Šta je novo?

HTC One M8

Sa originalnom baterijom? I jos jedno pitanje, gde je hebeni slow motion video?

Sa originalnom baterijom? I jos jedno pitanje, gde je hebeni slow motion video?
Evo ga
4259c75cc1e25dfbd0086c316f7c4b81.jpg

Kad stock rom krene zabada dok se instaliraju aplikacije... Bez gplay naloga i servisa telefon prodise.

Evo kesiranje, za sada(16h). Videcu za par dana ako me ne iznervira stock.
uploadfromtaptalk1459786833230.jpg
uploadfromtaptalk1459786839299.jpg

Al, kad prepuni, oslobodi memoriju na 200-300 free, pa puni opet i tako u krug.

Poslednja izmena:
šta je ovo UI na jednu navbar na drugu stranu? :D

Postaces batak, ili ko beše sanja Free memorije[emoji2]

Poslednja izmena:
uploadfromtaptalk1459787595247.jpguploadfromtaptalk1459787605619.jpg

Jel ovo dobro? [emoji2]

Moze da prodje, tebi je veci used, zbog app koje koristis. Vidim i telegram,viber,wapp :)

Koji kernel?

Nikada nisam obracao paznju na ovo, bitno samo da ne secka u radu xD
f709e5e0d0ccf6cec015389cba4d3c34.jpg

Viber samo za ribu iz nekog razloga ne želi ista drugo, telegram takodje zbog neke koleginice iz pi*kovca jer samo to radi bez vpn, kernel elemenatal

Viber samo za ribu iz nekog razloga ne želi ista drugo, telegram takodje zbog neke koleginice iz pi*kovca jer samo to radi bez vpn, kernel elemenatal
Isto ovde. Viber samo zbog devojke imam, to po meni samo devojke i mazohisti gotive. Neverovatno iritantna aplikacija... Pogasio sam sve zvukove.

Poslednja izmena:
Ma i ja Viber koristim, inace ga ne gotivim. I wapp poceo da me zeza, svaki put kada ga restore-ujem pobrljavi, pa opet install i tu me uje6e. Call me za 5h pri verifikaciji, mrs :D

Da imate definitivno vise app. Pa veci usage.

Lol imotep, xda dev kao ti da ne primeti :D

Tebra pusti priču, kad okacim onu mačku stiker, dje je taj wapp s tim?! [emoji23]

A da stiska power + vol, ne bi te probleme imao haha

Tebra pusti priču, kad okacim onu mačku stiker, dje je taj wapp s tim?! [emoji23]

A da stiska power + vol, ne bi te probleme imao haha
Još kad bih imao volume dugmiće... Ispali negde u Pefkohoriju 2015 na plaži, od udarca o ležaljku... Još je imao dot view case. Od tad, nikad više dot view, ne štiti stranu uopšte.

Pošalji meni ako je original da uporedim [emoji23]

Nemoj, ispasce i tebi dugmici :D

Mnogo mi je da koristim sve 3 app na 2GB RAM-a :D

Meni nece, ja neću u pefkohori haha
Edit: telegram je vrh i za wapp, ali ajd nateraj ljude

Poslednja izmena:
Зато ја ниједну не користим, нећу да кварим осећај у руци кад држим фон...

Ni ja, imam neki cover view, nosio mesec, i još par ali nista

Kod mene neka najobicnija zastita. Par dana bez zastite, par dana sa zastitom i tako :)

Доказао је да је чврст и без ичега, тако да супер. Само фолија на екрану и камери и то је то..

Nemam foliju preko ekrana :) Ima ogrebotina koje se ne vide kada je upaljen ekran. Zadovoljan :)

Kupio ga cim se pojavio,maj 2014 ispao mi u vodu posle mesec dana. Za tih mesec dana se zaljubio u tel. A svasta od telefona mi je proslo kroz ruke od tada. I danas mi dodje u ruke m8. Koliko ovaj telefon dominira u odnosu na druge sto se tice zvuka i izgleda to je strasno. Ajde izrada manje vise indivudualna stvar,ali zvuk...jos ne mgu da se opasuljim. A za tih mesec dana sam slikao dosta i jedan broj i napravio. Sasvim sasvim dobro te slike izgledaju. Eto morao sam da podelim svoje odusevljenje ovim telefonom. Ako m10 bude na zvucnom nivou m8, sa 5.7 ekranom i korektnom kamerom za mene nece biti dileme sto se tice sl. Telefona.

Ја већ видим да ћу после 2+ године прећи на десетку..

Nazad
Vrh Dno