Šta je novo?

LG G4

U ovom slučaju je najpoželjnije imati garanciju, ako imaš bilo kakvu pojuri to.

Hvala, kontaktiracu ga pa cu videti sta ce reci.

Razmisljam o kupovini g4, ali obavezno dual. Koji model da gledam a da nema poznate falinke i mane kao neki single sim modeli.

Sve novije nema nikakav problem - a i duali koliko ja znam nisu ni imali

Uzeo polovan, h-815(ako to nesto znaci...) i s'obzirom da mi je ovo prvi Android telefon (imao sam davno Nexus7 tablet) - prezadovoljan sam sa svime osim sa baterijom... Razmazila me Lumia 1520 po tpom pitanju ozbiljno tako da cu morati da nabavim jos jednu bateriju.
Ako neko ima neki poseban savet koji smatra bitnim neka napise.
Eto, sad promenih sve platforme smartphone-ova i mogu opusteno da kazem da se ljudi previse tripuju ko je bolji... Svaki krsten uredjaj radi gotovo identicno osim Windowsa koji na zalost nikad nece prebroditi problem softwerske podrske.

Taj lik je znao za problem i uvalio mu. Ja bih ga jurio za pare !
Svaki dan neko nekom nešto uvali od kad ljudi postoje. I jedini problem nije što je neko uvalio nego što taj kome je uvaljeno nije dobro istražio i proverio pre kupovine.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Zar ne crkavaju te G4 odjednom, bez najave?

Svaki dan neko nekom nešto uvali od kad ljudi postoje. I jedini problem nije što je neko uvalio nego što taj kome je uvaljeno nije dobro istražio i proverio pre kupovine.

Kako da proveri kad je serija 505 i to se random desava?

pa kako je onda uvala ako nema najave... najbolje da niko ko ima 505 nikada ne proda telefon jer eto može da crkne novom vlasniku

Možda je samo znao da postoji mogućnost da mu crkne pa je zato prodao

*** ako kupac nije istražio uređaj koji kupuje bez garancije onda je veliki deo krivice na njemu.

Zna li neko da mi kaze da li boja koznih ledja aparata utice na boju drugih (plasticnih ) ledja u paketu , ima li pravila?

Zna li neko da mi kaze da li boja koznih ledja aparata utice na boju drugih (plasticnih ) ledja u paketu , ima li pravila?

ja dobio braon kozna ledja i svijetlosiva plasticna (al sam na plasticna stavio dbrand skin, black carbon).

Kako ti se pokazao dbrand na tom poklopcu, drže li se ćoškovi i ivice?

To znaci da pod hitno mora da se pazari valjana futrola,pre kupovine fona , ali ne znam gde... Jedino sto sam nasao a da mi pije vodu,a moze da se kupi u Srbiji je UAG , za tricavih 3990. Spigen i Verus sve laznjaci za Ringke niko od prodavaca nije ni cuo,a. Ako me zapadne seljacka zlatna maska ...Ne, javlja mi se da ce moja biti roze...
Ima li ko drugacije inform
acije sto se tice futrola za G4 ?

Super. Ovaj crveni mi bas nesto zapada za oko, sigurno se lepo slaze sa crnim napred. Da li mogu da zamolim za neku slicicu sa tom kombinacijom? :)

Sad vidim da su ovaj LG osakatili sa opcijom koja bi mi znacila - MiniView :(

To znaci da pod hitno mora da se pazari valjana futrola,pre kupovine fona , ali ne znam gde... Jedino sto sam nasao a da mi pije vodu,a moze da se kupi u Srbiji je UAG , za tricavih 3990. Spigen i Verus sve laznjaci za Ringke niko od prodavaca nije ni cuo,a. Ako me zapadne seljacka zlatna maska ...Ne, javlja mi se da ce moja biti roze...
Na Benchmark oglasima video sam da neko prodaje originalnu Quick Circle futrolu za G4.

@ mmkacar
Quick Circle meni ne pije vodu jer sam levoruk , a iskreno beoma mi je ruzna.

Suzio sam izbor novog telefona na G4 i možda M9, 5X ima čudan ekran.

Interesuje me da li baterija može da izdrži od 8h do 17h sa 2.5h poziva, oko pola sata čitanja novina, uključen prenos podaka i poneki mejl?
Koliko se troše kožna leđa?

Mislim da moze da izgura takvo koriscenje opusteno. Neki prosek sot-a je oko 4h, kako vec kome - sa tim da si ti opisao da ti treba nekih, da kazemo, 1h. Znaci moze, mada bi bilo dobro da se javi neko ko toliko razgovara. Za kozna ledja je opet individualna stvar, uglavnom se pokaze habanje po coskovima, ali nije strasno, nekima to daje i smek... A imas i da narucis plasticna za nekih 10$, pogledaj na Ali-ju.

Poslednja izmena:

Pošto sam razočaran kvalitetom plastike original QC za 3150 din, neki dan sam naručio 3kom nekih jeftinih - sa alija, ukupno za 10$.
http://g04.a.alicdn.com/kf/HTB1A_JV...=303559&hash=548a18b79044533f681da88c022cb21e
http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB1T8cy...pg?width=900&height=784&size=56914&hash=58598
http://g01.a.alicdn.com/kf/HTB1wzDX...dth=800&hash=061e9b36e0d5ad64f1d0d314ef0d1763
, te pare svakako vredi, a kvalitet ću da opišem za jedno mesec i po dana, hehe, kad stigne.
Imao sam i original spigen slim armor za g2, pa je ipak padom na ćošak sa 70cm visine otišao touch. Tako da baš me interesuje kvalitet ovih.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno