Šta je novo?

LG G2

Do cega je ne znam, videcu jos malo da slegne sistem kako ce raditi. Inace na ge 1.2 nije hteo da mi radi led za poruke, samo za propustene pozive je radio i to je jedini razlog zbog kojeg sam ga menjao.

Ima li na ge xcam ili neka druga? Za led koristim lightflow i stavio sam različita svijetla za pozive, poruke, mail, Tapatalk,... I baš mi je super

Jel mogu da instaliram neku modovanu besnu kameru za moj G2 Cynogenmod 13? Neki cistom unofficial .apk...

D802/Cynogenmod 13

Poslednja izmena:
I koji sada najbolji rom ispade? Prednost je kamera.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Baš me čudi da Cynogen team nije ubacio najbolju moguću kameru i drajver za nju u svoje izdanje za LG G2? Inače telefon radi savršeno, brzina outstanding, baterija jača nego na stoku onako osetno šta sad znam koliko tačno.

D802/Cynogenmod 13

Poslednja izmena:
Pa nemaju drajvere, nikad kamera na CM/AOSP neće biti kao na stocku..

Bio sam dugo na google edition 1.2 i dorimanx 8.9 i sve je radilo perfektno. Juce se prebacim na ge 1.5 i dori 9.8 i nije bas tako fluidno, kesiranje bas lose,aplikacije ispadaju iz rama samo tako, ko na Samsung da sam preso[emoji16] Dacu mu jos dan-dva sansu, mozda svez sistem pa dok se slegne, ako ne vracam 8.9.

Moj ti je savet da predjes na 9.1 ili 9.5. Obe verzije su sjajne, mozda 9.5 ima malo bolju bateriju, u performansama, stabilnosti su isti.. 9.2, 9.3, 9.4 nisu dobri, vidim da hvale ljudi 9.6 ali mislim da je 9.5 ipak najstabilniji do sada.

Kako da instaliram xposed framework?

Stock D802 30d, rooted, busybox, twrp.

Da li mogu slobodno da iz xposed aplikacije tapnem da mi instalira framework, jer mi prijavljuje da api21 nije podržan i da neki .so fajl nedostaje ili postoji neka druga metoda preko rikaverija?

Hvala.

Jok, moras da skines odg fajl iz xposed teme i da ga flesujes iz recovery-a.
SDK21 ti treba.

Aa, može biti, mislio sam da je G3 samo za UX4 romove..

Sutra cu da stavim BlissPop 6.2, da li treba neki kernel da instaliram, i ako treba koji.. I jel ima problema sa wi-fi? :-D :-D i da li mogu da instaliram snapdragon kameru? :-D

Sutra cu da stavim BlissPop 6.2, da li treba neki kernel da instaliram, i ako treba koji.. I jel ima problema sa wi-fi? :-D :-D i da li mogu da instaliram snapdragon kameru? :-D

Ja sam stavio samo rom. Baterija nikad bolja. Jedino što mi wifi isključuje kada je telefon zaključan. Nisam gledao da li ima neka fora da se to isključi. Nisam probao tu kameru, ali ću je probati. Uglavnom, tako dobro drži baterija da sam kameru stavio na drugo mesto, što nikad nisam radio. :)

Jel ako hocu da stavim drugu verziju Dorinmax kernela samo pregazim postojecu?

uploadfromtaptalk1460317657661.jpg
Primetio sam ove linije na sivoj pozadini konkretno kod tapatalk, isto i na pocetnom ekranu gde je slika sa sivom pozadinom. Da li je ekraj poceo da brljavi ili... ?

Da li postoji neko detaljnije uputstvo za flešovanje za početnike? I koji rom biste preporučili? Pratim temu već neko vreme i prelistala sam je ali ima previše informacija...

U suštini samo treba da ga rutuješ, onda instaliraš autorec sa play store i on ti instalira TWRP recovery, odatle posle flešuješ šta hoćeš.
Cloudy 3.3 je najpopularniji ROM,probaj njega..

Da li postoji neko detaljnije uputstvo za flešovanje za početnike? I koji rom biste preporučili? Pratim temu već neko vreme i prelistala sam je ali ima previše informacija...
Na kom si romu LP ili KK? Pretpostavljam da si na stocku, ako je LL, onda kao što je napisao nightshadow.

Ipak ipak, Cloudy 3.3 + Dorinmax 9.5 nenadmasna kombinacija

Ja sam sad na ge + dori 9.5. Poslije X vremena na cloudy 2.2. Cloudy 3 mi nije odgovarao, imao sam lag i nije mi se nešto sviđao. Ovo sad mi je ok. Ima ponešto što mi nije baš, ali ću se snaći. Npr. gdje se uključuje /isključuje proximity senzor? Kad mi stigne poruka na viber, stalno mi zvoni notifikacija, ne ono jednom, dvaput, nego stalno dok ne otvorim poruku. A i ta melodija je potpuno neka druga, nit je za viber nit za sms

Vrh Dno