deklaracija
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.04.2009
- Poena
- 350
Mali update za moj redmi kamera definitivno nije genije ali je svakako veoma upotrebljiva! Baterija sa zvukom, vibracijom i osetljenjem na max , sa prenosom podataka ukljucenom od 6 ujutro do 6 uvece sa malo losijim prijemom signala na tom mestu de trenutno radim i gde se gubi malo mreza operatera uvece oko 11 uvece baterija je na oko 30 posto sa sotom od 4 h . Daleko slabiji sot i trajanje bat imam od vas . Ne znam kako i gde ga vi koristitite , kod mene je ovakva situacija trenutno . Ni na cemu ne stedim sve je na max. Bolja bat od bivseg mi g2 ali daleko od onoga sto ste vi pisali ovde. Wi fi hvata bolje od g2 , sto se tice poziva , ekstra je , jasno i glasno se cujemo i ja i sagovornik , sve pohvale za to kao i za bat. Ekran super , ne smeta nista manja rezolucija. Malo mi je zuckasta bela boja bila ali ima da se podesi da daje zeuckast ton neku sredinu i hladnije boje , tako da je i to ok. Stavio sam i nova launcher radi i sa njim sve kako treba.
Videcemo sta kaze bat kada promenim lokaciju na neko mesto sa boljim signalom dal ce i koliko ce biti bolji rezultat.
Videcemo sta kaze bat kada promenim lokaciju na neko mesto sa boljim signalom dal ce i koliko ce biti bolji rezultat.
Poslednja izmena: