Šta je novo?

Huawei P9

A sta to tako ekstravagantno nude drugi?

Pa recimo 4k i punjenje za sat i 20 minuta. Svoj p8 sam prodao upravo zbog punjenja.
Bacanje 700e na telefon je svejedno izdrkavanje maksimalno, i kad sam vec dao 700e za izdrkavanje, onda i hocu da imam sva moguca izdrkavanja na tom telefonu.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Poslednja izmena:
I to si izjavio na osnovu 7 dana provedenih u normalnom koriscenju svih pobrajanih telefona? Da ne radis za Kurir ili Informer mozda?
Od revolucije u svetu mobilnih uredjaja nema vise nista, to nam je sto nam je sve dok su u ovom obliku. Ostala je samo evolucija sto se i desava vec u 3 zadnje generacije.
Za Informer radim. Provalio si me, vrlo lagano.

Pa recimo 4k i punjenje za sat i 20 minuta. Svoj p8 sam prodao upravo zbog punjenja.
Bacanje 700e na telefon je svejedno izdrkavanje maksimalno, i kad sam vec dao 700e za izdrkavanje, onda i hocu da imam sva moguca izdrkavanja na tom telefonu.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Čekajte zar nema P9 brzo punjenje? Jasno se ovde vidi:
https://youtu.be/5FID5kWGSyg

Sent from my Xperia Z Ultra using Tapatalk

Mate 7 i ovaj telefon imaju zajedničko sa baterijom koliko i mate 7 i v6.0 Marshmallow.

2icacyg.jpg

Bezobrazno su zacepili cenu.

Samsung nema veze sa ovom temom, te bih zamolio da se ne izaziva nameran flame i offtopic.

Ne treba se ljutiti. Mnogo je detinjastog pisanja u temi. Sada sam se vratio, i nigde ne vidim razliku izmedju tvog i njegovog stava. Dosta su slicni.

Mozda ste se bezveze zakacili jer su vas iznervirali tudji postovi. [emoji2] Ima ih svakavih stvarno. Tema je prava Blic komentar sekcija, facebook chat room neke osnovne skole.

E da, Tarzan nije neinteligentan defintivno. Loša ti analogija. [emoji2]

Ja sam se jednom tako iznervirao, počeo pred ženom da psujem nekog ******a. Kada sam shvatio šta sam rekao nisam mogao da verujem. Sam sebe sam izvredjao umesto tog na koga sam se inicijalno naljutio.

Posle sam ispravio sebe na jedini moguci nacin, i od tada se slatko smejemo. Jer sve ******e sada psujem na isti nacin, i odmah se oraspolozimo i setimo se mog blama.

Elem,znam da nije razumljivo ovo sto sam pisao ali nije za javnost pa n'umem da objasnim bolje. [emoji2]
Relax, life is good. Posebno kada se u dzepu nosi jedan p9. [emoji2]

Poslednja izmena:
jackie_chan_wtf_face_know_your_meme_i15.jpg

Pokušavaju da iskoriste priliku. Šta nekom to ovde ili u EU znači? Baš ništa, ranije je bio argument cena, sada slabiji proizvod više srednje klase naplatiti kao top proizvod? Teško, konkurencija u svemu bolja, pre bih kupio S7 ili 6s.

Sta se stresirate. Za 2-3 meseca bice ispod 400e. Bice to ok kupovina ulozeno dobijeno. Inace za punu ceni bi uvek pre uzeo mate 8. Mada je i on jos nerealno skup

Da li je ovaj mob u poredjenju sa p8, mate8 i mate S stvarno nudi nesto novo za sta se moze reci da ce biti veliki korak napred da ostali telefoni Huaweija budu poput p9? Osim dveju kamera koje mi vise dodju kao neka navlakusa nego nesto toliko inovatinvo i prekopotrebno. Hvala unapred, pozdrav! :)

Da li je ovaj mob u poredjenju sa p8, mate8 i mate S stvarno nudi nesto novo za sta se moze reci da ce biti veliki korak napred da ostali telefoni Huaweija budu poput p9? Osim dveju kamera koje mi vise dodju kao neka navlakusa nego nesto toliko inovatinvo i prekopotrebno. Hvala unapred, pozdrav! :)

Pogledaj svoj username. Hahahaha :d

Ne ozbiljno, sto se P8 tice, nudi malo bolju kameru i SoC znaci to sa sigurnoscu mogu da kazem. Takodje ima fingerprint skener dok P8 isti nema.
Ostalo je sve manje vise isto ili zanemarljivo bolje na P9. Vidim displej nije nesto bolji od P8, baterija je malo bolja na P9 itd.

Mate 8 je vec phablet od 6", pa nisu ista kategorija. SoC je isti, za kameru zaista ne mogu nista da tvrdim ali P9 ne odusevljava po tom pitanju tako da je i Mate 8 sigurno dobar sto se kamere tice.
Baterija mnogo bolja na Mate 8.

Mozda zvuci glupo ali s obzirom na to koliko kostaju trenutno mislim da su i P8/Mate S a posebno Mate 8 bolja kupovina od precenjenog P9, koji je prosek i ne razlikuje se previse od P8 da bi opravdao to sto je duplo skuplji.

Poslednja izmena:
Sve mi se više svidja...sada mi je lepši od p8...

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Tako to ide, marketing lagano odradi svoje. [emoji1]

pa ovaj je lepši i od HTC 10

Ovaj P9 je smešan naspram S7.

Edit: Toliko o njihovoj revolucionarnoj kameri, koja je inače bila glavni marketinški adut ovog telefona.
via tt

Poslednja izmena:
A na gsmareni su je danas TOLIKO nahvalili da ispade najbolja mobile kamera uopste... Danas je bas izbacen test P9.

Što se tiče kamere dobro im je odrađena ona fora sa refokus / depth of field ali ove low light performance što veličaju na GSM areni ja po njihovim semplovima ne vidim. Nikakvi detalji u senci, low light flotkama je pojačana ISO osetljivost i primećuju se "zrna" osim kad se poveća ekspozicija ali tada treba stalak a sa njim će svaki kamera da zablista u Low Light. Ni one crno bele fotke nisu ništa bolje, upotrebna vrednost dodatnog monohromatskog senzora je 0.

via tt

Na ovim slikama kamera ista kao na P8. Cist marketing nazalost.

:)

Prilozi

• huawei p9 2.jpg
    huawei p9 2.jpg
    1 MB · Pregleda: 236
Nice. Posebnu pažnju obratiti na kameru. Bilo bi poželjno.

via tt

Leica had almost no input on the Huawei P9 cameras it 'co-engineered'

Leica carries plenty of weight in the world of photography, so for Huawei to have the company's name emblazoned on its flagship handsets is quite a big deal. However, the P9 and P9 Plus' shooters are only 'certified by Leica', which, to put it simply, could mean little more than a Leica engineer testing out the device before saying 'yep'.

As noted by Übergizmo, Leica had no hand in the development or creation of the camera or its optics. In actuality, the components were made by a Chinese firm called Sunny Optical Technology. Apparently, the German company did help to create a 'picture quality algorithm', but aside from that, it looks like the Leica branding is mostly just that: branding.

This goes some way to explaining why, in our Huawei P9 review, we found the camera to be nothing special. It's not bad necessarily, but it certainly doesn't live up to the expectations given Leica's supposed input. Now, we know why.

Ocekivano.

Nije da nisam rekao da kamera nema veze sa Leica-om...
Ovaj telefon svakim danom postaje sve veca i veca smejurija u odnosu na svoju cenu...

EDIT: Gledam sad bas, cena mu je vec otisla dole za 10% i sad P9 sa 32GB kosta 500e. Joook i nisu se precenili i zaleteli sa cenom :)

Poslednja izmena:
Ali je lep bata Laki... [emoji57]

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno