Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Meni su 3x razbijali staklo na autu, 2x da bi ukrali CD jer nikad ne skidam plocicu, tri puta sam zvao pandure i nikada ih nije bilo briga, kazu tek iznad vrednosti od 400e izlaze na uvidjaj. Cetvrti put slucajno zateknem dvojicu likova u autu kad sam se vracao kasno iz grada, jedan je odmah pobegao sa druge strane, ovog drugog sam izvukao, bacio pored auta i ubio ga od batina, a onda je dosla policija jer su ljudi prijavili kuknjavu... Sada sam na 2 godine uslovno zbog nanosenja teskih telesnih povreda. Lik je bio obucen u sergio tacchini trenerke a navodno je morao da krade jer nema za `leba. Sad izbegavam konflikte, ostalo mi jos godinu dana, ali da opet budem u situaciji da vidim da mi neko obija auto, opet bih postupio isto. Poenta price, pogledaj da li je ta kamera snimila nekog, ako jeste, prvo ga prijavi policiji a onda nadji u polomi mu glavu.

Samo ti nastavi da pišeš, baš imam strpljenja za tebe od ujutru.

@MICRO V91

Probao sam ja GearVR u više navrata, čak i nešto duže kad sam imao S7 Edge na testu, dali su mi uz njega. Ne znam kakvo je to jeftino rešenje, ali GearVR je skroz ok za cenovnu klasu u kojoj se nalazi. Oštrina nije sjajna, ispada iz fokusa ako ga ne zategneš lepo i držiš baš tamo gde treba, mora lepo da se podesi i izoštri, ali je iskustvo dobro, ima i zanimljivih demoa, možeš da se uživiš ako nisi previše zahtevan. Naravno, ja pošto sam imao prilike duže da se igram sa HTC Vive-om, ovo iskustvo bledi u poređenju, ali ogromna razlika u kinti, plus ovo je portabilno, sve u svemu upotrebljiva je spravica GearVR.

Pa ovo isto tako ispada iz fokusa ali to i nekako nego vidi se bre crni okvir oko slike ne mozes da se uzvis kad gledas ko na 3d ekranu. Predpostavljam da se to ne vidi na gear je je pravljen bas za ovaj tel a ovo sto sam ja kupio za telefone do 6" i na tom tel od 6 " bi bila druga prica.

Hvala u svakom slucaju na korak sam blize tome da narucim jedan. Ali bi ipak ako mogu da probam ja to.
Videcu ovih dana dolazim u BG pa ce da ima valjda negde, mozda kod njih u Uscu?

Ne znam o kakvom okviru oko slike govoris, ali na gear vr ti si u 3d svetu, gde se okrenes tamo gledas i sve je u 3d. Sa tim da ako gledas film nisi u filmi jel, vec sedis u bioskopu npr, gledas film na platnu ;)

razocaraces se, kao I ja kada sam presao sa LG G2 na S7. :wall:
Pa to ću samo da kupim da mogu da učestvujem u temi [emoji1] [emoji1] [emoji1] i da razmenjujem iskustva sa članovima koji ga poseduju
Šalim se naravno

LG V10

Poslednja izmena:
Ne znam o kakvom okviru oko slike govoris, ali na gear vr ti si u 3d svetu, gde se okrenes tamo gledas i sve je u 3d. Sa tim da ako gledas film nisi u filmi jel, vec sedis u bioskopu npr, gledas film na platnu ;)

Pa to je vec bolje. Ja bilo sta da pustim vidim bukvalno telefon bre. Vidim home dugme vidim samsung logo. Vidi se dosta sa strana i iznad i ispod slike ako me razumes. Nije sve pred ocima samo taj 3d svet kako bi i trebalo da bude.

Ovde neces videti nista od toga, tj videces samo ono sto treba da vidis.
Ono na sta jedino treba obratiti paznju, je da ako imate mali razmak izmedju ociju, mozda necete mozi dobro da izostrite sliku (Erika je imala taj problem ako me secanje sluzi).

Edit: tacno cu da izludim od ovog chroma; sutra cu da ga disable i probam sa samsung browserom kakva je situacija.

Ekran 600mAh
Chrome 420mAh

f5b73fa75d2667bc1b792a3567998484.jpg

Poslednja izmena:
Ovde neces videti nista od toga, tj videces samo ono sto treba da vidis.
Ono na sta jedino treba obratiti paznju, je da ako imate mali razmak izmedju ociju, mozda necete mozi dobro da izostrite sliku (Erika je imala taj problem ako me secanje sluzi).

Imam ja veliku glavu ne brini za to :D .

Nego vidis https://www.youtube.com/watch?v=4H7Jnh8Dalc
Vidis go pro kako vidi ovo crno okolo i ponekad malo od plasitke oko sociva. E ovde kod mene se to vidi non stop to crno oko slike. I zato nije to pravo iskustvo.
Nista uzecu onda gear a ovo cu prodam

Nego jel moze bilo koji Gear da radi sa s7edge osim one prve developer verzije kako vec. Ona sto je radjena za s6 s6edge s6 edge plus moze za s7 edge jel tako ? Msm logicno je da moze?

Kakav je obican google cardboard?

Poslednja izmena:
Pa ima dve ili tri verzije...postoji gearVR vec dve ipo godine ;)

Meni su 3x razbijali staklo na autu, 2x da bi ukrali CD jer nikad ne skidam plocicu, tri puta sam zvao pandure i nikada ih nije bilo briga, kazu tek iznad vrednosti od 400e izlaze na uvidjaj. Cetvrti put slucajno zateknem dvojicu likova u autu kad sam se vracao kasno iz grada, jedan je odmah pobegao sa druge strane, ovog drugog sam izvukao, bacio pored auta i ubio ga od batina, a onda je dosla policija jer su ljudi prijavili kuknjavu... Sada sam na 2 godine uslovno zbog nanosenja teskih telesnih povreda. Lik je bio obucen u sergio tacchini trenerke a navodno je morao da krade jer nema za `leba. Sad izbegavam konflikte, ostalo mi jos godinu dana, ali da opet budem u situaciji da vidim da mi neko obija auto, opet bih postupio isto. Poenta price, pogledaj da li je ta kamera snimila nekog, ako jeste, prvo ga prijavi policiji a onda nadji u polomi mu glavu.
Ma nek si ti njega nalomio fino :)

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Na kutiji od ovog "našeg" pise s6/edge/+/note5 a ima ležište za 3 veličine telefona i kada ubacim s7 edge sedne na te srednje gumice i paše kao d*pe na nošu

Jel ima neko da mi proda ? :D
Ne mogu nadjem polovan nigde.

Nikako mi se ne daju pare za to pogotovo sto ne znam da li ce biti isto razocarenje ko ove sto imam.
Kad bih nasao nesto povoljno uzeo bih al 100€ nema sanse :D

Poslednja izmena:
Jel ima neko da mi proda ? :D
Ne mogu nadjem polovan nigde.

Nikako mi se ne daju pare za to pogotovo sto ne znam da li ce biti isto razocarenje ko ove sto imam.
Kad bih nasao nesto povoljno uzeo bih al 100€ nema sanse :D
7500 skoro nov na kp covek iz NS prodaje :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Mnogo je to, preko 6500din ne bih davao ;)

Poslednja izmena:
E ovako nameravam uzeti s7 edge pa se dvoumim izmedju sive i crne boje koja je lepsa

Sent from my iPad using Tapatalk

Siva.... Zlatna je ciganska, kao iz Wien-a da si doš'o

Zaboravih da stavim sarkazam?! [emoji57]

Mislim pita na bench forumu koju boju da izabere. Ajde to, ali što pita, sta je on daltonista? Ili šta ne zna šta mu se svidja, pa neko drugi da odluči? [emoji15]

Sent from my m2 note

@ixtis
Tacno tako. I meni su razbili staklo od suvozaca. Jer je na sjedistu bila torba (a unutra bile knjige), a taj je mislio da je lap top jer je torba slicna kao od lap topa. Svaka se skola placa, pa sad sve stvari drzim u gepek.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Evo imam ja u Nišu za 7.5din. Jako malo korišćen.

Opet malo baterije, majski update preko odina
c0d4bbd4f8f046aeab3c0426ee242901.jpg
51599fd16ae8fb142c2a1612dd2c8a79.jpg

Opet malo baterije, majski update preko odina
c0d4bbd4f8f046aeab3c0426ee242901.jpg
51599fd16ae8fb142c2a1612dd2c8a79.jpg

Све време 4g?
Какве си резултате имао раније?
Видим да нико не качи онај ѕѕ где се види график у горњем делу, а доле оне линије са приказом шта је и колико сркало батерију. Тога нема или?

Nema toga vise, kukali smo na par strana zbog istog ;)
Meni se tel preporodio od kako sam chrome disable!

Nema toga vise, kukali smo na par strana zbog istog ;)
Meni se tel preporodio od kako sam chrome disable!

Pa koji browser koristis sada?

Nego kad ce vise taj majski update za nas? U decembru?

Btw koji email client koristite? Ja korisim ovaj outlook jer mi je main email Microsoft outlook. Ali ne prikazuje broj neprocitanih mailova sto me malo iritira.

Poslednja izmena:
Kakav je S View Cover za S7? Vredi li 4800 din?

Treba mi malo bolja zastita za telefon zbog prirode posla...pa mi zapala za oko ova na preklop...mada deluje mi preskupo.

Ipak sam odlučio da odradim Software update and initialization preko Smart Switch. Sada je baterija mnogo bolja. Sada telefon ide i u deep sleep i ima doze.

0816343b3a66ebdf84bff9d2ffdf491a.jpg

7cf9c22207357896c0d15a928465d759.jpg

Nazad
Vrh Dno