Ako si dobio paket, to je to, postar ce se vratiti da trazi ako je zaboravio da naplati
Ako tek trebas uzeti paket, nece ti ni dati bez da platis sta treba
Nista sam ne placas!
Pa ako je poslato odvojeno tako se i carine... nisu valjda toliko prosti da se prave ludi i da saberu i rade spediciju ako su zajedo preko 50e
Naručio sinoć ove čičak trake za kablove http://www.gearbest.com/cables-connectors/pp_134111.html Nadam se da neće da zezaju na carini jer su 5 komada u pakovanju. Jutros su poslali. Znači verovatno kad imeaju nešto šalju odmah a kad nemaju čeka se dok ne nabave. Da ne paničite kad ne pošalju odmah.
Pozdrav ljudi, u kojoj posti ce mi stici na kraju posiljka, posto sam ja samo dao ovaj broj 11000 za Bg. Jel ce u najblizu postu pored adrese koju sam stavio ili sta? i sta ako nisam kuci, jel postar vrati paket u postu?![]()
Evo ti njihov br. 021/469133Braco moja imam prispece paketa iz kine u novi sad na carinu od 15marta i jos bleji nisam dobio paket...
Poslato sa tastature koja pravi greske!
Jel ti znaci da mi sutra stize paket
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da, sutra stize.
Pa tu 50-100$
Pise ako nisu komercialne vrednosti.... DHL do 50e ne bi trebalo nista da naplate ni carinu ni pdv ali DHL je skup zato sam naveo 50-100$
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari