- Učlanjen(a)
- 28.12.2005
- Poena
- 510
To je to na 3/4G ako ne gasiš, automatskim osvetljenju (i nisi zaključan u stanu).Kako ja ne mogu da predjem 3h 20min SOT?![]()
To je to na 3/4G ako ne gasiš, automatskim osvetljenju (i nisi zaključan u stanu).Kako ja ne mogu da predjem 3h 20min SOT?![]()
Osvetljenje napolju auto u nutra zakucano na 50. Ne idem ispod... Ti si imao i S6, kakav je on u odnosu na g4 u takvim uslovima?To je to na 3/4G ako ne gasiš, automatskim osvetljenju (i nisi zaključan u stanu).
1. Koristim dosta navedenu aplikaciju i nisam imao taj problem.unutra na 50?? Ja unutra, u zamracenoj prostoriji, drzim na 0%, ili automatika spusti na minimum skoro, sto je 4%. Sad u sobi normalno osvijetljenoj - 28% automatika.
Mislis da ti je zdravo za oci da budzis brightness tako? I jos se cudis za SOT
Inace, jel ima neko ove probleme:
1. Sa FB messengerom, cesto zabudali, pa kad idem na delete da pobrisem 1 karakter, on pobrise 2. Kad hocu 2 da pobrisem, on pobrise 4. Desava se i sa stock LG tastaturom i sa Smart Keyboard Pro, na svim verzijama Messengera od 62 naovamo (64 beta sad probao). Na 60 se to ne desava, probao sa apk sa apkmirror, al cim apdejtujem, isti problem
2. Sa Chrome, kad hocu da sacuvam neku sliku, odem na ono save image, ali uglavnom je ne sacuva, ili sacuva posle XY vremena. Isto vazi kad pokusam da je sherujem npr na Vajber, ne moze. Probao razne verzije Chromea, od stock do dev i beta. Probao i clear data i sl. Nekad proradi neko vrijeme, pa opet. Nije da mi fali memorije
u zamracenoj prostoriji, skroz, i 4% je mnogo. 50% oci izbija.Pa ja da sam hteo da gledam u mračan ekran uzeo bih 3310. Ne bih uzeo ovo. Mislim da bas za oci nije dobro da je 4% osvetljenje da čkiljim u njega. Po meni 2k rezolucija je cist promasaj...Optimizacija nula...Telefon stw radi ekstra sve je ok al baterija bogu plakati!
Chrome definitivno. Sa stock browserom nikakav problem. Sa Chrome isto zna da proradi kad odradim disable Chrome-a, tad deinstalira sve apdejte, posle restarta radi ok... Neko vrijeme...1. Koristim dosta navedenu aplikaciju i nisam imao taj problem.
2. Desilo mi se da je dosta vremena trebalo da prođe dok vidim sliku u galeriji, ja sam mislio da je do galerije a ti misliš da je problem Google Chrome?
Imam i ja taj problem sa chromom ne znam sta je resenje
Imao sam preko 700 sati up time-a,telefon je radio kao kad je izvadjen iz kutije.Vec sam pisao o tome,upravo zbog toga sam i silio da vidim koliko moze.
Osvetljenje napolju auto u nutra zakucano na 50. Ne idem ispod... Ti si imao i S6, kakav je on u odnosu na g4 u takvim uslovima?
Bender. Ovaj tel od mog druga što se ugasio je verzija 505. Ima li nekog rešenja za to? Vidim da pišete da crkava ploča?Jel mu bootloader bio otkljucan?
Ima solucija u smislu da ti isključi 2 brze jezgre i tel ce normalno upaliti.Bender. Ovaj tel od mog druga što se ugasio je verzija 505. Ima li nekog rešenja za to? Vidim da pišete da crkava ploča?
Ajd pusti i meni ako nije problem. Ili taj neko drugi nek pusti na PM. Sve jedno. Ovom drugu istekla garancija ipak. Bila je 6 meseci, tj. kao da je nije ni imao ;-)Ima solucija u smislu da ti isključi 2 brze jezgre i tel ce normalno upaliti.
Slao sam vec nekome s foruma, ne sjecam se kome
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari