Taj lik je znao za problem i uvalio mu. Ja bih ga jurio za pare !Bender je clan foruma ili?
Telefon nije moj, od prijatelja je, uzeo ga pre neki dan, polovnog bez garancije.![]()
Svaki dan neko nekom nešto uvali od kad ljudi postoje. I jedini problem nije što je neko uvalio nego što taj kome je uvaljeno nije dobro istražio i proverio pre kupovine.Taj lik je znao za problem i uvalio mu. Ja bih ga jurio za pare !
Kako da proveri kad je serija 505 i to se random desava?Svaki dan neko nekom nešto uvali od kad ljudi postoje. I jedini problem nije što je neko uvalio nego što taj kome je uvaljeno nije dobro istražio i proverio pre kupovine.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Gde si nabavio Ringke? Ja se ubih trazeci po netu - jednostavno NEMA.Ja sam dugo koristio Ringke Fusion transparent futrolu i mogu reći da je odlična, sve preporuke.
U pravu si.pa kako je onda uvala ako nema najave... najbolje da niko ko ima 505 nikada ne proda telefon jer eto može da crkne novom vlasniku
Mislim da ima raznih kombinacija.. Ja imam crna kozna ledja i zlatna plasticna...nidje vezeZna li neko da mi kaze da li boja koznih ledja aparata utice na boju drugih (plasticnih ) ledja u paketu , ima li pravila?
Zna li neko da mi kaze da li boja koznih ledja aparata utice na boju drugih (plasticnih ) ledja u paketu , ima li pravila?
Kako ti se pokazao dbrand na tom poklopcu, drže li se ćoškovi i ivice?
Na Benchmark oglasima video sam da neko prodaje originalnu Quick Circle futrolu za G4.To znaci da pod hitno mora da se pazari valjana futrola,pre kupovine fona , ali ne znam gde... Jedino sto sam nasao a da mi pije vodu,a moze da se kupi u Srbiji je UAG , za tricavih 3990. Spigen i Verus sve laznjaci za Ringke niko od prodavaca nije ni cuo,a. Ako me zapadne seljacka zlatna maska ...Ne, javlja mi se da ce moja biti roze...
Ima li ko drugacije inform
acije sto se tice futrola za G4 ?
To znaci da pod hitno mora da se pazari valjana futrola,pre kupovine fona , ali ne znam gde... Jedino sto sam nasao a da mi pije vodu,a moze da se kupi u Srbiji je UAG , za tricavih 3990. Spigen i Verus sve laznjaci za Ringke niko od prodavaca nije ni cuo,a. Ako me zapadne seljacka zlatna maska ...Ne, javlja mi se da ce moja biti roze...
Ima li ko drugacije inform
acije sto se tice futrola za G4 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari