- Učlanjen(a)
- 26.09.2015
- Poena
- 20
Stigao danas RN3pro 32gb sa GearBesta, ali je bio poručen u Nemačku kod drugara. Upakovano sve super, došao je i adapter za utičnicu. Na njihovoj uskršnjoj akciji fon je bio 204€, i uzeo sam i neke Xiaomi Color edition sluske, staklo, i neke silikone, sve skupa 224€. Flešovao danas global stable rom 7.2.3.0, otključan bootloader na neku foru sa foruma (http://en.miui.com/thread-235865-1-1.htm) sve urađeno za 15 min i mogu vam reći da sam prilično oduševljen. Ja nosim Oneplus One preko godinu dana i sa telefonom sam oduševljen, i koliko sam primetio rad RN3 je na istom ako ne i na većem nivou, kamera bolja sigurno i to dosta (OPO ima loš fokus, na više romova potvrđeno i Low Light nije baš srećno rešen, isto probano na više romova). Baterija je danas kada sam ostavio devojci telefon bila na 74% i 2:15 SOT pri upotrebi koja je bila intezivna, tj instaliranje svega i svačega (What's, Viber, Facebook, Messenger, itd.). Mogu da kažem da ja i ako sam zadovoljan baterijom na OPO te performase mogu da sanjam. Ja uveče na nekih 30% baterije kada imam 3:45 SOT to je uspeh. Sve u svemu udavio sam vas stvarimo koje već znate, ali sam hteo da kažem da me je tel oduševio i da sa OPO-a idem na Mi5 definitivno. 

Sent from my A0001 using Tapatalk

Sent from my A0001 using Tapatalk