Šta je novo?

Xiaomi Redmi 3

Postoji, al ja sam baksuz. Mi4c sam brickovo isti dan pri pokusaju ubacivanja global roma. Srecom pa je bootloader bio unlocked. Tako da ja nista ne diram do daljnjeg. Samo sam rootovo.

Mislim da ne.

Ima li neko da mi preporuci dobar case za Redmi 3 sa Alija ?
Tamo ima 10 razlicitih, pa ako je neko vec uzimao da napise sta je ok.

Ja sam pazario ova ledja ali sam ih na kraju skinuo.Sve to super izgleda na slici ali dovoljno je da je milimetar odstupanja i preznojis se dok stavis.Sta vise sam na kraju i malo zagrebao fon.Silikon je skroz ok,barem meni.

Telefon mi je stigao sa miui Global 7.1.1.0.0. Da li postoji neka novija verzija ili je ovo ok? Nema ni jedne kineske aplikacije na telefonu i sve radi super. I još jedno pitanje, uzeo sam gold varijantu jer je za sestru, međutim poleđina telefona nije onako išarana kako bi trebala da bude na Redmi3, već je potpuno glatka. Jel to ok?
Uzeo si classic gold. Išarana ledja su fashion gold. [emoji4]

Ja sam pazario ova ledja ali sam ih na kraju skinuo.Sve to super izgleda na slici ali dovoljno je da je milimetar odstupanja i preznojis se dok stavis.Sta vise sam na kraju i malo zagrebao fon.Silikon je skroz ok,barem meni.

Ja bas kada sam video da si okacio taj case porucio sam ga...

Uzeo si classic gold. Išarana ledja su fashion gold. [emoji4]

Uuuu fenŠn nema šta hahaha :D

Elem, ubacio sam noviju verizuju MIUI-a preko mi flash-a(za LB) i dok sam podesavao telefon sestri i ubacivao aplkacije, imao sam prilike da vidim da je ovom telefonu baterija brutalno dobra! za 1h SOT otislo 5% baterije, to je za moju letvu x800 pojam! Solidno telefonce za 120e :)

X800 za 4 sata spali i svoju i redmi 3 bateriju. [emoji4]

Kao sto rekoh sve je to stvar srece.Oni prave na hiljade tih ledja tako da neka mora da nisu bas super.Uglavnom nemoj da silujete kao sto sam ja prilicno je tvrda plastika.Na feedback vecina ljudi su zadovoljni.Iskreno to je jedina stvar koju sam porucio da mi je pravila problem.

Da x800 zbog visoke rezolucije i jakog procesora ozbiljno troši bateriju.

Od prilike najbolje što sam do sada uspeo je 4h sot-a i 19h. Kad sam napolju na suncu i pošto mi je 4g stalno aktivan, jedva može da sastavi 2.5h sot-a i 12h, ali sve to nije toliko strašno jer se jako brzo puni

Moze li neko da prokomentarise kakav mu je prijem wifi signala... Ako nije problem :D

Napokon , stigao , telefoncic ! Order time & date: 07:45 Apr. 14 2016
stigao na adresu ali nikoga nije bilo da ga pokupi 2016-04-29 12:54:47 Attempted Delivery - Unsuccessful
tako da sam ga danas preuzeo 02.05.2016
Upakovan pristojno :
6ff33543256773e89f4c342e3bffd9a21dd947c443b660ae558af12e8d5fe349_full.jpg 46a0b8d6247ec70689a2bd6782db0e4f67bd1358d418bdd5a729e8dffaf5bff2_full.jpg
U paketu : telefon , 2 folije jednu sam vec stavio , slabo klizi prst po njoj , providni silikonski case, usb kabel metar duzine , punjac , prelaz za nase uticnice, tempered glas, neka uputstva i iglica
e70a1ae9d49910296bfbb62fee539f4970b953c8cff458e5afa54fb05f9fb9b4_full.jpg
lep telefon , sasvim pristojne izrade, lepo lezi u ruci nije ogroman . Malo klimavo napravljena fiokica za sim i mem. karticu ali stoji kako treba kada se vrati unutra.
Napravicu jos koju sliku telefona kada se docepam nekog boljeg tel. da ga uslikam.
Pitao sam ljude iz top one da uklone kineske zezancije , rekose sklonice ,medjutim pun ocin kineskih zezancija na njemu. kako to da uklonim?
f3c14b414a47488f05822e83c18cd84fc673b8902c11d19d82144df38f4f7d54_full.jpg
pisacu kasnije jos po nesto , poredjenje ce biti sa lg g2 uglavnom

Poslednja izmena:
Deo kineskih aplikacija mozes da zamrznes bez roota (disable), al za vecinu treba root. Najbolja opcija je unlock bootloadera i flash nekog cistijeg roma.

Pa neki krs koji je mogao da se obrise sam obrisao , ostalo disable , tj sve sa kineskim slovima. Za rut nisam strucan i za sada me ovaj miui nervira . Nisam koristio nista osim android verzija samsunga i lg-a.Dodje mi da ga bacim oma na oglase da se prodaje .

Dobar je miui, meni je dosao sa nekom modifikovanom verzijom. Bez kineskog smeca sa google servisima, samo sam rootovo i zamrznuo lancher i jos par aplikacija. Obzirom da sam dobio odobrenje za unlock bootloadra planirao sam twrp i neki cist rom, medjutim i na ovom (mislim da je vietnamski rom) sve radi vise nego ok, tako da necu nista da menjam dok ne izadje miui 8 ili dok ne utegnu cm 12.1. Jedino sam napravio backup nvram-a, cisto da ne razmisljam o vracanju imei i slicnih cuda.

Baterija je zaista fenomenalna, u subotu sam ceo dan bio na 3g/4g ukljucen sync, navigacija radila skoro dva sata, dosta fotkanja, osvetljenje max i otislo je 45% baterije. Trenutno najveca mana po meni je auto osvetljenje, preveliki skokovi. Nadam se da ce to srediti.

Koja ti je verzija sistema? Daj ss.

Poslednja izmena:
ovaj jeScreenshot_2016-05-02-14-47-12_com.android.settings.png

kako da ga povezem sa gmail acc, trebaju mi kontakti i kalendar odande. ulogovao sam se sa gmail acc ali nista. ne mogu da sinc kontakte sa gmaila, kada hocu sacuvam sada neki novi ne postoji opcija da se sacuva na gmail samo miui

Poslednja izmena:
Kako si prosao sa carinom ? Da li su ti nesto naplatili i koliko ?

Čekam da se pojavi Xiaomi Redmi 3 Pro , negde kod nas .
Pa me interesuje u slučaju da rikne baterija kako se menja ??

Moras da rasturis telefon, ustvari da skines ledja. Ima na youtube how to.

Nazad
Vrh Dno