Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

kako oba, zar RN3 nema samo 1 imei!?

Evo tek sad stigoh da vidim sta mi pise na kutiji,bili praznici i cuda :D

I na kutiji stoji jedan IMEI,evo slike
http://i.imgur.com/pNnfoTY.jpg

Ja kad ukucam *#06# ovo mi daje
IMEI: 86927.......479
IMEI: 86927.......477

Kad udjem u *#*#4636#*#* i idem u phone Info 1 (Tu ide SIM1)
Stoji mi ovaj IMEI
http://i.imgur.com/GoTfSIb.png

E sad vidim da se ne podudara sa onim sa kutije,i ne znam onda kako se dodao ovaj 479 IMEI
Moze li bit da to stvara neki problem,mada mi opet cudno jer telefon vidi karticu

Jel moze neko da okaci par slika i video snimak od Xiaomi Redmi Note 3 Pro? Po onome sto vidim na YouTube, kamera mi deluje bedno, boje su bas isprane...

Mislim da ljudi često zaboravljaju da ovaj model košta svega 170-180e i da za te pare daje brutalnu bateriju, metalnu izradu, skener otiska, dosta dobre performanse.. Valjda se onda može pogledati kroz prste za prosečnu kameru, kada se već skupljim modelima gleda kroz prste za dosta toga (G3, S5 pre svega). Koliko para toliko muzike, oduvek bilo.

Upravo tako, kome trebaju extra slike neka kupi fotoaparat,za moje potrebe slike su sasvim ok...
P. S. Koliki vam je SoT na mtk verziji samo na 3g bez ukljucenog wifi-a?

Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока

0fae2d8ee4ce70bf625ffd24ea46e388.jpg

d08872bae7ce5054e46824645b579f24.jpg

c4ddb7150df649390daa3d638f328ab3.jpg

Hvala Kidence, te slike nisu tako lose..

Ne kazem ja da slike moraju da budu extra, vec samo malo bolje, ipak to nije tako jeftin telefon. Inace, jel testirao neko brzinu preko 4G pa da okaci rezultate? :)

Slobodna procena nakon nekoliko meseci sa tim modelima je da bi pri istoj upotrebi G4 stao na 3h sot, S6 max do 4h.

Ја сам тестирао 4г, МТС у Крушевцу

4a33cc498c5b0c4f13ab71dee21cd21e.jpg

И оде ми 150МБ за 15 секунди [emoji1] ,а лимит месечни ми је 600МБ

Sent from Redmi Note 3 Pro preko tapatalk-a

Poslednja izmena:
Meni na 3g nema sanse da izgura vise od 4-4,5h sot.

Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока

3g oko 4.5h SOT uz nekih 16-17h usage...5h je plafon za 3g...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Za 200e da se dobijes 3 gb rama, 32 gb roma uz mogucnost prosirenja memorije, otisak prsta, snapdragon procesor i 16 mpx kamera, pa ja stvarno ne znam dali moze sve ovo biti jeftinije..

Meni se recimo, vise dopada kamera sa Meizu M2 Note ili Meizu MX4, takodje kamera od Lumia 640 i 735 deluje bolje..

Primetio sam da je meizu bolji, ali ti navedeni imaju raspali Mediatek koji je sporiji od telefona koji sad imam. Jedini od meizu koji bi stvarno hteo da uzmem je pro 5 ali on košta

Meizu koliko mogu da vidim jos uvek nema krsteni Android,sa svakim update-om je sve gori, sve vise zalbi...kada se sve sabere i oduzme, RN3 je odlican telefon :)

MTK Procesor —Snapdragon procesor

Gledam na gsm areni i poredim ali su imena ista pa se nisam snasao. Hvala u svakom slucaju. :D

Ne nego samo ne znaš kako se treba ponašati. Nađeš temu, pretražiš je pa tek ako ne nađeš odgovor na svoje pitanje-pitaš. A ne ajmo sad svi da pitamo 3 ista pitanja u krug.

Radio ti je tel sa polomljenim ekranom?
meni pade redmi note 2 u blato,ali je ekran naravno potrefio neko kamence...tac radi ali je displej crn i ne vidi se nista...
Radio je normalno.
Samo je ispucalo staklo.
Nije bilo nikakvih problema prilikom korišćenja telefona.

Poslednja izmena:
Koliko lepse deluje def.launcher sa 5 ikonica u redu i smanjenim dpi... :) milina :D
uploadfromtaptalk1462198168924.jpg

Nazad
Vrh Dno