Šta je novo?

LG G4

da, ima to već u N preview (http://www.androidpolice.com/2016/0...ge-your-devices-display-dpi-with-screen-zoom/). inače krenuli su malo već i sad, 5x i 6p imaju po defaultu manji dpi nego što je do sad bio uobičajen za te rezolucije. Note 5 isto. Na s6 i s7 postoji (doduše skrivena) opcija da se spusti dpi itd.
na nexusima će to biti lako, za ove ostale će biti posao da odrade skaliranje za custom UI. ne bi bilo čudno ni da izbace tu opciju :)

Na note 5 je baš mizerno, čisto da se kaže da ima razlike u odnosu na note 4. Čista šteta, kažem. A neka i izbace tu eventualnu opciju i Lg i Samsung i ko već... Sa ovakvom ovogodišnjom ponudom (dizajnom i softverom) su završili kod mene. Nexus na dalje.

Poslednja izmena:
pa na note 5 je 560, sa 640 spušteno... nije mnogo ali imaj u vidu da to treba da koriste svi, znači i neko ko slabije vidi. njima je generalno ui užasan i sa krupnim elementima. aosp baš lepo izgleda i kad samo blago smanjiš dpi, npr 5x sa 420 (to je default)

Jel zna neko gdje može povoljno da se kupi nov plastični poklopac? Gledao sam na oglasima i cijene su nenormalne.

Jel zna neko gdje može povoljno da se kupi nov plastični poklopac? Gledao sam na oglasima i cijene su nenormalne.

porucio ja sa Ali Expressa 2 komada od 2 prodavca, org su rekao bih, jedan ima i wireless punjenje. Manje od 15€ sa postarinom

Da li je neko ima iskustva sa "uradi sam" dodavanjem bezicnog punjenja? Kao na ovom linku

Pa ja bih neku varijantu koja uliva malo poverenja, nekako mi to od dolar dva nepouzdano.

Imam problem. Telefon mi je v20d i u poslednje vreme mi se dešava da me ljudi zovu, njima zvoni a meni telefon ništa ne prijavljuje. Greška prestane tek nakon što restartujem telefon i onda se posle 2 3 dana opet javi. Najgore je to što ne znam da neko ne može da me dobije sve dok mi se neko ne pozali i dok ne restartujem telefon. Je l ima neko takav problem. Šta da radim?

Pa ja bih neku varijantu koja uliva malo poverenja, nekako mi to od dolar dva nepouzdano.
pa poruci ovo sto sam ja porucio, ostavio sam link?
Imam problem. Telefon mi je v20d i u poslednje vreme mi se dešava da me ljudi zovu, njima zvoni a meni telefon ništa ne prijavljuje. Greška prestane tek nakon što restartujem telefon i onda se posle 2 3 dana opet javi. Najgore je to što ne znam da neko ne može da me dobije sve dok mi se neko ne pozali i dok ne restartujem telefon. Je l ima neko takav problem. Šta da radim?
stoji li ti podeseno da koristi i LTE?

Restartuj svaka 3-4 dana i nema problema

To za LTE bi bio problem da je stavio na LTE only, a ta opcija ne postoji.

Ne znam sta da radim, da li da šaljem na servis, čekam novi zvanični ili flešujem cm

2g/3g i probaj 2g only i 3g only..ako ne to onda vrati lp kdz metodom....

pa i nije ti baš rešenje :d

probaj da staviš samo 2g/3g. Kod mene je bilo do toga, posle sam skontao da sam koristio ANP podešavanja za 3g mrežu, dok za 4g ide drugi APN (CG Telekom)
Vijas uptime 1000 sati?
Ne razumem sta je teško svake nedelje restartovati
Nosi onda u servis ali problem je u softveru ili čekaj update

Vijas uptime 1000 sati?
Ne razumem sta je teško svake nedelje restartovati
Nosi onda u servis ali problem je u softveru ili čekaj update

Šališ se? Nosi ti u servis, ja sam svoj problem riješio na goreopisani način! :D Nije normalno da resetuješ telefon svako malo, da bi imao osnovnu funkciju: telefoniranje. I nije jednom nedjeljno, lik kaže:
"Greška prestane tek nakon što restartujem telefon i onda se posle 2 3 dana opet javi. Najgore je to što ne znam da neko ne može da me dobije sve dok mi se neko ne pozali i dok ne restartujem telefon."
Ja sam mu ponudio rješenje, ti si mu ponudio workaround.

Inače ne bi bilo loše da se svaki Android restartuje sa vremena na vreme
Nisam hteo tvoj post da citiram - greška
Softverska greška - ispravice sigurno
Eno na s7 neće da upali displej - sastavni deo androida su sitni bugovi

Poslednja izmena:
Da li neko moze da preporuci najlaksi i najsigurniji nacin za root? Da li koristite custom romove? Preporuka za neki?

Koja ti je verzija androida i da li ti je evropska ili azijska varijanta telefona?

Nazad
Vrh Dno