Šta je novo?

Xiaomi Redmi 3

U Kruševcu nema Telekom LTEa. Živim na 100m od samog Telekoma i tu su im glavni predajnici, ali ne-maaa :(

P.S. Upravo proverih i stanje je isto. Čas 3G, čas H+ i to je to. Kartica mi je USIM što će reći da podržava 4G...

Sent from mTalk @ L640 LTE

Poslednja izmena:
Ima, ja ga licno pustio u rad.
Ulica je Vidovdanska, slika u prilogu.

Prilozi

• KSL04-Krusevac 2 LTE.jpg
    KSL04-Krusevac 2 LTE.jpg
    130.9 KB · Pregleda: 164
Pa kakao da ga aktiviram? Sa prethodnom karticom nije se pojavljivalo 4G. Sa ovom, koju sam zamenio, pojavljuje mi se 4G odnosno LTE al mreža najviše napiše H+ i to je sve :( a živim u Lameli preko puta opštine :)

Poslednja izmena:
Па ја мислим да 4Г не ради на јефтиним пакетима и припејду. Мислим да је минимум онај пакет од 1500 динара или било који нет пакет. Има на сајту, не могу сада да тражим. Ја сам баш размишљао да узмем једну картицу само за нет, пошто сам ионако у Крушевцу а осим телекома мислим да нико нема 4Г у Крушевцу. Мада мислим да Теленор има бољу понуду, јер може да се узме нет пакет, а онда као додатак да се купе поруке и разговори, док код телекома на нет пакету не могу додаци за разговор.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja sam na postpejdu Miks M i taj paket sigurno ima LTE... Sutra postavljam pitanje Telekomu. Na njihovoj zvaničnoj mapi, Kruševac nema 4G...

Можда на мапи нема али на сајту лепо пише, ајде одосмо у оф. Ево сличица па када питаш сутра јави на ПП.

6ff1de48dcd3fb127bf64fd32431ad8c.jpg

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ne bi trebali da mu daju umts karticu ako paket nema omogucen 4g. Bespotreban trosak za mts.

Moras da imas i 4G karticu i paket koji ima mogucnost za 4G (to imaju svi koji su trenutno u ponudi) i da podneses zahtev da ti u sistemu aktiviraju 4G.

Ok.
Sutra podnosim zahtev.
*** život, mistifikovali LTE kao da je potraga za svetim gralom. Kakvi *****ani :(

Hahaha, koja birokratija. Treba da im pišeš zahtev?

Upravo sam pozvao Telekom.
Javila se operaterka, tražila mi broj telefona, JMBG, rekla da sačekam par minuta na vezi i voila.
Sada "imam" LTE mrežuu.
Međutim, ovde gde radim izgleda nemaju predajnik (firma kod mini Tempa i Uradi Sam) pa ja nemam LTE /inače mi je rekla operaterka da mi je SIM sa LTE podrškom ;) ako je za utehu :d )
...

P.S. Samo da javnem da poručih danas Mi 4 LTE za 120€ !!!

У теми о Редми 3, последњих двадесет порука о 4Г мрежи....

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

I sada tvoj kao opaska :d

Ima li negde lcd ekran da se uzme?

Sent from my D6603 using Tapatalk

Već popio beton? [emoji17]
Kod nas nema, Aliexpress ili možda Hu. Švercuju ih dosta odande pa možda ima i delova tamo.

Kako najlakse ubaciti global rom i root-ovati isti? Koji rom preporucujete za uredjaj sa zakljucanim bootloaderom?

Sutra mi stiže ovaj telefon za sestru, da li postoji neki internacionalni rom i odakle može da se skine?

Koliko je jak punjač koji stiže uz njega?

Malo jadno punjac izgleda ali napuni za 2-2.5 sata od 5% do 100%.To nije puno kad ti baterija traje par dana ako nisi zahtevan korisnik.
Ja uglavnom koristim za razgovor ,viber i ponekad interenet ,izdrzala mi je baterija 5 dana .Nista nisam menjao na telefonu jer iskreno i nemam pojma kako se to radi ,tako da mi je na MiUi na verziji kojoj je i stigao.Ima mislim dve stavke koje su na kineskom ali meni to nije bitno_Ovi kao sto se razumeju su odusevljeni telefonom ,ja nemam neko iskustvo ali sluzi me super.

Telefon mi je stigao sa miui Global 7.1.1.0.0. Da li postoji neka novija verzija ili je ovo ok? Nema ni jedne kineske aplikacije na telefonu i sve radi super. I još jedno pitanje, uzeo sam gold varijantu jer je za sestru, međutim poleđina telefona nije onako išarana kako bi trebala da bude na Redmi3, već je potpuno glatka. Jel to ok?

Ima novija verzija,ja sam stavio kod devojke na telefon,ta sa dve nule na kraju je neka pocetna verzija,njoj je dosta bagovalo pa sam bio prisiljen da stavim noviju verziju,na toj verziji ne radi OTA update

Sent from my ONE E1001 using Tapatalk

I meni je 7.1.1.0.0, ne nudi mi nikakvo ažuriranje, niti mi je ijedno nudio do sada
uploadfromtaptalk1461604498955.jpg

Pozdrav ljudi!

Zanimam se za Xiaomi Redmi 3 Pro. Kontam da je bezveze otvarati novu temu obzirom da su ˝non Pro˝ i ˝Pro˝ verzije gotovo identične izuzev fingerprint reader-a i 3GB rama koje ˝Pro˝ poseduje.

Poručio bih preko Alija iz Top One. Do sad sam naručivao samo sitne stvari od kineza pa me sad brine carina. Neko reče da mu je carina bila manja jer su kinezi napisali na paketu ˝MP4 player˝.
Ima li smisla odmah u startu zamoliti prodavca da ovako obeleži robu?
Da li slučajno ima neke razlike oko carine ako idem preko DHL-a ili preko AliExpress Standard Shipping (znam da je prva opcija brža i da košta)?

I meni je 7.1.1.0.0, ne nudi mi nikakvo ažuriranje, niti mi je ijedno nudio do sada
Pogledajte prilog 198873
c0e59b17a74f6a0840501361ce6594fd.jpg

Kod mene je novija verzija, medjutim takodje prepravljana od strane preprodavaca (ima google servise, izbacene kineske aplikacije, gomila jezika i sl.). Za azuriranje treba da se ubaci zvanicna verzija preko mi flasha.

Ja cekam unlock kod, pa ubacujem ovaj swing rom, njega najvise hvale.

http://en.miui.com/forum.php?mod=vi...&filter=typeid&typeid=694&typeid=694&mobile=2

Poslednja izmena:
Aj javi utiske ovde kad ga flešuješ, ja ovaj moj nisam još uvek ni rutovao

c0e59b17a74f6a0840501361ce6594fd.jpg

Kod mene je novija verzija, medjutim takodje prepravljana od strane preprodavaca (ima google servise, izbacene kineske aplikacije, gomila jezika i sl.). Za azuriranje treba da se ubaci zvanicna verzija preko mi flasha.

Ja cekam unlock kod, pa ubacujem ovaj swing rom, njega najvise hvale.

http://en.miui.com/forum.php?mod=vi...&filter=typeid&typeid=694&typeid=694&mobile=2

Zar ne postoji taj swing i za locked bootloader?

Da li postoji neki nacin da se uplouduje firmware na poslednju stabilnu multilanguage verziju ali preko update iz samog telefona bez root-ovanja, bez otkljucavanja bootloadera i sličnih stvari. Ranije kad sam koristio redmi note 2, skine se internacionalni rom, ide se na update, izabere update file i to je to, zašto sada mora preko mi flash-a ili twrp konzole?

Vrh Dno