Šta je novo?

LG G4

unutra na 50?? Ja unutra, u zamracenoj prostoriji, drzim na 0%, ili automatika spusti na minimum skoro, sto je 4%. Sad u sobi normalno osvijetljenoj - 28% automatika.
Mislis da ti je zdravo za oci da budzis brightness tako? I jos se cudis za SOT :D

Inace, jel ima neko ove probleme:
1. Sa FB messengerom, cesto zabudali, pa kad idem na delete da pobrisem 1 karakter, on pobrise 2. Kad hocu 2 da pobrisem, on pobrise 4. Desava se i sa stock LG tastaturom i sa Smart Keyboard Pro, na svim verzijama Messengera od 62 naovamo (64 beta sad probao). Na 60 se to ne desava, probao sa apk sa apkmirror, al cim apdejtujem, isti problem
2. Sa Chrome, kad hocu da sacuvam neku sliku, odem na ono save image, ali uglavnom je ne sacuva, ili sacuva posle XY vremena. Isto vazi kad pokusam da je sherujem npr na Vajber, ne moze. Probao razne verzije Chromea, od stock do dev i beta. Probao i clear data i sl. Nekad proradi neko vrijeme, pa opet. Nije da mi fali memorije

Pa ja da sam hteo da gledam u mračan ekran uzeo bih 3310. Ne bih uzeo ovo. Mislim da bas za oci nije dobro da je 4% osvetljenje da čkiljim u njega. Po meni 2k rezolucija je cist promasaj...Optimizacija nula...Telefon stw radi ekstra sve je ok al baterija bogu plakati!

unutra na 50?? Ja unutra, u zamracenoj prostoriji, drzim na 0%, ili automatika spusti na minimum skoro, sto je 4%. Sad u sobi normalno osvijetljenoj - 28% automatika.
Mislis da ti je zdravo za oci da budzis brightness tako? I jos se cudis za SOT :D

Inace, jel ima neko ove probleme:
1. Sa FB messengerom, cesto zabudali, pa kad idem na delete da pobrisem 1 karakter, on pobrise 2. Kad hocu 2 da pobrisem, on pobrise 4. Desava se i sa stock LG tastaturom i sa Smart Keyboard Pro, na svim verzijama Messengera od 62 naovamo (64 beta sad probao). Na 60 se to ne desava, probao sa apk sa apkmirror, al cim apdejtujem, isti problem
2. Sa Chrome, kad hocu da sacuvam neku sliku, odem na ono save image, ali uglavnom je ne sacuva, ili sacuva posle XY vremena. Isto vazi kad pokusam da je sherujem npr na Vajber, ne moze. Probao razne verzije Chromea, od stock do dev i beta. Probao i clear data i sl. Nekad proradi neko vrijeme, pa opet. Nije da mi fali memorije
1. Koristim dosta navedenu aplikaciju i nisam imao taj problem.
2. Desilo mi se da je dosta vremena trebalo da prođe dok vidim sliku u galeriji, ja sam mislio da je do galerije a ti misliš da je problem Google Chrome?

Pa ja da sam hteo da gledam u mračan ekran uzeo bih 3310. Ne bih uzeo ovo. Mislim da bas za oci nije dobro da je 4% osvetljenje da čkiljim u njega. Po meni 2k rezolucija je cist promasaj...Optimizacija nula...Telefon stw radi ekstra sve je ok al baterija bogu plakati!
u zamracenoj prostoriji, skroz, i 4% je mnogo. 50% oci izbija.
I inace ne treba buljiti u ekran u skroz zamracenim prostorijama (iako ja to prvi cesto radim, al bar smanjim brightness na minimum!)
1. Koristim dosta navedenu aplikaciju i nisam imao taj problem.
2. Desilo mi se da je dosta vremena trebalo da prođe dok vidim sliku u galeriji, ja sam mislio da je do galerije a ti misliš da je problem Google Chrome?
Chrome definitivno. Sa stock browserom nikakav problem. Sa Chrome isto zna da proradi kad odradim disable Chrome-a, tad deinstalira sve apdejte, posle restarta radi ok... Neko vrijeme...
Imam i ja taj problem sa chromom ne znam sta je resenje

ja jos jedino da odradim factory reset cijelog fona, ne znam sta drugo... Cekam microSD, da vidim da nije do toga, problem kao da se poceo javljati kad sam privremeno ubacio mem. karticu u fon (ne sjecam se tacno, al to je taj period)

Taj fazon.Meni se tad sam restartovao vrv od hladnoce.Realno nema potrebe za tim ali dokazano telefon radi odlicno i posle duzeg koriscenja.

Ovo kako G4 kešira i posle XXX (h) sam samo mogao da sanjam na Note 4!,)

Osvetljenje napolju auto u nutra zakucano na 50. Ne idem ispod... Ti si imao i S6, kakav je on u odnosu na g4 u takvim uslovima?

Ponovo vratio na S6, bolji je za sat vremena. Na prvom mestu G4 sam prodao zbog baterije, drugi i poslednji razlog što mi nije bio udoban za korišćenje, možda što je malo zakrivljen i nisu mi prijale te njegove ivice dok kucam (recimo na note 4 nisam imao taj problem, daleko mi je bio uobniji telefon za koripćenje).

Već dva puta mi se desilo da uzmem telefon u ruke jer mi je stigao sms, uključim ekran, otključam i posle toga ekran ne reaguje apsolutno nigde više dok ne isključim pa opet uključim ekran.

Nema mi logike da sms aplikacija može da mi zakuca touch... Imao sam Nexus 5 dve godine sa istom tom aplikacijom, nikad se nije desilo tako nešto.

Sto nema logike, naglasio si da ti se desava kad dobijes sms. A i inace, kao da je sve logicno sa bug-ovima... Newermind.

Poslednja izmena:
Prezadovoljan sam radom telefona, 1500+ sati uptime. Jedini razlog za restart je bio update inace ko zna kad bi ga restartovao.Capture+_2016-03-24-07-46-33.png

ja skidao danas torrente preko Flud klijenta, imam izgleda neogranicen 4G protok, pa testiram :D I 3x mi je zablokirao, da sam morao bateriju da vadim... Mozda zato jer mi je jutros stigla i 64GB kartica za njega, pa sam stavio sve na karticu da ide...

Pitanje: kad snimate, da li snimate u 1080p ili 4K?

Ima solucija u smislu da ti isključi 2 brze jezgre i tel ce normalno upaliti.

Slao sam vec nekome s foruma, ne sjecam se kome
Ajd pusti i meni ako nije problem. Ili taj neko drugi nek pusti na PM. Sve jedno. Ovom drugu istekla garancija ipak. Bila je 6 meseci, tj. kao da je nije ni imao ;-)
Hvala.

Poslednja izmena:
Jesam ja, ali sam vratio na default jer SwiftKey tastatura nije radila kako treba.

Jel' si probao sa različitim vrednostima, dokle si spuštao? Ostale app su bile u redu?

Mislim da je još poneka pravila problem ali velika većina je bila u redu. Hm, koliko sam spuštao...ako se ne varam default je 640, mislim da sam čitao da ne treba ići ispod 540, možda sam probao tu vrijednost i možda neku između ove dve, nisam postepeno spuštao i igrao se sa raznim vrijednostima, samo sam htio da vidim kako će izgledati.

Na xda je nekima sve ok, dok neki navode tvoj problem i sl. Probaću i ja do 540, u par koraka, mada i ja koristim SwiftKey [emoji53]

Probaj pa javi kako je ispalo :)

Čitao sam i ja ponešto sa te teme kad sam malo ganjao oko promjene DPI :), ali mi je sada ovaj defaultni sasvim OK.

Ma i meni je default zadovoljavajuci, sa Nova moze da se dotera. Ali opet, u raznim app i pored toga sto ima da se smanji font, prosto se vidi da nije to to - samo se dobije vise praznog prostora. Inace mi je ova boljka vec dugo trn u oku - tolike dijagonale, tolike rezolucije, a prikaz za Play store na Nexus 7 i galaxy s2 isti... Apsurd. G4 da ne pominjem. Kazu da ce na sledecem androidu uvesti opciju menjanja dpi-a, bez root-a, regularno.

Vrh Dno