To sam i trazio, hvala shoma, nisam mogao nigde da nadjem specifikacije kulera...moram jaci da nadjem deifnitivno jer je napajanje na 80-85% snage stalno!
Nadji bilo koji sa CFM preko 120 i nakaci na 12V, mada ima ih i na 220V. Ne mora da bude kao original, izvadi stari i novi zavrni unutra ili nakaci spolja, kako moze. Ako ti je na 85% napajanje onda je i vent blizu maksimuma. I za druge kopace, ako neko ima XFX 280X a riknuo mu vent, provereno staje unutra intel BOX cooler, popravismo jednu pre neki dan
Pogledajte prilog 197135
Jel vam se desilo nekad da karta hoće da radi samo u slotu, a na ekstenderu se ili ne vidi na nekim pločama, ili po ulasku u Windows bude plavi ekran? Probano sa više ekstendera i na više ploča. U slotu radi besprekorno.
Dakle prema dosadšnjem iskustvu bolje je
3-4 x R9 380
nego
2 x R9 390
?
Pitam za mining rig.
Savet za kod nas dostupno napajanje(a) za 3-4 r9 380Rig? Može li se to sklopiti sa trenutno dostupnim hardverom kod nas?
Nominalni TDP je 190 naspram 275 kod R9 390, praksa kod mininga?
Kakav crni demat napajanje koje sam linkao drzace 4xR9 380 u svim uslovima, nema tu nikakvog demanta. Prihvati se prakse a ne teorije
Covjek je pitao za 3-4xR9 380 i dao sam mu sto jeftiniji predlog moze on da kupi i 1500w ali bolje mu je da steka pare za drugi rig.
Danke ljudi.
Zvuči mi realnije 2x390 plus 1200W sa mogućnošću daljeg bockanja, što kaže goldi, manje građevinarstva, pod uslovom da cenovno ima smisla.
U tom slučaju kapiram da mi je dovoljno i 3(4)pci.
Kakvi su madjari generalno? Bolji sa cenom i ponudom? Ili je i kod naših distributera ok stanje?
Za okvir sam planirao da vidim za neke konstrukcione element u nekom od ovih 'alatnih' hipermarketa. Jel imate vi neki pametan savet da se ne mučim?
Zasad bi to metnuo u sobu od 30kvm koja se ne koristi, pa može i na sred sobe da stoji. Ambijatelna temperatura je nažalost sobna bez klime ali pošto je prvi rig u pitanju, trebalo bi da drži.
@toogod
Opet ce da radi. eth trosi 600w nek je jos 20% to je 720w napajanje ima 70A na 12v grani opet ponavljam dovoljno. Ne branim ja njemu nek on kupi i jace napajanje ali ocito covjek trazi nesto za manje para inace da ima love ne bi trazio ovde preporuke bar ja tako razmisljam ako ima para ode kupi 1200w ili 1500w nema se tu sta razmisljati, ali ako ce sto jeftinije pogotovo za eth i do 4xR9 380 ne treba dalje traziti odlican izbor za ulozeno/dobiveno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari