip, nisam se cimao da prelazim negde drugde, a i boja je presudila. Dobio sam 3000RSD popusta u Nova 4 tarifi za obnovu ugovora, dovoljno. Jedino mi žao što nisam dobio ili sačuvao barem jedan GearVR, ali lako ću da dokupim, nisu ni oni preskupi sad valjda, nisam pratio cene.

Srebrni, znači VIP? :)
Ja bih išao na dual SIM, mislite da će update za njih da nešto kaska za običnom verzijom?
Ne vidim sto bi kaskao obzirom da je identican update koliko znam u oba slucaja (negde procitah da je i na s7 reseno kao na note 5)...znaci i na fd model se stavlja f firmware sa tim sto prvi ima jednu opciju vise u settings.

@Gizmo odlican izbor druze, neka te sluzi...mada ni sa SE ne bi pogresio verovatno; *** svaki ima svojih prednosti i mana.

Na sred Kneza, odmah ispred Vip-a slikaš... Neka te lepo služi @Gizmo... [emoji1]

Pa dok je svež... :D Hvala ljudi. Evo i odmah noćnih fotki, razbio mi neko staklo na kolima, makar da testiram kameru, da ne pišem opet, evo post sa fejsa:

"Neko mi je pre sat vremena iz nepoznatog razloga razbio suvozačevo staklo na autu. Komšija mi zvoni na vrata i obaveštava me, ja sav u čudu. Ispred ulaza bukvalno, deset metra od prozora, ništa nisam čuo, zatvoreni bili prozori u stanu. Vratio se kući oko 22h, auto tu bio sat vremena parkiran...
Ništa nije ukradeno, vrata i dalje zaključana. Nikog nisam blokirao, ostavio svima dovoljno prostora da se isparkiraju, to sam odbacio kao mogućnost.
Parkinga nema nikad posle 16h, ostavljam auto na ulici već neko vreme, ako ga parkiram dalje od zgrade u mraku kradu mi akumulator, već dvaput su mi ukrali za godinu dana, neka hvala, sad samo u vidokrugu.
Pozvao policiju, naravno, nemaju nikog "tako kasno" u 23h da pošalju nekog na uviđaj, kažu zovi ujutru, Srbija... Sigurnosna kamera na zgradi gleda direktno na moj auto, pitanje je da li snima ili je onako za ukras. **** mi se za staklo, nego mi je nejasno zašto bi to neko uradio... Hebem ti skojevsko naselje, sjajan kraj..."

20160517_231940
20160517_231206
20160517_231227
20160517_231241
20160517_231304
20160517_231415
20160517_231639
20160517_231700

Gizmo ako ti je za utehu meni su na kamionu skinuli 8 guma sa sve felnama, steta nacinjena 3000$, i to se desava u Americi kao i tu
Dosao pandur zapiso i reko ***

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Poslednja izmena:
Mala šala bolje razbijeno staklo na kolima nego na s7. Jesi li imao neke probleme sa komšijama? Rasprave oko parkiranja?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

@TozABG

Au, dobro sam ja prošao u odnosu na to :)

@havijer

Ma jok, ni sa kim se nisam raspravljao niti je iko imao neke zamerke upućene meni, godinu ipo dana sam ovde, ne galamim, ništa. Uvek pazim i ovako kad ostavljam na ulici da su kola tako orijentisana da svi bez problema mogu da izađu, nikad ga ne ostavim tek tako bez razmišljanja. Mada, jedan period nekoliko meseci unazad mi je često neko podizao brisače i ostavljao ih tako, dok sam uredno parkiran na parking mestima ispred zgrade, nikoga nisam blokirao ni tad. Najskorije pre par nedelja bili podignuti brisači dok je bio na ulici. Moguće je da me neko ne voli, mada ne znam zašto, nikad se svađao nisam, ali to sa brisačima me je tako iritiralo jedno vreme, mislio sam da su deca, ali izgleda da je neka poremećena osoba koja ima pik na mene, ko zna...

Moraš neku kameru da ubaciš.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Vip, nisam se cimao da prelazim negde drugde, a i boja je presudila. Dobio sam 3000RSD popusta u Nova 4 tarifi za obnovu ugovora, dovoljno. Jedino mi žao što nisam dobio ili sačuvao barem jedan GearVR, ali lako ću da dokupim, nisu ni oni preskupi sad valjda, nisam pratio cene.

GearVR 60-100e po oglasima.

Da li vredi? Ja sam kupio VR Box 2.0 za 2000din i ni malo nisam odusevljen i sad ne bih da dajem te pare dok ne probam negde Gear. Pa ako neko bude u prilici da proba nek javi utiske.

Samo ti nastavi da pišeš, baš imam strpljenja za tebe od ujutru.

@MICRO V91

Probao sam ja GearVR u više navrata, čak i nešto duže kad sam imao S7 Edge na testu, dali su mi uz njega. Ne znam kakvo je to jeftino rešenje, ali GearVR je skroz ok za cenovnu klasu u kojoj se nalazi. Oštrina nije sjajna, ispada iz fokusa ako ga ne zategneš lepo i držiš baš tamo gde treba, mora lepo da se podesi i izoštri, ali je iskustvo dobro, ima i zanimljivih demoa, možeš da se uživiš ako nisi previše zahtevan. Naravno, ja pošto sam imao prilike duže da se igram sa HTC Vive-om, ovo iskustvo bledi u poređenju, ali ogromna razlika u kinti, plus ovo je portabilno, sve u svemu upotrebljiva je spravica GearVR.

Poslednja izmena:
Odlican je gearVR. Ono jedino sto meni smeta je sto ne moze da se koristi u lezecoj perspektivi i sto bez ruta ne mogu da se cuju ac3 snimci kao i ubacuju nasi prevodi u onu aplikaciju za pustanje filmova.

@Gizmo baxuze...to ti ono u zivotu negde dobijes, negde izgubis. :(

То је вероватно нека дијабола из краја. Видео да стално нешто фоткаш по крају, није му се свидео неки од твојих тестова, и јуче кад је видео да се спремаш за ѕ7е одлучио да ти поквари дан.

Срећа у несрећи, неко је већ написао, боље стакло од кола, него од телефона.

Interesantna akcija za GearVR, baš kad mi treba http://www.samsung.com/rs/galaxys7_vr/where-to-buy/ . Ili kad bolje pročitam PR saopštenje, izgleda da je to samo za kupce koji uzimaju telefon tipa u Gigatronu ili Tehnomaniji, pa onda stiču pravo na tih 50% popusta na GearVR.

Poslednja izmena:
Si siguran da to nije samo za aplikacije obzirom da pise za vr sadrzaj u vrednosti preko 6000din?

Gizmo, to ti je neko svećicom (keramičkim delom) odvalio staklo na autu! Kao klinac sam gledao kako to rade.

Provuče se kanap kroz svećicu (gornja/keramička polovina) i nosi se kao privezak. Zavrtiš kanap i kvrc, ode staklo kao od šale, a da nisi ni čuo kako se to desilo. Neverovatno ali istinito.

P.S. evo kako to izgleda (sa kanapom je skoro pa bezšumno):

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno