Šta je novo?

LG G4

Ja sam sad 10 puta uzastopno otključao i zaključao sa double tap.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

posebno zna da zašteka kad je na stolu i sl...

Imam problem. Telefon mi je v20d i u poslednje vreme mi se dešava da me ljudi zovu, njima zvoni a meni telefon ništa ne prijavljuje. Greška prestane tek nakon što restartujem telefon i onda se posle 2 3 dana opet javi. Najgore je to što ne znam da neko ne može da me dobije sve dok mi se neko ne pozali i dok ne restartujem telefon. Je l ima neko takav problem. Šta da radim?

Isti problem, samo na 4G konekciji. Samo sto mi se cini da to nije do telefona nego do mreze. Ja identican problem imam na MTS-u na LTE. Da li se ovo jos nekome desava?

Evo pojavio se update V20f-MAR-21-2016, i to na OTA, mada vidim da ga ima i preko LG Bridge. To je valjda MM?

Sad da li preći na njega ili ne? Sa 5.1 sam sasvim zadovoljan, a ovde se pisalo da je baterija slabija sa MM.

Kakva su iskustva sa MM kod vas koji ga imate već par mjeseci?

Iskustva su odlicna,ja sam medju prvima presao,novembar mesec bese ako se ne varam.
Baterija je ista...uz ostala poboljsanja koja nosi MM.

Evo pojavio se update V20f-MAR-21-2016, i to na OTA, mada vidim da ga ima i preko LG Bridge. To je valjda MM?

Sad da li preći na njega ili ne? Sa 5.1 sam sasvim zadovoljan, a ovde se pisalo da je baterija slabija sa MM.

Kakva su iskustva sa MM kod vas koji ga imate već par mjeseci?
Ja sam imao ota update na 20d... Odradio i resetovao.. Baterija katastrofa... Imao sam onaj logd proces koji je non stop radio(uzimao 15posto procesora)...bat mi je bila tipa 2h sot i 10h uptime(osvetljenje na sredini i uglavnom wifi)...Vratio sam 10d kdz bolja mi je dosta baterija... Probaj pa vidi...

Da li se ja tripujem ili na ovom telefonu crna boja posvetli kad je ekran na direktnoj sunčevoj svetlosti?

Definitivno jedan od najboljih ekrana koje sam video. Više ga volim od amoled ekrana, odvrneš i ne moraš da brineš.

Suzio sam izbor novog telefona na G4 i možda M9, 5X ima čudan ekran.

Interesuje me da li baterija može da izdrži od 8h do 17h sa 2.5h poziva, oko pola sata čitanja novina, uključen prenos podaka i poneki mejl?
Koliko se troše kožna leđa?
Može sigurno

Koja je razlika između Taiwan i EU verzije ako je ima? Vidim da kod Vladimira sa KP postoje te dve verzije.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

unutra na 50?? Ja unutra, u zamracenoj prostoriji, drzim na 0%, ili automatika spusti na minimum skoro, sto je 4%. Sad u sobi normalno osvijetljenoj - 28% automatika.
Mislis da ti je zdravo za oci da budzis brightness tako? I jos se cudis za SOT :D

Inace, jel ima neko ove probleme:
1. Sa FB messengerom, cesto zabudali, pa kad idem na delete da pobrisem 1 karakter, on pobrise 2. Kad hocu 2 da pobrisem, on pobrise 4. Desava se i sa stock LG tastaturom i sa Smart Keyboard Pro, na svim verzijama Messengera od 62 naovamo (64 beta sad probao). Na 60 se to ne desava, probao sa apk sa apkmirror, al cim apdejtujem, isti problem
2. Sa Chrome, kad hocu da sacuvam neku sliku, odem na ono save image, ali uglavnom je ne sacuva, ili sacuva posle XY vremena. Isto vazi kad pokusam da je sherujem npr na Vajber, ne moze. Probao razne verzije Chromea, od stock do dev i beta. Probao i clear data i sl. Nekad proradi neko vrijeme, pa opet. Nije da mi fali memorije
Evo sad sam imao ovaj problem pod 2 sa nekom prezentacijom. Potrebno je nakon čuvanja fajla naći isti preko file managera i onda se otvori bez problema. Direktno iz Google Chrome neće.

Da se upisem i ja...Serija 603, sa 6.0 androidom. Za sada baterija ne obecava a fotke mi nisu ni blizu kao na G3. Izgledaju kao da nisam skinuo foliju sa kamere...

Kamera na g4 je za klasu bolja od g3 tako da tu nešto nije u redu

Da li nekom po malo škripi kad se pomera kabl od punjača na samom ulazu u telefon?

Kamera na g4 je za klasu bolja od g3 tako da tu nešto nije u redu

+1

Ja sam imao ota update na 20d... Odradio i resetovao.. Baterija katastrofa... Imao sam onaj logd proces koji je non stop radio(uzimao 15posto procesora)...bat mi je bila tipa 2h sot i 10h uptime(osvetljenje na sredini i uglavnom wifi)...Vratio sam 10d kdz bolja mi je dosta baterija... Probaj pa vidi...

Meni je baterija na full 3G netu 2-3 sata,a na full wi fi 5-6 sa slajderom na 50%.Ogromna razlika.

Poslednja izmena:
Definitivno je velika razlika u trajanju baterija na wifi i na 3g.

Kad sam ja to jos govorio. Zato i potenciram uvek kada se pise sot da se prikazuje sa mobile data only! Pa jos ako je slab gsm signal...

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

To je neki 20d, ima li neko ovaj V20f-MAR-21-2016 koji meni nudi? Kakav je on? Koja je zadnja verzija?

Dešava mi se bug da mi u Android system 9h bude upaljen GPS a ja sam taj isti GPS tj lokaciju isključio u opcijama.

Nazad
Vrh Dno