Čisto za informaciju ako nekoga zanima:
Mađari sa KP daju cenu od 193 EUR za MSI 380 sa 3 godine, garancije iz mađarske uz naručivanje i svu komplikacija koja iz toga može da proistekne. Razlika je ipak značajna u odnosu na ovih 290 koje sam našao u našim maloprodajama. Ja ne znam koliki procenat grafika crke posle 3 godine ali sumnjam da je blizu trećine.
Dobro pitanje, tačno to nisam naglasio. Verovatno je onda tvoja cena tačna.
Šta kažete na shopping cart:
4 x MSI R9 380 (računam mađare) oko 230EUR kom
napajanje >=1KW, recimo EVGA SuperNOVA G2 1000W oko 210EUR preko KP (Chieftec, Super Flower, Cooler Master?)
MSI H97 GUARD-PRO ili ASRock Z97M Anniversary oko 85EUR
G1820 oko 35EUR
2 x 4GB oko 50EUR (ima svašta ali reko logično je 1833Mhz jer ne pravi razliku)
ssd 32 GB ili 64GB (da smanjim tdp za mrvicu) 30-40EUR
ekstenderi 50EUR
kavez recimo oko tih 20EUR (ne nađoh na KP)
Da revitalizujem i relativizujem Čolu, šta biste vi tu dirali? Mislim, naravno neko će da predloži jeftiniju varijatnu, neko 'sigurniju' ali da li grešim negde suštinski ili možda ima logičnijih komponenti?
bolje da ima 2x6pin nego jedan 8pin...vecina single 12V napajanja od 1000w ima svu potrebnu opremu za 4 kartice sa 2x6pin
single rail napajanje, trebalo bi da bude svejedno na koju 12v zicu ide, samo da ne ide mnogo preko jedne zice...zato razdvajam jednu moleks, drugu sata... samo da mi neko potvrdi...
inace glupost ziva, planirao sam da karta ima 8pin i da lepo ukljucim kako je i predvidjeno...
mada, po nekoj logici kad pogledas, ovo moje resenje bi trebalo da bude bolje nego 1x8pin... jer ce da razdvoji sve na vise 12v zica, manje ce biti optereceni kablovi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari