Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Ja sam na s6 imao spigen i zbog tih lajsni telefon izgleda mnogo sire nego sto jeste. Nisam bio zadovoljan i kupio sam ringke fusion.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Spigen bi iskljucivo uzimao taj koji sam naveo, znaci nista sa lajsnom i ostalim dzidzabidzama...najvise me zanima posle koliko vremena pozuti. Gledao sam crnju Flosija ali njemu je sve 100% win :d

Oklopi su im kvalitetni, doduse nisam imao njihove crystal nikada. Znam da mi nikada ringke nije pozutio, pa nece ni spigen. Meni licno se ne svidjaju ovi crystal kojima su ivice providne. Ipak mi se vise svidja kad je tu neka tamnija boja ili lajsna u metal boji. Ako ti se svidja izgled kupi, neces naci kvalitetniji brend. Samo pazi, ima tonu laznjaka.

Poslednja izmena:
Spigen bi uzimao preko alija od proverenog lika tako da za to ne brinem. Sad gledam i ultra hybrid (zato sto je manji od crystal shella i lepsi po coskovima), pa cu da odlucim za nesto od ova tri :)

Sto se kartice samsung evo plus 64gb tice, posle par dana koriscenja mogu reci da sam skroz zadovoljan.

Samo da kazem da ni ja sa martovskim updateom (evo posle par nedelja) vise nemam sanse da izvucem ni priblizno onih 7h sot koje sam nekada uspevao :(

Preporođen :D skinut sa punjača u 7h, 4g, wifi, lokacija nonstop. Osvetljenje auto, drzao je skoro stalno preko pola jer su neonke u prostoriji gde sam bio jutros a ostatak vremena sam napolju proveo.

d6c4171d64bb5ba18b9f9e66a8a11fbe.jpg
f43c634717dc04ba37dc438bd89a0a25.jpg
4bd02095bb3a5722980bb6ff9787a89c.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Samo da kazem da ni ja sa martovskim updateom (evo posle par nedelja) vise nemam sanse da izvucem ni priblizno onih 7h sot koje sam nekada uspevao :(
Pa prvih par punjenja uvijek najvise izvlace. Ja sad na martu 6h za 24h usage. Prezadovoljan baterijom.

@whiplasher to je jos uvek odlican rezultat, ja sumnjam da bi 5h navukao do 5% baterije sad :(
Inace ovo da vremenom autonomija opada mi se uglavnom pokazivalo kao tacno osim u slucaju note 5 telefona (zao mi sto ga sad ne koristim da vidim kako se ponasa sa majskim romom).

Evo od danas. U pozadini gmail, viber, whats, massenger, facebook, prognoza, acr snimac razgovora, nova, auto osvjwtljenje, wi fi i 3g on, itd itd....
5c66b4461a2d45a6bfee2806c39efca5.jpg

05e4ddf905ff1976ac6032a6e3399195.jpg

Odradio sam clear cache i stopirao backup i celu noc je skinuo 4%. Narano ukljucen net i sve ostale sihronizacije.

To je to :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Kako u default sms aplikaciji isključiti da mi duge poruke šalje kao mms? Gledah po opcijama i ne nađoh...

Isti problem...mislim da ni nema resenja. Eventualno neku 3rd party app mozda al nisam hteo sa tim da se bakcem

Hint: Textra.

Kako u default sms aplikaciji isključiti da mi duge poruke šalje kao mms? Gledah po opcijama i ne nađoh...
Nemoj koristiti naša slova ili jednostavno koristi drugu aplikaciju. Meni je googlov messenger ok. Mada na s7e ili s7 sad može poslati dosta veće poruke nego što sam mogao na s5 jer mi je posle 140 karaktera sa našim slovima prelazio u mms. Sad je do dosta više.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Nemoj koristiti naša slova ili jednostavno koristi drugu aplikaciju. Meni je googlov messenger ok. Mada na s7e ili s7 sad može poslati dosta veće poruke nego što sam mogao na s5 jer mi je posle 140 karaktera sa našim slovima prelazio u mms. Sad je do dosta više.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Zato ja ne koristim nasu tastaturu. Msm da nas karatker oko 40 karaktera zauzima.

Da ali samo prvi koji stavis, ostali se normalno racunaju. I nema veze sa karakterima, kad predjes 3 poruke prebacuje se na mms sto i mene nervira.

"fanbojizam" - Šta li bi na ovu reč rekli Vuk Karadzić i Dositej Obradović? Omg...

Sent from S7

"fanbojizam"
Šta li bi na ovu reč rekli Vuk Karadzić i Dositej Obradović? Omg...

Sent from S7

:d:d

Bolje OMB da je stavio :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Trebao sam " ОМБ"

Ova tema i nivo fanbojizma su prevazišli čak i najgore dane iPhone tema i tamošnjih zaluđenika. Ne, smajli ne rešava problem.

Hahahah...

Do pre 15 dana su me na windows temi zvali windows fanbojem sad sam ovde fanboj :D LOL ...

Samsung sam ceo zivot mrzeo. I android poprilicno. Kupio sam ovaj tel samo zato sto je realno trenutno najbolji tel na trzistu ali daleko sam ja od fanboja androida a pogotovo samsunga.
Vracam se na Windows cim izadju prvi Surface telefoni.

To za poruke je bila sala. A ne branjenje androida. Realno MMS treba da ugase da ne postoji a ne da pretvaraju SMS u MMS posle odredjenog broja karktera.

Jel ima jos neko da mu je google chrome poceo da divlja sa potrosnjom baterije?! Ranije sam imao takvu situaciju sa sonijem z5c i to me je jako nerviralo, sad posle skoro mesec dana koristenja s7 evo i ovde krenulo. Znaci sot koji sam ranije izvlacio tipa 7h sada sa istim podesavanjem i svim ne mogu 5 da izguram :(

Ja izvlačim 6h SoT bez problema. Aprilski update od starta korišćenja telefona. Sve aplikacije su na poslednjoj verziji.

Nazad
Vrh Dno