Šta je novo?

HTC 10

Koliko je ovo brz UI :)

Ajmo sad da kvotujemo sve postove "strucnjaka" "ceo wannabe" i ostalih sa foruma koji su tvrdili da je htc smece.....

Rapored dugmica i uzivo izgleda smesno. Sviđa mi se sto su se napokon rešili onog ogavnog sens ui dizajna.

Mogao bih da preimenujem temu, pošto nema tog M ispred desetke.

Sviđa mi se ovo što su smanjili broj bespotrebnih preinstaliranih aplikacija. Ne vidim da će ovaj fon briljirati u bilo kojoj sekciji, pre će biti na nivou konkurencije, ali sve u svemu deluje kao solidan takmac. Još samo da htc može da se progura pored samsunga.

Poslednja izmena:
pre bih rekao da je od HTC Dream-a brzi od Samsunga, ali opet, to je moje misljenje :)

Neki ce reci da tako radi Samsung, LOL puta dva...
Moj utisci:
pozadi: klasican i cist alu dizajn, cista desetka, jos one ivice izgledaju fino i unikatno
napred: bez komentara, mozda nas htc razmazio sa front facing zvucnicima, treba vremena da se navikne na ovo...
softver: kao i uvek, najbrzi skin, od HTC-a se to i ocekivalo
kamera: kazu da je dobra, videcemo...
minus: ta cena...

Још да му је цена за наше тржиште.. Колико видим ово ће бити мој следећи фон, или ако htc направи неко чудо од Nexus-a. Неко рече да на овом избаце назад htc лого и ставе Nexus и ето га...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Kad da očekujemo sd najbliže stocku? Haha

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Neki ce reci da tako radi Samsung, LOL puta dva...
Moj utisci:
pozadi: klasican i cist alu dizajn, cista desetka, jos one ivice izgledaju fino i unikatno
napred: bez komentara, mozda nas htc razmazio sa front facing zvucnicima, treba vremena da se navikne na ovo...
softver: kao i uvek, najbrzi skin, od HTC-a se to i ocekivalo
kamera: kazu da je dobra, videcemo...
minus: ta cena...

cena je ta i zbog, kako Peca rece, ukljucebog fast chargera u hi-res sluski...

Razmisljam se da zamenim iphone sa htc 10. Mada opet onda cu imati 2 androida ali do sad od iosa nisam imao nikakve koristi, smece zivo
Gizmo kako lezi u ruci u odnosu na S7e

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Poslednja izmena:
Mogu reći bolje. Nezgodno mi je ovo klizavo staklo na S7e, sve se plašim da će da mi ispadne.

Lepo izgleda ovaj ui, baš podseća na nexus...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Nema FM, nema infrared sada i potvrđeno.
Dizajn, moglo je bolje, ali vjerovatno je bolje uživo. Kako reče Peca, po nekim testiranjima kamera u rangu S7, isti rezultat od 88/100. Softver bolji od S7, zvuk bolji, autonomija vjerovatno bolja od S7, no vidjećemo u testovima.
Dobre stvari - Brzi punjač i premium slušalice.
Sve u svemu, nije VAU efekat kao za M7, M8 i nije razočarenje kao M9. Kao veliki fan HTC-a, zadovoljan sam...

Poslednja izmena:
Samo će da mrdnu fingerprint pozadi i eto ga novi Nexus. Mada je i ovo skoro pa stock.

Prijatno sam iznenadjen.
Vrlo lep telefon, jako mi je drago da su se dozvali pameti i izbacili on-screen dugmice, sada prostor ispod ekrana nije protracen a ekranu nije smanjenja povrsina (plus iritantno sad ih vidis sad ih ne vidis ponasanje).
Videcemo kako ce se kamera pokazati, za sada obecava.
Takodje jos i baterija treba da se pokaze, mislim da ce biti osrednja, OK ali nista posebno.

Voleo bih da izbace i neki Plus model, taman bih mogao malo da posle dosta godina se vratim sa Samsunga na HTC koji sam nekada rado koristio (dok su jos imali najbolje Android telefone).

Teško da sa 820 ima bolju bateriju od s7 exynos + amoled...

Ako baterija bude u rangu M8, bice super. :)

Ma mislio sam na Vladix-ov post, ali ste vi odgovorili u međuvremenu... :)

odlican telefon u svakom pogledu radujem se htc nexusu

HTC 10 camera overview: A great all-rounder for stills and video

88/100, kao i S7 Edge :) Nisu ubacili ni ono malo semplova/cropova, to ce verovatno ovih dana dodati.

Konacno kompletan htc ali ostaje jos da se pokaze u praksi. Ali u isto vreme i najruzniji htc flagship, bar kada je ''lice'' kucista u pitanju :) Ostatak kucista deluje dobro ali od napred.. uzas. Zato samo crna verzija dolazi u obzir.

Poslednja izmena:
Nadao sam se da ce imati IP68,samo jos to mu je trebalo pa da zacementiram kupovinu [emoji53]

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Vrh Dno