Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Sada je covek nekako zadovoljniji kada uzme masinu, iako je najbolje uzeti kada je susa ali i prilicno rizicno. Ja sam istrajao, bilo je sito i reseto :) ali nadam se da ce sada jos uzleta biti :)

Kakve su ove XFX 380, razmisljam da uzmem par komada. Ako ih ima neko nek javi kakva je buka, koja V itd

Sad pocelo da grmi u Subotici pa kako bas citam ko o silnim 380 i ostalim rig zverima da vas pitam jel se cimate kad pocne sv. Ilija da luduje :) ?

Ima li ko evga g2 1000w kakvo li je napajanje dosta dugi kablovi sto je pohvalno ? videh u nekoj temi izgorele konektore na CM v1000. Shta valja od 1KW ?

Corsair, fps aurum,cm 1000w gold, seasonic tri godine sljakaju ono sto ja imam

seasonic sam imao extra napajanje mana je kruti kablovi nisi kao kod v serije. ovaj seasonic platinum 1000w jes skup ali mislim da nema greske. Takodje kakva je rmx serija Corsaira 1000w povoljnija je 50evra od seasonica ?

Poslednja izmena:
Corsair, fps aurum,cm 1000w gold, seasonic tri godine sljakaju ono sto ja imam

RM 1000x ili Rm 1000i, nisu bas kablovi najduzi ali da se fino povezat.

Domaca ponuda je bas slaba pribegava se susedima vidim CORSAIR RMx Series 1000W 5 godina garancije 183e povoljna cena je svidjaju mi se kablovi kao kod v serije , znaci ovo je ok za 4 kartice undervolt underclock, uzimam za duze vreme pa bih proverena napajanja.

Sto ne uzmete dual psu?

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Sto ne uzmete dual psu?

Nije lose ni dva ali komplikuje se sa kablovima prostorom ovako rig je lako mobilan sa jednim napajanjem i uredan poprilicno.

Mi kopamo a Madjari profitiraju. Sto ne rudarite sa starim 5850, 5870, 5970 ko sav normalan svet :) 5850 je kao Golf 2ka nema fensi elektroniku klimu dzidze bidze al radi posao.

Pa kopaj ti sa 5850 i nek ti je sa srecom...

Poslato sa P6-U06 uz pomoć Tapatoka

Sta kopas sa 5970 pa dobijas 2.6$ sa njom?

I nama je struja na ispod 8% trenutno...

Poslato sa P6-U06 uz pomoć Tapatoka

Jel ima negde da se uzmu riseri u bgd? Naručio sam sa Alija ali ko zna kad će to da stigne...

Poslednja izmena:
možda sam slep ali ne nalazim te za 12 EUR na KP. Nalazim samo obične bez usb koji su uglavnom kratki.

Još jedno lepo pitanje: Napajanje koje sam naručio ima 6 x 8 (6+2) pci od kojih dva na Y račvi imaju još po 6 pinski pcie. U pitanju je single rail. Pošto R9 380 ima 2x6 pin, a ja imam 4 kartice i 6 grana sa 8 pcie konektora trebalo bi da izbegnem da grane sa y račvama koristim dva puta? Jel msi r9 380 dolazi sa nekim molex konvertorima slučajno?

Eve ga napajanje:
http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story2&reid=346

imas pp od mene a drugo kakve su ti to 380tke sa 2x6p? moje su 1x8p

pa koliko sam ja skontao, to zavisi od proizvođača.

Msi fura te 6x2. Da budem iskren nemam ih u rukama, samo čitam specifikaciju.

https://www.msi.com/Graphics-card/R9-380-GAMING-4G.html#hero-specification

Na napajanju imas 8 PCI-e konektora 6+2 taman koliko i konektora na kartama :) Svidja mi se napajanje zbog duzine kablova javi kako sljaka po vrucinama kad stigne.

Upravo gledam 2 testa msi r9 380 gaming 4gb karti oba na oba testa je hynix memorija moze li neko da potvrdi ???
Koliko sam video na 2gb je elpida i samsung a na 4gb hynix.

Poslednja izmena:
Na napajanju imas 8 PCI-e konektora 6+2 taman koliko i konektora na kartama :) Svidja mi se napajanje zbog duzine kablova javi kako sljaka po vrucinama kad stigne.

Upravo gledam 2 testa msi r9 380 gaming 4gb karti oba na oba testa je hynix memorija moze li neko da potvrdi ???
Koliko sam video na 2gb je elpida i samsung a na 4gb hynix.

Uglavnom u zadnjim turama svuda je ELPIDA ,sve ostalo je JACKPOT :)

Voleo bi jackpot:-D

Jel uspeo neko da undervoltuje Sapphire R9 290 trixx grafe?
Ja sam probao preko novog Sapphire trixx programa, zabode masina momentalno, samo black screen, a kad sam probao da flesujem atiflesh i VBE7 kartica nije htela vise da se boot-uje

A jesi probao AB

Jel uspeo neko da undervoltuje Sapphire R9 290 trixx grafe?
Ja sam probao preko novog Sapphire trixx programa, zabode masina momentalno, samo black screen, a kad sam probao da flesujem atiflesh i VBE7 kartica nije htela vise da se boot-uje

Jesi li probao trixx 4.9.1 on fino radi sa R9 2xx serijom dok novi trixx 5.2.1 on odlicno radi sa R9 3xx serijom tako da ako nisi oprobao, probaj nista te ne kosta ;)

Da jos dodam skini prvo taktove za recimo 50mhz pa probaj napon dole, mozda je los asic pa na def. taktovima nece napon dole tj. mozda je cip na granici.
Znaci ovako prvo MSI afterburnerom skini takt pa starim 4.9.1 trixom probaj skinut napon.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno