Šta je novo?

HTC One M8

Iz nekog nepoznatog razloga, posle skoro nedelju dana stock je poceo da mi brljavi... A posto ovaj Flar nikako *** da izbaci taj kernel, odlucio sam da mu zveknem GPE.

I evo ga GPE:
uploadfromtaptalk1459887217181.jpg
uploadfromtaptalk1459887226749.jpg

MRA bug, ili ne? Ko je tu kriv, Google, Tapatalk(nije jedina app) ili HTC, ko ce ga znati... Jede bateriju lepo.

Poslednja izmena:
@Zile995 Sta mislis, valja li?
4dd2e65d9dac7ed1416d45b3ef23114c.jpg

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Sad ulazimo u onaj period kad više nema stock, pa isprobavas šta sve ima novo za pregazeni model...
P. S. Dobar ti onaj vidzet haha

Sad ulazimo u onaj period kad više nema stock, pa isprobavas šta sve ima novo za pregazeni model...
P. S. Dobar ti onaj vidzet haha
Ma ne diram nista, vec mesec dana sam stock+sd kernel 2.7ghz. Imam multirom pa probam kad se smorim neki aosp..

System usage valja, ali imas dosta app pa je manji cached sigurno. Okaci to, pretpostavljam da je 300-400MB cached, sto i nije nesto za 2GB :D

Moze li preporuka za dobar case-cover? Ovde kod sebe u RS nigde ne mogu naci nesto normalno,sve sto sam nasao ne lezi kako treba,sve krivo. Ali ipak sam za prvu pomoc uzeo bilo sta samo da ne ispadne.
Nekakav predlog za ebay ?

Kupices kao svi, i na kraju ćeš skinuti, ja nosim i skidam 2 puta dnevno dot view, mnogo je lepši filing bez ičega.. A inace, ako se neko seca onih plastičnih tankih, imam 2 viška sivu i plavu, pa ako neko hoće...

Prvo punjenje :) Stock+ElementalX 2.5GHz(fiops scheduler/usb fast charging, MCover disabled)

Wifi 80% vremena ukljucen, 3G data on(40% vremena, paralelno uz wifi, kada nije bio nakacen na wifi mrezu).
Sync on, lokacije off. 30% Auto osvetljenje. Standardno koriscenje, Viber/Wapp/Chrome/Solid Explorer(uredjivanje txt fajla)Gmail/Tapatalk. Kamera nije koriscena i bez gaming-a.

uploadfromtaptalk1460048970406.jpg
uploadfromtaptalk1460048978513.jpg

Za mene je ok baterija. Gura 5h lagano

Btw. LeeDroid izbacuje po par build-ova na dan :D

Poslednja izmena:
Zna li ko od vas ima li nacina da se status bar ofarba u jednu boju samo za jednu aplikaciju? Ono ne kao preko onog modula da se farba prema backgroundu nego kao na onaj viper tweaker da se izabere samo jedna app? I kad smo kod toga, je li se koristi isti xposed za ovaj SD 6.0 kao za onaj GPE 6.0 ili ima drugi?

Nemam pojma. Vidi preko xposed-a, postoji mozda neki modul.

Da, koristi onaj xposed za GPE. Ista je android verzija :)

Na koliko drzis animacije? :D

Sense 8 na m8

Dje, kad? [emoji2]

Poslednja izmena:
Ako nekoga interesuje originalna Double Dip Hard Shell futrola za M8, može poruka na pm...

E jel ima neko ovaj double dip, kako izgleda, kakav je osećaj i to, jel povećava telefon?

Izasao skydragon v3.0 :)

Valja li, imotep se ne hvali?

Nisam probao. Ja sam na stock-u bez root-a vec par dana. Smorilo me menjanje :D

Haha, auu, nešto će se desiti.. [emoji23]

Da, kupujem HTC Nexus za par godina :D

I ja 10 kad izadje (m)12

Dobro, sve sto je HTC moze da prodje :D

Samo da pohvalim ovaj model. Nisam nikada bio ljubitelj htc,ali ovo je napokon telefon koji mi perfrktno lezi,cak i pored g3,g4,s5,s6. :) toliko od mene za sada :)

Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk

Nazad
Vrh Dno