Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Stigao danas RN3pro 32gb sa GearBesta, ali je bio poručen u Nemačku kod drugara. Upakovano sve super, došao je i adapter za utičnicu. Na njihovoj uskršnjoj akciji fon je bio 204€, i uzeo sam i neke Xiaomi Color edition sluske, staklo, i neke silikone, sve skupa 224€. Flešovao danas global stable rom 7.2.3.0, otključan bootloader na neku foru sa foruma (http://en.miui.com/thread-235865-1-1.htm) sve urađeno za 15 min i mogu vam reći da sam prilično oduševljen. Ja nosim Oneplus One preko godinu dana i sa telefonom sam oduševljen, i koliko sam primetio rad RN3 je na istom ako ne i na većem nivou, kamera bolja sigurno i to dosta (OPO ima loš fokus, na više romova potvrđeno i Low Light nije baš srećno rešen, isto probano na više romova). Baterija je danas kada sam ostavio devojci telefon bila na 74% i 2:15 SOT pri upotrebi koja je bila intezivna, tj instaliranje svega i svačega (What's, Viber, Facebook, Messenger, itd.). Mogu da kažem da ja i ako sam zadovoljan baterijom na OPO te performase mogu da sanjam. Ja uveče na nekih 30% baterije kada imam 3:45 SOT to je uspeh. Sve u svemu udavio sam vas stvarimo koje već znate, ali sam hteo da kažem da me je tel oduševio i da sa OPO-a idem na Mi5 definitivno. uploadfromtaptalk1462308277113.jpguploadfromtaptalk1462308287641.jpguploadfromtaptalk1462308295563.jpg

Sent from my A0001 using Tapatalk

Ako je to onaj "hack" bootloader-a...moja preporuka je da se to ne radi jer posle ne moze ni jedan official rom da se instalira, brick-uje se mob...Ali mozda ima neka nova fora, pa kako rece Milko, ako moze link ka temi :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Evo ga link ponovo, ne znam šta je sa linkom

"http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html"

Naslov teme je: [Tools, Tips & Tutorials] [MIUI DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Redmi Note 3(SD) with Locked Bootloader

Jel vam radi MTK verzija na 2G mreži?
Moj neće :)
Sad sam probao i neće da se poveže. Restartovao sam i ništa.
Nađem je manuelno ali i dalje neće da se poveže.
Telenor je mreža.
I na 3G je sve ok.
4G još sanjamo u Jagodini.

Jel vam radi MTK verzija na 2G mreži?
Moj neće :)
Sad sam probao i neće da se poveže. Restartovao sam i ništa.
Nađem je manuelno ali i dalje neće da se poveže.
Telenor je mreža.
I na 3G je sve ok.
4G još sanjamo u Jagodini.

Na kom si romu ?

Kad ste vec kod toga, jel moze da se namesti da jedna kartica radi "normalno" a druga samo 2g?

@milkobgd

Ne moze, ali obecali su da ce izbaciti neki "tweak" koji ce to omoguciti....navodno rade na njemu...

Ljudi evo meni se jos jednom telefon apdejtovao na 7.2.5.0 LHOMIDA i 3 stavke su dodate/popravljene (U pitanju je 3/32 Pro SD verzija)

Mozete praviti potografije stavljanjem prsta na senzor otiska.
Optimization- IR Stabillity
FIX- Issues with incoming calls in some cases.

5647837f0e3d22c860fac907a7a9ae44.jpg

Jel neko kupio telefon od ovog prodavca sa AE i ako jeste kakvi su mu utisci,da pazarim jos jedan al SD verziju pa nek ide sve u p...

Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока

Evo ga link ponovo, ne znam šta je sa linkom

"http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html"

Naslov teme je: [Tools, Tips & Tutorials] [MIUI DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Redmi Note 3(SD) with Locked Bootloader
jel tebi telefon bio brickovan pa si ovo radio? Ako ne da li ovo isto vazi u slucaju flesovanja onog DEV ROM-a sto izlazi svake nedelje?

5647837f0e3d22c860fac907a7a9ae44.jpg

Jel neko kupio telefon od ovog prodavca sa AE i ako jeste kakvi su mu utisci,da pazarim jos jedan al SD verziju pa nek ide sve u p...

Ako je to Top One Prodavnica, ja sam pazario 2x 3/32 SD verziju :)

I meni posalji order id za popust (pre plaćanja) i kaljeno staklo. [emoji16]

Poslednja izmena:
Evo trenutno jedan povoljan case za RN3...kome je mnogo da plati 7-8e za Aixuan, evo nesto slicno(isto) za male pare :) Ja porucio crni, neka se nadje :)

For Xiaomi Redmi Note 3 Case 100% Original PC+TPU Frame Silicone Case Back cover For Xiaomi Redmi Note 3 Pro Case Prime
http://s.aliexpress.com/Uzu6Bru2
(from AliExpress Android)

Ma ne mogu silikon nikako da drzim na telefonu, nema nista ruznije od njega...A sto se tice zastite telefona pri padu sa ovim case-om kao da je i nema. Ovu sam uzeo onako, cisto da se nadje...

Ја сам на пример узео силиконску и мени је одлична била док нисам узео и каљено стакло, сада ивице футроле одлепљују стакло и морао сам да је скинем. Сада једино да чекам да нилкин избаци ону nature силиконску, ако је уопште и избаци, јер сам је имао на два различита телефона и по мени је најбоља.

Sent from Redmi Note 3 Pro preko tapatalk-a

jel tebi telefon bio brickovan pa si ovo radio? Ako ne da li ovo isto vazi u slucaju flesovanja onog DEV ROM-a sto izlazi svake nedelje?
Nije mi bio brickovan telefon, bio je na china stable pa sam ga flešovao internacionalnim. Ovo je najlakši način da se otključa bootloader, kad ga otključaš on bude u tom nekom emergency download modu, tada ide miflash i flešuješ rom preko njega. Može i dev, samo ga skineš sa sajta. E sad, ovo je varijanta za PRO varijantu, tako da ako si na MTK varijanti nota onda je sve drugačije.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Pogledajte prilog 199594Pogledajte prilog 199595

Ako si pratio temu, video si da imam i ja slican case...ali smorim se kada izvadim telefon iz njega i i vidim kako je tanak i lep :) Poceo da me smara case jer je bas telefon sa njim poveci, ne mogu mi u dzep lepo da ga ubacim,a dolazi leto,necu jaknu stalno nositi.Zato trazim alternativu u nekom tanjem i manjem case-u.Cekam da mi stigne Aixuan, nadam se sledece nedelje...pa cu napisati utiske...

Da secam se ..Jes da ga ubuci ali i poraste mali.Bolje ista nego nista.A video sam na ae silikon case 3d imitacija drveta,lepo izgleda na slici.

Ima li neko iskustva sa dostavom sa top one prodavnice preko dhl-a za Srbiju.

Nema nikakve poente koristiti DHL za Srbiju. Mora da se plate dodatni troškovi dostave i špedicije, plus carina i pdv na cenu uvećanu još za cenu dostave.

Vrh Dno