Šta je novo?

LG G4

Postoji original bez bežičnog punjenja, ali se radi o tzv. Snap On futroli, tačnije stavlja se na telefon bez skidanja zadnje maske. Sve one futrole koje zahtevaju skidanje zadnje maske telefona, a nemaju wireless punjene nisu original.

Šta pričate gluposti, oba su circle case samo što su verzije snap on i wireless charging. Pogledajte linkove sa lg sajta.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Ja originalnu Quick Circle na mom G4 koristim dva meseca, nisam primetio velike ogrebotine na poledjini, mada to opet zavisi od slučaja do slučaja i samog korišćenja telefona. Takodje nisam primetio veće grejanje telefona nego inače, osim kada punim bežično, tada zna da se zagreje kod dužeg punjenja... Inače imam dve potupno nove originalne futrole, koje koštaju neznatno više nego ova Snap On, pa ako neko želi bežično punjenje na G4 može poruka na pm...

Samo sto ovaj model na slici zovu Quick Circle Snap On... U prevodu montira se na telefon bez skidanja zadnje maske, dok za Quick Circle Wireless Charging mora se skinuti fabrička zadnja maska i montira se direktno na bateriju...

Ja znam šta je i kako se zove, al čovek napiše "To je onda Snap on a ne quick circle", utroših vreme na pomoć i savet čoveku, a neki s neba pa u rebra - troluju. Planiram da uzmem Verus Thor ili Spigen Neo Hybrid, pa će ovo da se vrati u kutiju.

Poslednja izmena:
Ja sam dugo koristio Ringke Fusion transparent futrolu i mogu reći da je odlična, sve preporuke.

Ja znam šta je i kako se zove, al čovek napiše "To je onda Snap on a ne quick circle", utroših vreme na pomoć i savet čoveku, a neki s neba pa u rebra - troluju. Planiram da uzmem Verus Thor ili Spigen Neo Hybrid, pa će ovo da se vrati u kutiju.
Meni bas drago što ti znaš

Ne vidim veliku svrhu od ubacivanja portovane V10 kamere kada je jedina razlika u mogućnosti manuelnog podešavanja video režima kod V10. Kamere su potpuno hardverski iste uz sitna softverska poboljšanja. Inače i na G4 kameri retko koristim manual mod, jer je po mom mišljenju to više jedan reklamni trik nego što je zaista upotrebljivo u realnosti. Mislim da će se većina vlasnika G4 složiti samnom (ostali neka me demantuju) u činjenici da 80% slika uradjene u manual modu imaju toliko šuma da su slike u poređenju sa auto modom smešne. Ok, svakako je za pohvalu manual mod i odlične slike se mogu napraviti sa njim, ali zahteva upotrebu stativa ili izuzetno mirnu ruku i statičnu scenu za snimanje. I opet neka sreća treba da slika ne bude zrnasta i sa šumom, dok je to sve u auto modu skoro do perfekcije ispeglano. Ako je ovakav slučaj i sa manual video modom kod V10 onda džaba vam od portovane kamere...

u manual modu je poenta da dobijes sliku kakvu zelis, to je prva i osnovna stvar.... a ne na "auto" tj. "kako on hoce".... manual options je takodje odlican za duge expozicije... meni bas i treba manual mod u video modu, sam odaberem sta i kako zelim! A, sto se tice suma, ako stavis na iso 50,100,200 imaces mozda i manje suma nocu nego u "auto" modu....ali ce ti trebati duza expozicija i jako stabilna ruka ili stativ... pricam kao neko ko se bavi fotografijom preko 15 god...
evo g4, manual mode...iz ruke!
http://imgur.com/hLlGOfx

odlična! Koje si parametre koristio?

Ovakva slika se moze napraviti samo uz upotrebu stativa, produzena ekspozicija i rezultat su ovako lepe slike... Iz ruke je prosto nemoguce napraviti nesto slicno...

Da li je neko imao problem da se tel sam od sebe ugasi i da nece nikako da se upali?
Citam u vezi tog problema i vidim da ima dosta zalbi po tom pitanju.
Problem je sa odredjenim jezgrima u procesoru, crkavaju, postoji solucija da se flesovanjem iskljuce ta crknuta jezgra, ali nigde ne mogu da nadjem za h815 DLL i TOT fajlove koji su mi potrebni za flesovanje.

Verovatno da jeste cim mu se to desilo, a kako znati iz koje je serije tacno?

Mislim da Bender ima program za flesovanje koji iskljuci ta dva jaca jezgra, ostanu ova cetiri slabija, tako je pisao koliko se secam. A iz koje je serije pogledaj na kutiji prva tri broja pod S/N.

Ko je taj Bender, seriski broj je 505kplc020432.

Nazalost, imas 505 seriju koja je poznata po tom problemu.

Poslednja izmena:
Znaci ni flesovanje kako bi iskljucio ta jezgra ne bi pomoglo?

Klasicno flesovanje ne, jedino kazem da vidis sa Benderom, kaze da je napravio neki program koji iskljucuje ta jezgra. Pusti mu pp ili sacekaj mozda se javi. E sad kako radi tel sa 4 slabija jezgra...[emoji16]

Znaci ni flesovanje kako bi iskljucio ta jezgra ne bi pomoglo?
Kažem ti koliko god ti teško bilo da mu nema pomoći
Jedino rešenje je ako imaš fiskalni račun i da ga nosiš na garanciju
Da flesujes nećeš moći zato što verovatno ne možeš ni da ideš u download mode a i ako idjes prekinuce ti u nekom momentu ili ga komp uopšte neće prepoznati
Račun ako imaš i nosi na garanciju

Bender je clan foruma ili?

Telefon nije moj, od prijatelja je, uzeo ga pre neki dan, polovnog bez garancije. :(

Poslednja izmena:
Bender je član foruma i tata je za ove stvari ali je čak i on prodao svoj sa istim serijskim brojem kao tvoj zato što nije bilo rešenja
Matična ploča je u pitanju i nema joj spasa

Vrh Dno